Το Bricktown Reggae Fest της Οκλαχόμα Σίτι

Καραϊβική Τροφίμων, ποτό Προσθέστε στη διασκέδαση του ετήσιου Φεστιβάλ

Το Φεστιβάλ Bricktown Reggae, το οποίο ξεκίνησε στην πόλη Οκλαχόμα το 1995, πραγματοποιείται κάθε χρόνο στα τέλη Ιουλίου / αρχές Αυγούστου και διαθέτει πολλούς από τους καλύτερους reggae καλλιτέχνες της περιοχής που παίζουν ζωντανά κατά τη διάρκεια του διήμερου φεστιβάλ, καθώς και καραϊβικά / τζαμαϊκανικά φαγητά, δώρα. Είναι δωρεάν και πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο Bricktown υπό σκηνές στη γωνία των λεωφόρων Reno και Oklahoma στο Bricktown, κοντά στο Bricktown Brewery.

Πάρτε τις δικές σας ξαπλώστρες ή κουβέρτες αν δεν προτιμάτε να σταθείτε. Οι πύλες ανοίγουν στις 4:30 μ.μ. κάθε μέρα και η τελευταία πράξη λήγει τα μεσάνυχτα.

Το φεστιβάλ ακυρώθηκε για το 2017 λόγω της κατασκευής δρόμων στην περιοχή. Ελέγξτε τη σελίδα Facebook του φεστιβάλ για πληροφορίες σχετικά με τα μελλοντικά φεστιβάλ.

Κανόνες

Ενώ οι καρέκλες και οι κουβέρτες ενθαρρύνονται, δεν μπορείτε να φέρετε φαγητό και ποτά. Επίσης, δεν μπορείτε να φέρετε το κατοικίδιο ζώο σας. Στο χώρο του φεστιβάλ απαγορεύεται επαγγελματικός εξοπλισμός βίντεο και φωτογραφικών μηχανών και όπλα.

Προηγούμενοι ερμηνευτές

Οι Reggae μουσικοί που εμφανίστηκαν σε προηγούμενες Reggafests του Bricktown περιλαμβάνουν τους Bum Lucky, τους υπόπτους, την αγάπη, τη Preston Hall, τον Josh Heinrichs και τον Skillinjah.

Κοντινά ξενοδοχεία και καταλύματα

Εάν δεν ζείτε στην περιοχή της πόλης της Οκλαχόμα και χρειάζεστε διαμονή για το Bricktown Reggae Fest, δείτε μερικές επιλογές.