Απόκριες στο Σαιντ Λούις: Επιστήμη Spooktacular

Μια λεπτή, υψηλής πτήσης περιπέτεια για όλη την οικογένεια

Οι γονείς και τα παιδιά στο St. Louis έχουν πολλές επιλογές διασκέδασης για τον εορτασμό του Halloween. Ένα γεγονός που προσφέρει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα για παιδιά όλων των ηλικιών είναι το Science Spooktacular στο St. Louis Science Center . Η γιορτή περιλαμβάνει πρακτικά πειράματα, τρομακτικές διαδηλώσεις και πολλά άλλα.

Ημερομηνία, ώρα και εισαγωγή

Το φετινό Science Spooktacular είναι η Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016, από τις 17:00 έως τις 20:00. Η είσοδος και η στάθμευση είναι δωρεάν, αλλά υπάρχει μια ονομαστική χρέωση για ορισμένες εκδηλώσεις.

Άλλα γεγονότα είναι δωρεάν, αλλά απαιτούν εισιτήρια λόγω περιορισμένου χώρου. Ο καθένας καλείται να ντύσει στο κοστούμι, αλλά δεν επιτρέπονται μάσκες για εκείνους τους ηλικίας 12 ετών και άνω.

Γεγονότα γεγονότων

Επιστημονικές επίδειξης : Μάθετε τα πάντα για την τρομακτική πλευρά της επιστήμης κατά τη διάρκεια αυτών των δωρεάν Amazing Science Demontrations στο Center Stage στο κατώτερο επίπεδο. Στις 5:30 μ.μ., είναι Ανατριχιαστική Χημεία και στις 6:30 μ.μ., είναι Science Goes Splat. Δεν απαιτείται εισιτήριο.

Φτερά πάνω από το νερό: Δείτε ζωντανές κουκουβάγιες από το World Bird Sanctuary και μάθετε περισσότερα για αυτά τα πλάσματα της νύχτας. Οι επίδειξεις πραγματοποιούνται στις 6 μ.μ. και 7 μ.μ., στη Νότια αίθουσα στον πρώτο όροφο. Η είσοδος είναι δωρεάν, αλλά θα χρειαστείτε ένα εισιτήριο από το box office για να παρακολουθήσετε.

Εκδηλώσεις πλανητάριου: Το πλανητάριο φιλοξενεί δύο εκθέσεις αστέρων κατά τη διάρκεια της επιστήμης Spooktacular. Οι εμφανίσεις θα επικεντρωθούν στους Απόκριες ουρανούς. Βρίσκονται στις 18.00 και 19.00. Η είσοδος είναι $ 4 για το ευρύ κοινό και είναι δωρεάν για τα μέλη.

Τα εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα στο box office.

Θέατρο OMNIMAX: Δείτε την εμφάνιση μιας κλασικής ταινίας αποκριών στην γιγαντιαία οθόνη του θεάτρου OMNIMAX. Οι εμφανίσεις είναι στις 17:00 και 19:00. Η είσοδος είναι δωρεάν, αλλά θα χρειαστείτε ένα δωρεάν εισιτήριο για να μπείτε.

Haunted Science Lab: Για μια πραγματική πρακτική εμπειρία, δοκιμάστε ένα από τα στοιχειωμένα εργαστήρια επιστημονικών εργαστηρίων στις 5:30 μ.μ., 6:30 μ.μ. ή 7:30 μ.μ. Θα πειραματιστείτε με πολυμερή για να δημιουργήσετε μια μυστηριώδη ατμόσφαιρα αποκριών.

Επίσης, μάθετε πώς να φτιάχνετε ψεύτικες πληγές και να παρακολουθείτε ένα jack-o-φανάρι να χαράξει τον εαυτό του. Η είσοδος είναι $ 5 για το ευρύ κοινό και δωρεάν για τα μέλη.

Άλλες δραστηριότητες διασκέδασης στο Science Spooktacular περιλαμβάνουν τη δημιουργία των δικών σας αποκαλυπτικών μάσκες, την ανάμειξη των φίλτρων χημείας, τη δημιουργία μιας κινούμενης ταινίας αποκριών και συμβουλές μάθησης για το μακάβριο μακιγιάζ. Όταν γευτείτε, το The Loft θα σερβίρει ποπ κορν, καραμέλα, μούμια σκυλιά, ζεστή σοκολάτα και καραμέλα αραβοσίτου. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το φετινό Science Spooktacular, ανατρέξτε στον ιστότοπο του Κέντρου Επιστημών.