Στο Χιούστον: Τι συμβαίνει με την αγορά κατοικίας του Χιούστον

Χιούστον και πρόεδρος της Martha Turner Η διεθνής πραγματικότητα της Sotheby's, Marilyn Thompson, απαντά στις ερωτήσεις μας σχετικά με τις τάσεις που συμβαίνουν με τη στεγαστική αγορά του Χιούστον το καλοκαίρι του 2016.

Ποιες τάσεις ακινήτων βλέπουμε να μπαίνουν στο καλοκαίρι εδώ στο μετρό του Χιούστον;

Επειδή οι άνθρωποι ταξιδεύουν τόσο πολύ το καλοκαίρι, όταν οι αγοραστές κοιτάζουν τις ιδιότητες που αναζητούν πολύ επιμελώς και ελπίζουμε ότι θα κάνουν τις αποφάσεις στέγασης πολύ πιο γρήγορα.

Γνωρίζουν επίσης ότι μερικές από τις περιοχές της πόλης κινούνται πολύ πιο γρήγορα από τους άλλους, και αν ψάχνουν σε αυτές τις περιοχές, θα πρέπει να πηδήξουν στα σπίτια αμέσως μόλις έρθουν προς πώληση.

Πώς αυτές οι τάσεις διαφέρουν από το προηγούμενο έτος ή τα προηγούμενα χρόνια;

Αυτό συμβαίνει πάντα τους καλοκαιρινούς μήνες. Ωστόσο, με τις νέες κατευθυντήριες γραμμές δανεισμού που ισχύουν, χρειάζονται ακόμη περισσότερο χρόνο για να φτάσετε στο τραπέζι κλεισίματος.

Τι είδους αγορά θα λέγατε ότι είναι αυτό το καλοκαίρι; Αγοραστής; Ο πωλητής; Διαφέρει από τη γειτονιά;

Είναι πάντα μια αγορά αγοραστή. Οι αγοραστές καθορίζουν τις τιμές πώλησης - ούτε οι πωλητές ούτε οι πράκτορες καθορίζουν τις τιμές. Ένα σπίτι αξίζει μόνο αυτό που ένας αγοραστής είναι πρόθυμος να πληρώσει γι 'αυτό. Ένας καλός πράκτορας θα προτείνει μια τιμή καταλόγου για το σπίτι που βασίζεται σε συγκρίσιμες πωλήσεις στην ίδια γειτονιά και οι πωλητές θα δουν την ταχύτερη πώληση αν θα τιμολογήσουν τα σπίτια τους σύμφωνα με τις αντίστοιχες πωλήσεις.

Ποιες είναι οι περισσότερες γειτονιές;

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να απευθυνθείτε εδώ.

Από τα ύψη μέχρι τα κυπαρίσσια, τα δυτικά μέχρι την Katy, την Clear Lake στα δάση - υπάρχουν πολλοί αγοραστές εκεί έξω ψάχνοντας για το καλύτερο σπίτι που μπορούν να πάρουν για τις οικογένειές τους αυτή τη στιγμή.

Τι αναζητούν οι αγοραστές;

Οι αγοραστές αναζητούν ανοιχτό κατώτατο όροφο, ωραία κουζίνες και λουτρά, χώρο για παιδιά και σκύλους, υπαίθριο χώρο διασκέδασης, βεράντες (θωρακισμένες στο παρτέρι), όμορφο τοπίο (ανακούφιση), ουδέτερα χρώματα - θέλουν ένα σπίτι που μπορούν να περπατήσουν με τα υπάρχοντά τους και να αρχίσουν να ζουν.

Τι είδους σπίτια πωλούν το ταχύτερο;

Σπίτια μεσαίας κατηγορίας. Αυτά είναι τα σπίτια στην περιοχή $ 300.000 έως $ 750.000.

Ποιοι παράγοντες νομίζετε ότι επηρεάζουν επί του παρόντος την αγορά κατοικίας;

Ο τομέας της ενέργειας φυσικά, αλλά προσθέτουμε ακόμη θέσεις εργασίας - όχι τόσο γρήγορα όπως κάναμε το 2014. Είναι επίσης έτος εκλογών. Ιστορικά η αγορά θα δείξει κάποια αντίσταση πριν από τις εκλογές. Στη συνέχεια, μόλις ολοκληρωθούν οι εκλογές, ανεξάρτητα από το ποιο κόμμα κερδίζει, η αγορά θα ταρακουνήσει και θα αρχίσει να κινείται και πάλι.

Για όσους ενδιαφέρονται να αγοράσουν / πουλήσουν σπίτια αυτό το καλοκαίρι, ποια είναι τα τρία πράγματα που πρέπει να γνωρίζουν;

  1. Χρειάζεται περισσότερος χρόνος για να κλείσετε τις περιουσίες τώρα με τις νέες οδηγίες δανεισμού στη θέση τους (συνήθως 60 ημέρες).
  2. Οποιοσδήποτε αγοραστής θα πρέπει να προχωρήσει και να μιλήσει σε έναν δανειστή και να πάρει προεπικαλυμμένα - τίποτα δεν πονάει περισσότερο από το να δούμε ένα σπίτι νομίζοντας ότι μπορείτε να το αντέξετε οικονομικά, στη συνέχεια να διαπιστώσετε ότι δεν μπορείτε.
  3. Όλοι οι αγοραστές θα πρέπει να μιλήσουν με τον ασφαλιστικό τους πράκτορα και να μάθουν τις οδηγίες, τις απαιτήσεις, τους περιορισμούς και το κόστος απόκτησης ασφάλισης πλημμυρών.

Οτιδήποτε άλλο νομίζετε ότι θα ήταν χρήσιμο να μοιραστείτε με τους αναγνώστες που ενδιαφέρονται για την αγορά ακινήτων του Χιούστον;

Το Χιούστον θα έχει πάντα μια ισχυρή αγορά ακινήτων.

Δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος να μην αγοράζετε αυτήν τη στιγμή αν σκέφτεστε. Έχουμε απογραφή και έχουμε το σωστό κλίμα εργασίας - είναι η ιδανική στιγμή για να αγοράσετε στην ευρύτερη περιοχή του Χιούστον. Με τόσο διαφορετικές γειτονιές και τοπία, το Χιούστον έχει κάτι για κάθε αγοραστή εκεί έξω. Έχουμε ακίνητη περιουσία, σπίτια με αποβάθρες, ξυλόγλυπτη ιδιοκτησία, ακίνητη περιουσία με πανέμορφα παλιά δέντρα. υποδιαιρέσεις από τα μουσεία , το ιατρικό κέντρο. σπίτια κοντά στην τέχνη και την επιχειρηματική Downtown? αγροτική ιδιοκτησία με έκταση? ψηλά με θέα στον ουρανό. τα σπίτια στις αίθουσες? κατοικίες στην πόλη Το Χιούστον το έχει όλα.