Ημέρα των Νεκρών 2016 στην Ουάσιγκτον, DC

Γιορτάστε τον Los Días de los Muertos: Μεξικάνικο έθιμο

Ημέρα των Νεκρών / Los Días de los Muertos είναι ένα μεξικανικό έθιμο που τιμά και θυμάται αυτούς που έχουν πεθάνει. Η γιορτή ξεκινάει τα μεσάνυχτα στις 31 Οκτωβρίου, τη νύχτα του Halloween στις ΗΠΑ. Τα ακόλουθα γεγονότα θα γιορτάσουν προς τιμήν της Ημέρας των Νεκρών στην περιοχή της Ουάσινγκτον:

Ημέρα των Νεκρών Οικογενειακών Φεστιβάλ
Εθνικό Μουσείο της Αμερικανικής Ινδίας - 30 Οκτωβρίου-1 Νοεμβρίου 2016. 4η Στ.

και Independence Ave., SW. Ουάσιγκτον. Η φιλική προς την οικογένεια εκδήλωση θα περιλαμβάνει μια συναυλία, συνομιλίες και διαδηλώσεις που γιορτάζουν καθημερινές εικόνες από τις ζωές των Μεξικανών Αμερικανών. Επιπλέον δραστηριότητες περιλαμβάνουν μαγειρικές διαδηλώσεις από το Mitsitam Native Foods Café του μουσείου και μια παρουσίαση πολιτιστικού χορού.

Ημέρα των Νεκρών Fiesta - 4 Νοεμβρίου 2016, 8:30 μ.μ. έως τα μεσάνυχτα. Μεξικάνικο Πολιτιστικό Κέντρο, Πρεσβεία του Μεξικού, 2829 16th Street, ΒΔ Ουάσιγκτον. Απολαύστε έναν κόσμο γεμάτο από τα θαύματα των μάγων των μύθων και τις ομορφιές παραλίες του Κανκούν καθώς γιορτάζουμε τις διακοπές με το μοναδικό μας διεθνές άγγιγμα. Μεξικάνικο φαγητό, Ανοιχτό Μπαρ, Ημέρα των Νεκρών Αλττερ και Τελετή. Μαρία, μουσική, Ημέρα των Νεκρών Παρουσίαση και μαθήματα χορού, διαγωνισμός μασκών, DJ αργά το βράδυ, γκαλερί τέχνης, ταινία και πολλά άλλα. Σχέδιο για να κερδίσει ένα ταξίδι στο Μεξικό. Μαύρη ισοπαλία και μανιτάρια προαιρετικά.

Smithsonian Day of the Dead (Virtual Day) - Η ιστοσελίδα περιλαμβάνει δραστηριότητες που γιορτάζουν αυτές τις δημοφιλείς λατινοαμερικανικές διακοπές. Το φετινό φεστιβάλ Día de los Muertos θα περιλαμβάνει εκδηλώσεις για την μετέπειτα μεξικανική τραγουδίστρια Chavela Vargas, την ηθοποιό Lupe Ontiveros και τον καλλιτέχνη Carlos Alonzo. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να τιτλοφορούν μηνύματα και προσφορές κατά τη διάρκεια της τελετής, η οποία θα παραδοθεί στη γλώσσα Nagual.



Μεξικάνικα εστιατόρια στην περιοχή της Ουάσιγκτον DC - Τα τοπικά εστιατόρια γιορτάζουν την ημέρα των νεκρών με πιάτα ειδών διατροφής και ποτών.