Εβδομάδα κοκτέιλ DC 2017

Ένας σπουδαίος χρόνος για την Happy Hour στην Ουάσιγκτον, DC

Κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Κοκτέιλ DC, περισσότερα από 50 εστιατόρια και μπαρ της Ουάσιγκτον, DC προσφέρουν τιμές ζευγαριών κοκτέιλ και φαγητού ειδικά για να προσελκύσουν τους επισκέπτες να δοκιμάσουν κάτι καινούργιο. Με τη χορηγία του Συνδέσμου Εστιατορίων Metropolitan Washington (RAMW), τα εστιατόρια που συμμετέχουν θα συνδυάσουν τα χαρακτηρισμένα κοκτέιλ τους με νόστιμα τσιμπήματα για μια ενιαία τιμή. Αυτή είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για να ελέγξετε την τοπική ευτυχισμένη ώρα σκηνή.

Τα συμμετέχοντα εστιατόρια κυμαίνονται από καυτά σημεία όπως το Zaytina στο Penn Quarter μέχρι το City Perch Kitchen + Bar στο Bethesda στο Mazagan Restaurant & Lounge στο Arlington.

Ημερομηνίες: 13-19 Νοεμβρίου, 2017

Συμβουλές για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την εβδομάδα κοκτέιλ DC

Εστιατόρια και μπαρ που συμμετέχουν στην Εβδομάδα κοκτέιλ DC

Στην Ουάσιγκτον DC:

Στο Μέριλαντ:

Στη Βόρεια Βιρτζίνια:

Ιστοσελίδα: www.dccocktailweek.com

Σχετικά με τον Σύνδεσμο Εστιατορίων Metropolitan Washington

Ο Σύνδεσμος Εστιατορίων Metropolitan Washington (RAMW) είναι ο περιφερειακός εμπορικός σύλλογος που εκπροσωπεί τα εστιατόρια και τη βιομηχανία τροφίμων στη μητροπολιτική περιοχή Ουάσινγκτον. Ιδρύθηκε το 1920, η RAMW είναι δικηγόρος, πόρος και κοινότητα για τα μέλη της. Ο Σύνδεσμος εργάζεται για την προώθηση και τη διατήρηση της ανάπτυξης και ανάπτυξης της βιομηχανίας, παρέχοντας παράλληλα στα μέλη της νομοθετική και ρυθμιστική εκπροσώπηση, μάρκετινγκ και υποστήριξη μικρών επιχειρήσεων, προγραμματισμό και εκδηλώσεις.

Δείτε επίσης, Οδηγός για τις Μπαρ της Ουάσιγκτον και τη νυχτερινή ζωή