Βραβεία Βιβλίου της Οκλαχόμα

Εν συντομία:

Με τη χορηγία του Κέντρου του Οκλαχόμα για το βιβλίο, μέρος του Τμήματος Βιβλιοθηκών της Οκλαχόμα, τα Βραβεία Βιβλίου της Οκλαχόμα ιδρύθηκαν το 1990 για να τιμήσουν τους τοπικούς συγγραφείς και τη λογοτεχνική κληρονομιά του κράτους. Κάθε χρόνο, τα έργα αναγνωρίζονται σε επτά κατηγορίες: μυθοπλασία, μη-φαντασία, ποίηση, νεαρά ενήλικα, παιδιά, σχεδιασμός και εικονογράφηση. Οι νικητές ανακοινώνονται σε τελετή, η οποία πραγματοποιείται τυπικά από τις αρχές έως τα μέσα Απριλίου, και διανέμονται επίσης τα ακόλουθα βραβεία:

Υποψηφιότητες:

Μια πρόσκληση για εγγραφές εκδίδεται κάθε χρόνο από το κέντρο της Οκλαχόμα για το βιβλίο και με $ 25 αμοιβή, ο καθένας μπορεί να υποβάλει υποψηφιότητα. Οι συμμετοχές πρέπει να έχουν ένα θέμα της Οκλαχόμα ή ο καλλιτέχνης πρέπει να ζήσει ή να ζήσει στην πολιτεία. Τα τελευταία χρόνια έχουν παρουσιαστεί πάνω από 100 υποψήφιοι και ένας κατάλογος φιναλίστ ανακοινώθηκε τον Φεβρουάριο.

2017 Τελετή:

Τα 28α ετήσια βραβεία της Οκλαχόμα παρουσιάζονται το Σάββατο 8 Απριλίου 2017 στο Μουσείο Jim Thorpe και στην Αθλητική Αίθουσα της Αρεσκείας της Οκλαχόμα, που βρίσκεται στο 4040 North Lincoln στην Οκλαχόμα Σίτι.

Οι προσκλήσεις είναι διαθέσιμες στο διαδίκτυο και η εκδήλωση περιλαμβάνει βιβλιοδεσίες και μετρητά.

Πρόσφατοι νικητές:

Ακολουθούν οι κατάλογοι των νικητών τα τελευταία χρόνια.

Ένας πλήρης κατάλογος των προηγούμενων νικητών είναι διαθέσιμος στο διαδίκτυο.

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011