Εισιτήρια Multi-Park: Είναι μια καλή προσφορά;

Μια πιο προσεκτική ματιά στα εισιτήρια πολλαπλών εισόδων στο πάρκο και αν είναι καλή τιμή

Η Disney δεν είναι η μοναδική θεματική μονάδα ψυχαγωγίας του πάρκου που προσφέρει εισιτήρια εισόδου σε πολλά πάρκα, αν και ίσως ήταν η πρώτη που έφερε την ιδέα. Πριν από μερικά χρόνια κυκλοφόρησαν τα έντυπα Magic Your Way που προσφέρουν ευελιξία στον αριθμό των ημερών - τόσο περισσότερο αγοράζουν τα φτηνότερα εισιτήρια ανά ημέρα. Υπάρχει επίσης μια επιλογή για την αγορά ενός "Park Hopper" επιλογή , επιτρέποντας στους επισκέπτες να επισκεφθούν οποιοδήποτε θεματικό πάρκο της Disney σε οποιαδήποτε ημέρα.

Τώρα φαίνεται ότι ο καθένας έχει πηδήσει στη μη γεμάτη αγωνία και οι συνδυασμοί πακέτων εισόδου στο πάρκο αυξάνονται.

Πολλοί ημερήσιοι, multi-park εισιτήρια είναι διαθέσιμοι για αδελφικά πάρκα SeaWorld Orlando και Busch Gardens Tampa Bay. Το Universal Orlando προσφέρει εισιτήρια πολλαπλών σταθμών για τα δικά του Universal Studios και Νησιά της Περιπέτειας θεματικά πάρκα, καθώς και τον χώρο εστίασης / ψυχαγωγίας του CityWalk και το παρακείμενο υδάτινο πάρκο Wet 'n Wild. Τώρα υπάρχει ακόμη και κάτι που ονομάζεται 4- ή 5-Park Orlando Flex Ticket που θα σας φέρει σε ένα συνδυασμό των παραπάνω.

Οι προσφορές αναδύονται παντού. Τα ενυδρεία, οι ζωολογικοί κήποι και τα μουσεία σπεύδουν και στο μάρκετινγκ. και οι επισκέπτες βρίσκουν πιο συχνά ότι τα ετήσια περάσματα και μερικές φορές ακόμη και η τακτική εισδοχή προσφέρουν σημαντικά οφέλη συμπεριλαμβανομένων εκπτώσεων σε ανταγωνιστικά αξιοθέατα.

Μπορεί να οφείλεται στην οικονομία ή στον ανταγωνισμό, αλλά ό, τι οδηγεί αυτή τη νέα εποχή συνεργασίας, έχει να ωφελήσει τον καταναλωτή.

Προσέξτε, όμως. Το ίδιο το πράγμα που πωλεί το εισιτήριο πολλαπλών πάρκων - επιλογές - το κάνει επίσης συγκεχυμένο. Και κάνοντας εσφαλμένες επιλογές μπορεί να σας κοστίσει - μερικές φορές περισσότερο από την αρχική εισδοχή ενός πάρκου.

Πριν αγοράσετε ένα εισιτήριο πολλαπλών σταθμών, ρίξτε μια ματιά στις απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις, τις συγκρίσεις κόστους και τις συμβουλές αγοράς:

Γιατί να τα αγοράσετε;

Τα χρήματα και η ευκολία είναι καθορισμένοι λόγοι για την αγορά εισιτηρίων πολλαπλών σταθμών. Εκτός από την προφανή ευκολία να μην στέκεστε σε μια ποικιλία γραμμών για να αγοράσετε εισιτήρια εισόδου σε πολλά πάρκα ή αξιοθέατα, ο κύριος λόγος για πολλούς είναι η εξοικονόμηση χρημάτων. Ωστόσο, υπάρχουν και άλλοι λόγοι, όπως η ευελιξία.

Η Teresa Plowright, λέει για τις απεριόριστες εισαγωγές πολλών ημερών / πάρκων, "Η τιμή είναι εξαιρετικά σημαντική όταν έχετε τρία παιδιά (ειδικά όταν οι τιμές των παιδιών τελειώνουν στην ηλικία των 10 ετών), ωστόσο, η ευελιξία είναι επίσης ένα πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό. όπως η ευελιξία να φύγεις από το πάρκο, να κάνεις ένα διάλειμμα στη ζέστη της ημέρας και να επιστρέψεις για το βράδυ ».

Όταν ρωτήθηκε για τη δυνατότητα να παρκάρει στο Walt Disney World, η Teresa είπε: "Εάν τα παιδιά σας έχουν πάει στο Disney World πριν, όλοι έχουν τις αγαπημένες τους διαδρομές που θέλουν να κάνουν!

Όταν ρωτήθηκε αν η καλή εξοικονόμηση σε ένα εισιτήριο πολλαπλών πάρκων θα την ενθάρρυνε να επισκεφτεί πάρκα που δεν είναι ήδη στο δρομολόγιό της, πρόσθεσε: «Απολύτως. Αν με ενδιέφερε μόνο ένα πάρκο, δεν είμαι πιθανό να αγοράσω εισιτήρια γι 'αυτό την οικογένειά μου, αλλά αν περιλαμβάνεται στα εισιτήριά μας, γιατί να μην ρίξετε μια ματιά.

Θα μπορούσαμε να φύγουμε μετά από μερικές ώρες χωρίς σημαντική επένδυση. "

Ποιος τους χρειάζεται;

Τα εισιτήρια πολλαπλών πάρκων έχουν σχεδιαστεί για να ενθαρρύνουν τη συμμετοχή σε πάρκα και αξιοθέατα, προσφέροντας παράλληλα ένα διάλειμμα ως κίνητρο για τον συμμετέχοντα. Εκείνοι που φαίνεται να επωφελούνται είναι οι παραθεριστές που θα ξοδεύουν αρκετές μέρες σε μια περιοχή και επιθυμούν να βιώσουν μια μεγάλη ποικιλία θεματικών πάρκων και εμπειριών έλξης.

Πότε μπορώ να τα χρησιμοποιήσω;

Η διάρκεια της έγκυρης διάρκειας ποικίλλει ανάλογα με το εισιτήριο, αλλά τα περισσότερα έχουν οριστεί συγκεκριμένα χρονικά πλαίσια και ημερομηνίες λήξης - όπως μέχρι τόσες πολλές διαδοχικές ημέρες. Κάθε εισιτήριο έχει τους δικούς του περιορισμούς και είναι καλή ιδέα να διαβάσετε προσεκτικά αυτούς τους περιορισμούς ΠΡΙΝ την αγοράσετε.

Πόσο σώζετε;

Φυσικά, εξαρτάται από τα εισιτήρια που επιλέγετε. Συνήθως, όσο περισσότερες ημέρες ή πάρκα καλύπτει το εισιτήριο σας, τόσο μεγαλύτερες είναι οι εξοικονομήσεις.

Για παράδειγμα, ένα εισιτήριο 4-Park Orlando Flex θα σας εξοικονομήσει περίπου έξι τοις εκατό για μία εφάπαξ εισαγωγή σε ένα από τα τέσσερα πάρκα και ένα εισιτήριο 5-Park Orlando Flex θα σας εξοικονομήσει μόλις 15% μία φορά, εισδοχή μιας ημέρας στα πέντε πάρκα. Τα καλά νέα εδώ είναι ότι τα εισιτήρια επιτρέπουν απεριόριστες επισκέψεις εντός 14 ημερών, οπότε όσο περισσότερο πηγαίνετε, τόσο περισσότερο εξοικονομείτε!

Ένα σημαντικό πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι ότι δεν μπορείτε να το αποθηκεύσετε αν δεν εκμεταλλευτείτε στο έπακρο το εισιτήριο. Εάν παραλείψετε ακόμη και ένα πάρκο ή έλξη, μπορεί να νικήσετε την προσπάθειά σας για εξοικονόμηση χρημάτων.

Ο Άρθουρ Λέινιν το συνοψίζει καλύτερα. "Εάν το κόστος ενός εισιτηρίου πολλαπλών πάρκων θα σας εξοικονομήσει χρήματα πάνω από το κόστος της μεμονωμένης αγοράς εισιτηρίων σε πάρκα που επρόκειτο να επισκεφθείτε, πηγαίνετε για αυτό.Αν δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα χαρακτηριστικά ενός εισιτηρίου πολλαπλών πάρκων ώστε να δικαιολογηθεί το κόστος του, να το ξεχάσετε. Ομοίως, εάν αισθανθείτε πιεσμένοι να επισκεφθείτε τα πάρκα σε ένα εισιτήριο πολλαπλών πάρκων για να δικαιολογήσετε το κόστος του και να παραιτηθείτε από τα πάρκα που θέλετε να δείτε, πρέπει να το ξεχάσετε - ακόμα και αν πακέτο αντιπροσωπεύει έκπτωση. "