Εξερευνώντας το Νότιο Μέριλαντ

Επισκεφθείτε τις περιοχές του Calvert του Maryand, του Καρόλου και της Αγίας Μαρίας

Η περιοχή που είναι γνωστή ως " Νότια Μέριλαντ " περιλαμβάνει τις επαρχίες Calvert, Charles και St. Mary's και χίλια μίλια ακτογραμμής κατά μήκος του κόλπου Chesapeake και του ποταμού Patuxent. Αν και η περιοχή ήταν παραδοσιακά αγροτική και αγροτική περιοχή, τα τελευταία χρόνια η προαστιακή ανάπτυξη έχει επεκταθεί από τη μητροπολιτική περιοχή της Ουάσιγκτον DC και οι κοινότητες του Νοτίου Μερλανδίας έχουν περάσει τεράστια ανάπτυξη.

Η περιοχή διαθέτει ένα μοναδικό δίκτυο γραφικών διαδρόμων που συνδέουν τις μικρές πόλεις της και μια πληθώρα κρατικών και εθνικών πάρκων, ιστορικών χώρων και ακινήτων, μοναδικά καταστήματα και εστιατόρια δίπλα στη θάλασσα. Πεζοπορία, ποδηλασία, βαρκάδα, ψάρεμα και κρουαζιέρες είναι δημοφιλείς ψυχαγωγικές δραστηριότητες.

Ιστορία και Οικονομία

Το Νότιο Μέριλαντ είναι πλούσιο σε ιστορία. Αρχικά κατοικήθηκε από Ινδιάνους Piscataway. Ο καπετάνιος John Smith διερεύνησε την περιοχή το 1608 και 1609. Το 1634, η πόλη της Αγίας Μαρίας, στο χαμηλότερο άκρο του νότιου Μέριλαντ ήταν ο τόπος του τέταρτου αγγλικού οικισμού στη Βόρεια Αμερική. Τα βρετανικά στρατεύματα εισέβαλαν στο Μέριλαντ εδώ στο δρόμο τους προς την Ουάσιγκτον, κατά τη διάρκεια του πολέμου του 1812.

Οι μεγαλύτεροι εργοδότες στην περιοχή είναι ο Ναυτικός Αεροσταθμός Patuxent River, η Βάση Πολεμικής Αεροπορίας Andrews και το Γραφείο Απογραφής των ΗΠΑ. Ενώ η γεωργία και η αλιεία / καραβίδα είναι βασικά συστατικά της τοπικής οικονομίας, ο τουρισμός συμβάλλει εκτενώς στην οικονομική υγεία και στην περιοχή.

Το Νότιο Μέριλαντ αυξάνεται στον πληθυσμό και οι οικογένειες βρίσκουν την περιοχή ως μια προσιτή εναλλακτική λύση στο υψηλό κόστος των κατοικιών στη Βόρεια Βιρτζίνια και στις πιο ανεπτυγμένες κοινότητες του Maryland.

Πόλεις στο Νότιο Μέριλαντ

Περιοχή Calvert

Νομός Κολοράντο

Κομητεία της Αγίας Μαρίας