Εξερευνήστε το Waldorf, Maryland

Waldorf, Maryland είναι μια ταχέως αναπτυσσόμενη κοινότητα που βρίσκεται στο Νότιο Μέριλαντ. Πολλοί κάτοικοι μετακινούνται από εδώ στην Ουάσιγκτον DC και στην βάση αεροπορικής δύναμης Andrews. Η περιοχή έχει πρόσβαση στις πολιτιστικές, ψυχαγωγικές και οικονομικές ευκαιρίες μιας μεγάλης αστικής περιοχής, ενώ βρίσκεται επίσης κοντά σε εκατοντάδες χιλιόμετρα ακτογραμμής, μικρές πόλεις και αγροτική και ναυτική κληρονομιά.

Τοποθεσία

Το Waldorf βρίσκεται στην περιοχή Charles, Maryland, περίπου 23 μίλια νοτιοανατολικά της Ουάσιγκτον.

Η κύρια οδός είναι η αμερικανική διαδρομή 301 , μια σημαντική εθνική οδός που εκτείνεται βόρεια προς τη Βαλτιμόρη και νότια προς το Ρίτσμοντ, Βιρτζίνια. Δείτε ένα χάρτη της περιοχής.

δημογραφικά στοιχεία

Από την απογραφή του 2010, ο πληθυσμός Waldorf ήταν 67.752. Το φυλετικό μακιγιάζ ήταν 33,2 τοις εκατό Λευκό, 52,5 τοις εκατό Αφρο-Αμερικανός, 5,9 τοις εκατό Ισπανόφωνος ή Latino, 0,5 τοις εκατό Native American, 3,9 τοις εκατό της Ασίας, 0,07 τοις εκατό Ειρηνικός Islander, 0,2 τοις εκατό από άλλους αγώνες και 3,8 τοις εκατό από δύο ή περισσότερες φυλές. Το εκτιμώμενο μεσαίο εισόδημα των νοικοκυριών το 2009 ήταν 91.988 δολάρια.

Δημόσιες συγκοινωνίες

Το Van-Go, ένα σύστημα λεωφορείων, διαχειρίζεται το County of Charles. Το MTA Maryland έχει τέσσερις δρομολόγια - 901, 903, 905 και 907. Ο πλησιέστερος σταθμός του μετρό είναι η λεωφόρος Branch.

Αξιοθέατα και σημεία ενδιαφέροντος

Το Southern Maryland είναι μια περιοχή που κόβει την ανάσα με χίλια μίλια ακτογραμμή κατά μήκος του κόλπου Chesapeake και των ποταμών Patuxent και Potomac και προσφέρει μια ποικιλία από αξιοθέατα όπως πάρκα, παραλίες, μουσεία και πολλά άλλα. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την περιοχή, δείτε έναν οδηγό για τα κορυφαία 10 πράγματα που πρέπει να κάνετε στο νότιο Μέριλαντ.