Πωλήσεις αποστολής παιδικής αποστολής Albuquerque

Ετήσιες πωλήσεις αποστολής παιδιών και μητρότητας

Το Albuquerque έχει πολλές πωλήσεις αποστολής που επανατοποθετούν αντικείμενα παιδιών. Και οι δύο γίνονται δύο φορές το χρόνο, την άνοιξη και το φθινόπωρο, οι τέλειοι χρόνοι για να επιστρέψουν στα ρούχα του σχολείου και να τους απαλλαγούν την άνοιξη όταν τα παιδιά τους έχουν ξεπεράσει. Για ένα σαββατοκύριακο, οι πωλητές και οι αγοραστές έρχονται μαζί για να αγοράσουν και να πουλήσουν απαλά χρησιμοποιημένα προϊόντα μωρών, παιδιών και μητρότητας.

Νέο Μεξικό Πώληση αποστολής παιδιών

Η ετήσια εκδήλωση αποστολής παιδιών New Mexico Kids συγκεντρώνει περισσότερες από 100 τοπικές οικογένειες της περιοχής του Albuquerque, οι οποίες πωλούν τα πολλά είδη των προϊόντων που χρησιμοποιούνται απαλά.

Υπάρχουν παιδικά καροτσάκια, καθίσματα αυτοκινήτων, παιχνίδια, βιβλία, έπιπλα, ηλεκτρονικά, ψηλές καρέκλες και, φυσικά, ρούχα. Όπως γνωρίζουν οι οικογένειες με παιδιά, τα ρούχα ξεπερνούν γρήγορα. Η πώληση νέων παιδιών στο Μεξικό επιτρέπει την αγορά απαλά χρησιμοποιημένων ρούχων μωρών, μητρότητας και παιδιών με τρόπο που δεν υποβαθμίζει τον προϋπολογισμό.

Οι εργασίες πωλήσεων τόσο για όσους θέλουν να πουλήσουν αντικείμενα όσο και για όσους θέλουν απλά να αγοράσουν. Οι οικογένειες μπορούν να κερδίσουν επιπλέον χρήματα με την εκκένωση των ντουλαπιών και να εξοικονομήσουν χρήματα αγοράζοντας αντικείμενα που ταιριάζουν. Το τέλος εγγραφής καλύπτει την πρόσβαση σε ένα σύστημα ετικετών στο διαδίκτυο. Με την πώληση κατά την πώληση, δεν υπάρχουν περισσότερες πωλήσεις ναυπηγείων και εύκολη πρόσβαση σε χιλιάδες αγοραστές σε λίγες μόνο μέρες. Craigslist, Ebay και επιλογές αποθήκης αποθεμάτων είναι επίσης διαθέσιμα, αλλά η ομορφιά της εξαμηνιαίας πώλησης είναι να απαλλαγούμε από τα πράγματα όλα με τη μία. Το New Mexico Kids δηλώνει ότι ο μέσος αποστολέας κάνει μεταξύ $ 200 και $ 300 δολάρια.

Το προσωπικό πωλήσεων βοηθά τους πωλητές με στοιχεία ετικετών και με τον τρόπο τιμολόγησης των ενδυμάτων και των παιχνιδιών.

Για τους πωλητές, ο δικτυακός τόπος της αποστολής Mommies προσφέρει λεπτομερείς συμβουλές για το πώς να κάνετε τα πάντα, από την τιμολόγηση των αντικειμένων σας μέχρι το πώς να παρουσιάσετε καλύτερα παντελόνια σε μια κρεμάστρα για την πώλησή σας. Μερικά πράγματα που οι γονείς δεν σκέφτονται για την πώληση για αποστολή είναι είδη όπως ο αθλητικός εξοπλισμός, και όμως αυτό είναι ένα από τα ταχύτερα πωλούμενα αντικείμενα σε μια αποστολή πώλησης.

Νέο Μεξικό Πώληση αποστολής παιδιών

Η πώληση του New Mexico Kids πραγματοποιείται κάθε άνοιξη και πτώση στο New Mexico Expo. Η είσοδος είναι δωρεάν, αν και η Expo χρεώνει $ 5 ανά αυτοκίνητο για στάθμευση. Η πώληση προσφέρει αντικείμενα στο 50-90% των λιανικών τιμών. Η πώληση διαρκεί δύο ημέρες. Συνήθως, η πρώτη μέρα είναι Παρασκευή και η δεύτερη ημέρα, το Σάββατο, είναι μισή ημέρα. Πάρτε μετρητά, επιταγή ή πιστωτική κάρτα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτήν την πώληση, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου εγγραφής ως πωλητή, ανατρέξτε στην επίσημη ιστοσελίδα του New Mexico Kids Consignment Events.

Αγορά της μαμάς

Η πώληση της αγοράς της μαμάς πραγματοποιείται το φθινόπωρο και την άνοιξη επίσης, συνήθως πολύ κοντά στην πώληση νέων παιδιών του Μεξικού. Η πώληση διαθέτει απαλά χρησιμοποιημένα είδη μητρότητας και μωρών. Η πώληση της αγοράς της μαμάς έχει αυτό που χρειάζεστε για το αρχικό στάδιο της ζωής του παιδιού σας. Θα βρείτε ρούχα και ρούχα μητρότητας για το μωρό που είναι οργανωμένο κατά φύλο και μέγεθος σε ράφια ρούχων.

Η πώληση έχει 150 τοπικές οικογένειες που πωλούν στην εκδήλωση Albuquerque, και πάνω από 60 οικογένειες που πωλούν στο γεγονός Σάντα Φε . Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτήν την πώληση, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου εγγραφής για πώληση, ανατρέξτε στην επίσημη ιστοσελίδα της Mommy's Market.