Το παγκόσμιο ιερό πτηνών στην κομητεία St. Louis

Δείτε αετοί, γεράκια, κουκουβάγιες και πολλά άλλα σε αυτή τη δημοφιλή ελεύθερη έλξη

Θέλεις να δεις ένα φαλακρό αετό ή γεράκι πετρών; Στη συνέχεια σχεδιάστε μια επίσκεψη στο Παγκόσμιο Ιερό Πτηνών στην κομητεία St. Louis. Το WBS ενδιαφέρεται για πολλά είδη τραυματιών και απειλούμενων αρπακτικών πτηνών. Το κοινό καλείται να περιηγηθεί στο ιερό και να μάθει περισσότερα για τα πουλιά, τα ενδιαιτήματά τους και πώς να διατηρήσουν τη θέση τους στη φύση.

Τοποθεσία και Ώρες

Το World Bird Sanctuary βρίσκεται στο 125 Bald Eagle Ridge Road στο Valley Park.

Αυτό βρίσκεται κοντά στη διασταύρωση του Interstate 44 και του Route 141, δίπλα στο πάρκο Lone Elk. Το ιερό είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 8 π.μ. έως τις 5 μ.μ. Είναι κλειστό την ημέρα των Ευχαριστιών και των Χριστουγέννων. Η είσοδος είναι δωρεάν .

Τι να δείτε και να κάνετε

Το Παγκόσμιο Ιερό Πτηνών έχει δεκάδες εκθέματα που εκτείνονται σε πάνω από 300 στρέμματα. Πιάσε ένα χάρτη όταν φτάνεις για να βρεις το δρόμο σου. Ορισμένα από τα κυριότερα σημεία περιλαμβάνουν φαλακρούς αετούς, γεράκια, κουκουβάγιες και γύπες. Πολλά από τα πουλιά τραυματίζονται και δεν μπορούν να επιστρέψουν στην άγρια ​​φύση. Θα βρείτε επίσης περισσότερα πτηνά και ερπετά μέσα στο Κέντρο Φύσης. Πολύχρωμοι παπαγάλοι και ένας γιγάντιος πυθών αξίζει σίγουρα μια ματιά. Το κέντρο φύσης έχει επίσης ένα κατάστημα με είδη δώρων όπου μπορείτε να πάρετε ένα αναμνηστικό για να πάρετε σπίτι.

Το νοσοκομείο της άγριας φύσης

Μια από τις πρωταρχικές αποστολές του Παγκόσμιου Ιερού Πουλιών είναι να φροντίζουν τα τραυματισμένα αρπακτικά πουλιά και να τα επιστρέφουν στη φύση, αν είναι δυνατόν. Αυτό το έργο γίνεται στο υπερσύγχρονο Νοσοκομείο Άγριας Ζωής.

Το νοσοκομείο και το προσωπικό του κτηνιάτρου φροντίζουν περισσότερα από 300 άρρωστα και τραυματισμένα πτηνά κάθε χρόνο. Το νοσοκομείο Wildlife είναι γενικά κλειστό για το κοινό, αλλά οι εκδρομές προσφέρονται το πρώτο Σάββατο του μήνα για δωρεά $ 5.

Ειδικά γεγονότα

Το Παγκόσμιο Ιερό Πτηνών φιλοξενεί ειδικές εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια του έτους για την εκπαίδευση των επισκεπτών για τα αρπακτικά πτηνά.

Υπάρχουν εκπληκτικά ζώα Encounters για τα παιδιά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Άλλες δημοφιλείς εκδηλώσεις περιλαμβάνουν το Birds in Concert , μια ελεύθερη σειρά συναυλιών τον Αύγουστο που περιλαμβάνει το συγκρότημα της WBS, το "The Raptor Project" και το Owl Prowls που ξεκινούν το Νοέμβριο.

Μια άλλη επιλογή είναι να δείτε τους φαλακρούς αετούς του ιερού κατά τη διάρκεια των διάφορων αετών εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται κάθε χειμώνα κατά μήκος του ποταμού Μισισιπή. Τα πουλιά αποτελούν μέρος των εορτασμών των ημερών του αετού από το Grafton μέχρι τη γέφυρα της αλυσίδας των πετρωμάτων.

Για περισσότερα ελεύθερα αξιοθέατα των ζώων στο St. Louis, ελέγξτε το Farm Grant's και το ζωολογικό κήπο του Σαιντ Λούις .