Τα Καταστήματα στην Εθνική Θέση στην Ουάσιγκτον, DC

Το Shops at National Place είναι ένα εμπορικό κέντρο τριών επιπέδων που βρίσκεται στην καρδιά του κέντρου της Ουάσιγκτον, στο κτίριο του National Press Club. Τα Καταστήματα περιέχουν πάνω από 75 καταστήματα ειδικών ειδών και εστιατόρια, όπως Υπόγειο Filene, Bandolino, Simply Wireless και White House Gift Shop.

Το Shops at National Place βρίσκεται κοντά στην λεωφόρο Pennsylvania, λίγα βήματα από το Εθνικό Θέατρο και την πλατεία Freedom Plaza, προσφέροντας άφθονες ευκαιρίες για περιπέτεια σε σχολικό ταξίδι ή οικογενειακές διακοπές.

Το Food Hall είναι ανοιχτό για πρωινό, μεσημεριανό γεύμα και δείπνο και προσφέρει ένα γρήγορο και οικονομικό μέρος για φαγητό στην καρδιά της πόλης.

Με δύο εισόδους, ένα στους δρόμους 13 & F, NW μόλις 1 τετράγωνο από το κέντρο του μετρό και ένα από το 1331 Pennsylvania Avenue απέναντι από το Freedom Plaza , τα καταστήματα στο National Place και το National Press Club είναι εύκολα προσβάσιμα σε μόλις λίγα λεπτά με τα πόδια από το μετρό Κέντρο και ομοσπονδιακό τρίγωνο μετρό στάσεις.

Πιο κοινώς γνωστή ως "Τρώτε στην Εθνική Θέση" τώρα λόγω του μεγέθους του δικαστηρίου τροφίμων, τα Καταστήματα σε Εθνική θέση είναι ένα από τα τέσσερα μεγάλα εμπορικά κέντρα στην Ουάσινγκτον, DC και το ένα με το μεγαλύτερο δικαστήριο τροφίμων.

Φάτε στην Εθνική Θέση

Ένα από τα πιο δημοφιλή μέρη για να δοκιμάσετε όλα τα είδη της κουζίνας ταυτόχρονα για μια ασυναγώνιστη τιμή είναι το δικαστήριο τροφίμων που ονομάζεται τρώτε στην Εθνική θέση, η οποία βρίσκεται μέσα στο εμπορικό κέντρο Shops at National Place στην λεωφόρο Pennsylvania .

Τα εστιατόρια που εξυπηρετούν επί του παρόντος το γήπεδο τροφίμων National Place περιλαμβάνουν το Esprinto Cafe, τα πέντε παιδιά, το Grill Kabob, το Kabuki Sushi & Teriyaki, το Southwest Grill της Moe, το A Slice of Italy Pizzeria, το Smak, το Soul Wingz και το TaKorean Korean Taco Grill.

Μπορείτε να αγοράσετε κουπόνια για φαγητό εκ των προτέρων με χαμηλότερο κόστος ομάδας, το οποίο επιτρέπει σε μεγάλες ομάδες ανθρώπων να τρώνε για τη χαμηλότερη τιμή στην περιοχή της Ουάσινγκτον. Λάβετε υπόψη σας ότι αυτά τα προγράμματα γευμάτων πρέπει να εφαρμοστούν εκ των προτέρων χρησιμοποιώντας ένα ηλεκτρονικό έντυπο.

Όταν γευματίζετε στην Εθνική Θέση, μπορείτε να περιμένετε περισσότερους χρόνους αναμονής κατά τη διάρκεια των πολυάσχολων ωρών του μεσημεριανού γεύματος και των ωρηρίων, γι 'αυτό προγραμματίστε το μέλλον και προσπαθήστε να συντονίσετε τα γεύματά σας κατά τη διάρκεια των off-hours της ημέρας από τις 10 π.μ. έως το μεσημέρι και από τις 2 μ.μ. 16:00

Κοντινά αξιοθέατα για ομαδικά ταξίδια

Η πρωτεύουσα του έθνους στην Ουάσιγκτον προσφέρει μια ποικιλία από αξιοθέατα που είναι κατάλληλα για σχολικά ταξίδια και οικογενειακές διακοπές. Το Eat at National Place απέχει λίγα μόνο βήματα από τον Λευκό Οίκο, το Εθνικό Μουσείο Αφροαμερικανικής Ιστορίας και Πολιτισμού, το National Mall, το Εθνικό Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Smithsonian και το Κτήριο Capitol των Ηνωμένων Πολιτειών.

Λίγο πιο μακριά, αλλά σε μικρή απόσταση με τα πόδια, είναι το Μνημείο του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ Τζούνιορ, το Μνημείο του Τόμας Τζέφερσον και το Κορεατικό Μνημόσυνο Βετεράνων πολέμου, καθώς και το διάσημο Lincoln Memorial and Reflecting Pool.

Άλλα μουσεία περιλαμβάνουν το Smithsonian Air and Space Museum, το Smithsonian Institution, το Διεθνές Μουσείο Spy, το Εθνικό Μουσείο Κτιρίων, το Μουσείο Μνήμης του Ολοκαυτώματος των Ηνωμένων Πολιτειών και το Εθνικό Γεωγραφικό Μουσείο και το καθένα αξίζει περίπου μισή μέρα εξερεύνησης και ανακάλυψης.