Διασκεδαστικά Φεβρουαρίου φεστιβάλ στο Κολοράντο

Γιορτάστε το χειμώνα σε όλη την πολιτεία με αυτά τα ετήσια γεγονότα

Οι ψυχρές θερμοκρασίες δεν σταματούν το πάρτι στους χειμερινούς εορτασμούς σε όλο το Κολοράντο. Οι επισκέπτες και οι ντόπιοι παίζουν στο ύπαιθρο, απολαμβάνουν αθλητικά κρύα σπορ και διαφορετικά σηματοδοτούν την εποχή σε αυτά τα ετήσια γεγονότα του Φεβρουαρίου, πολλά από τα οποία είναι δωρεάν:

Χειμερινό Καρναβάλι

Το Χειμερινό Καρναβάλι του Steamboat Springs είναι το παλαιότερο συνεχές γεγονός που συμβαίνει δυτικά του Μισισιπή, το οποίο γιορτάζει πλέον από 100 χρόνια.

Τυπικές εκδηλώσεις στην κοινότητα περιλαμβάνουν αγώνες σκι για παιδιά και ενήλικες, συμβαλλόμενο μέρος για σωληνώσεις, επίδειξη άλματος με σκι, ποδηλασία βουνού στο βουνό, άλογα που τραβούν παιδιά σε σκι κατά μήκος της Main Street και σκιέρ πηδώντας μέσα από φλογερά στεφάνια.

Κατεψυγμένα ταινίες ποταμών και πανηγύρια

Δύο μεγάλα γεγονότα συμβαίνουν στις αρχές του Φεβρουαρίου στο Lake City: το Φεστιβάλ Αναρρίχησης Λέσχης της Πόλης στο Lake City Ice Park, με τα γεγονότα ταχύτητας ανδρών και γυναικών και το Frozen River Film Festival με δύο μέρες ταινίες και σορτς για περιπέτειες backcountry, rock αναρρίχηση, συντήρηση και πολλά άλλα. Τα γεγονότα συνήθως διεξάγονται ταυτόχρονα και είναι κοινό για τους ανθρώπους να παρακολουθούν και τα δύο.

Το φως του ηλιοφάνειας

Τα Σαββατοκύριακα σπορ ξεχωρίζουν συνήθως τα διαγωνίσματα σκι και σνόουμπορντ στο Sunlight Mountain Resort, ένα εξαιρετικά ανταγωνιστικό cook-off τσίλι, ένα κυνήγι θησαυρού, ζωντανή μουσική και μια έκθεση πυροτεχνημάτων στο ιστορικό Hotel Colorado στο κέντρο της πόλης Glenwood Springs.

Αργότερα το Φεβρουάριο, οι Ειδικοί Ολυμπιακοί Αγώνες έρχονται στο Sunlight Mountain, ένα άλλο μεγάλο γεγονός της κοινότητας.

Redstone Winter Fest

Το ετήσιο Redstone Winter Fest είναι γνωστό ότι περιλαμβάνει αναρρίχηση σε πάγο και demos gear, καθώς και αγώνα δρόμου για χιονοπέδιλα, αγώνες ποδηλασίας, βόλτες με έλκηθρο, παρέλαση σκυλιών, δραστηριότητες για παιδιά, γευσιγνωσία μπύρας και άλλα, όλα σε αυτό το μικρό, γραφικό, ιστορικό βουνό πόλη.

Μεγάλο Χειμερινό Καρναβάλι

Το ετήσιο Grand Winter Winter Carnival διαθέτει τσαγιέρα για τσιμπήματα στη λίμνη, διαγωνισμό για χιονάνθρωπους για παιδιά, γήπεδο χιονιού, μπόουλινγκ και άλλα εκκεντρικά και διασκεδαστικά γεγονότα στην "πιο αυθεντική μικρή πόλη της Αμερικής". Επίσης, ανυπομονώ να χιονίζει και να τραβήξει έλκηθρο.

Χειμερινό Καρναβάλι Winter Park

Εννέα πλήρεις ημέρες δραστηριοτήτων σηματοδοτούν το χειμερινό φεστιβάλ του Winter Park, με εκδηλώσεις που γίνονται στο βουνό του σκι, όπως ζωντανή μουσική, νυχτερινή διαδρομή ντίσκο, κούρσες σκι, ψήσιμο S'mores, δωρεάν βόλτες με άμαξα, γιορτή Mardi Gras και σιδηροδρομική μαρμελάδες.

Loveland Φεστιβάλ πυρκαγιάς & πάγου

Το "Sweetheart City" του Λονδίνου, Loveland, είναι κατανεμημένο στα φώτα κατά τη διάρκεια του ετήσιου φεστιβάλ Loveland Fire & Ice, όπου οι επισκέπτες αντιμετωπίζονται σε ένα φανταστικό μουσικό θέαμα με πυροτεχνήματα και εικονογραφήσεις κόκκινων και λευκών για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, και οθόνη αυτοκινήτου χιόνι. Υπάρχει επίσης μια διασκεδαστική περιοχή παιδιών, με βόλτες με καρναβάλι και παιχνίδια.

Το Σαββατοκύριακο Winterfest του Pagosa Springs

Ο χορός της κοινότητας, τα τουρνουά κροσσών, οι αγώνες του Nordic Club, το "οτιδήποτε πηγαίνει", το downhill ιπποδρομίες, το Penguin Plunge (όπου λίγες γενναίες ψυχές μπαίνουν στον παγωμένο ποταμό San Juan) δραστηριότητες κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου Winterfest Pagosa Springs.

Φεστιβάλ πάγου Creek Cripple

Τα εκπληκτικά γλυπτά πάγου στρέφουν τους δρόμους του ιστορικού κέντρου κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Ice Cripple Creek και οι γιορτές των Σαββατοκύριακων περιλαμβάνουν διαφάνειες πάγου και διαδραστικά γλυπτά μόνο για παιδιά, καθώς και ένα παγοδρόμιο με παγωμένα ποτά για ενήλικες.

Εντελώς Ασυνήθιστη Χειμερινή Έκρηξη

Μια μέρα φιλικών προς την οικογένεια δραστηριοτήτων στο Ski Granby Ranch σηματοδοτεί το Totally Insane Winter Blast, με παιχνίδια, μουσική και νυχτερινά σκι και σωλήνες.

Mardis Gras Εορτασμός στο Snowmass

Το Snowmass γιορτάζει πάνω από τρεις δεκαετίες του Fat Tuesday revelry με ένα απίστευτα εορταστικό Mardi Gras bash στα βουνά. Η μέρα ξεκινάει με τον αγώνα της μητέρας όλων των αναλήψεων, ακολουθούμενη από ένα χτύπημα με χάντρες, καλλιτέχνες του δρόμου και μια περίεργη παρέλαση στο Mall Snowmass, καθώς και δωρεάν ζωντανή μουσική και βραδινά πυροτεχνήματα.

Γιορτή Mardi Gras στο Keystone Resort

Φορέστε τις μωβ, χρυσές και πράσινες χάντρες σας για να δοκιμάσετε το gumbo και τα μπιζέλια στο Mardi Gras στο River Run Village του Keystone Resort.

Κάντε την ψηφοφορία σας για βραβείο People's Choice και ακούστε ζωντανή μουσική. Αυτό το πάρτι Mardi Gras είναι φιλικό προς την οικογένεια.