Πώς να πάτε σκι για την ημέρα από το Ντένβερ

Το Κολοράντο είναι το ιδανικό μέρος για να ζήσετε διακοπές δύο για ένα. Στο Ντένβερ, μπορείτε να απολαύσετε μεγάλες προσφορές πόλης: μια ανθηρή σκηνή μπύρας σκάφη, υπέροχα εστιατόρια, μουσεία, μια περιοχή θεάτρου και νυχτερινά κέντρα. Στη συνέχεια, μπορείτε να ξεφύγετε στα βουνά για περιπέτειες χειμώνα-ώρας, είτε πρόκειται για βουτιά σε ένα βουνό σε σκι είτε σαν snowboard, είτε για να δοκιμάσετε το snowkiting ή το λίπος με ποδήλατο πριν δοκιμάσετε ένα τζάκι μέσα σε ένα άνετο καταφύγιο. (Επιπλέον, πολλά από τα θέρετρα έχουν ανοίξει νέα, όλο το χρόνο βουνά coasters, που αξίζει να προσθέσετε στο δρομολόγιό σας).

Ευτυχώς, έχετε τις επιλογές μεταφοράς για να βοηθήσετε με την εφοδιαστική μιας πόλης-ορεινών διακοπών. Επιπλέον, αυτά τα λεωφορεία και τα τραμ ανακουφίζουν από το άγχος της καθισμένης στην κυκλοφορία κατά μήκος του διαβόητα απρόβλεπτου διαδρόμου I-70 που οδηγεί στα θέρετρα. Επίσης, πολλοί εκτός πόλης δεν είναι αρκετά άνετοι που οδηγούν κατά μήκος χιονισμένων ορεινών δρόμων, έτσι ώστε ένα τρένο ή ένα τραμ μπορεί να πάρει αυτό το στρες μακριά.

Εδώ είναι μερικές επιλογές μεταφοράς που είναι σε θέση να σας shuttling από το Ντένβερ στα χιονοδρομικά κέντρα, και στη συνέχεια πίσω σε μια μέρα.