Πάρτε τα παιδιά σας σε Texas Rodeo

Ανακαλύψτε την κουλτούρα καουμπόη της Πολιτείας Lone Star

Δεν υπάρχει ίσως καλύτερος τρόπος για τις οικογένειες να αξιοποιήσουν την αυθεντική κουλτούρα του Cowboy στο Τέξας παρά να επισκεφτούν όταν υπάρχει ροδόο στην πόλη. Από τον Ιανουάριο έως τον Μάρτιο (και το τέντωμα του Ιουνίου) είναι η πρωταρχική περίοδος rodeo στην πολιτεία Lone Star, συγκεντρώνοντας πλήθη από όλη τη χώρα για να απολαύσετε αυτήν την ιστορική παράδοση.

Με επαγγελματικές ροδέλες υψηλών σταδίων, συναυλίες κορυφαίων διασκεδαστών της χώρας και της pop μουσικής, καρναβάλι, μαγειρέματα για μπάρμπεκιου, αξιοθέατα φιλικά για τα παιδιά, βόλτες με ποδήλατα και άλλα, οι ροδεές του κράτους προσφέρουν έναν τόνο διασκέδασης για οικογένειες, για πρώτη φορά ροδό-επισκέπτη.

Η παρακολούθηση των εκδηλώσεων rodeo είναι διασκεδαστική για όλη την οικογένεια. Υπάρχουν χρονομετρημένα γεγονότα, όπως αγωνιστικά βαρέλι, πάλη πάλης και σκοινί, καθώς και συναρπαστικά αγροτικά γεγονότα, όπως βόλτα και ταύρος. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το άθλημα πριν το ταξίδι σας, συμβουλευτείτε αυτό το αστάρι Rodeo 101.

Εδώ είναι τα κυριώτερα σημεία της εποχής του χειμώνα και της άνοιξης του Τέξας rodeo:

Το Forth Worth Stock Show & Rodeo (15 Ιανουαρίου-6 Φεβρουαρίου 2016): Ένα από τα παλαιότερα rodeos στο Τέξας παρουσιάζει παραδοσιακά γεγονότα rodeo, εκθέσεις για ζώα και άλογα και αφιερώνει ένα μέρος της εκδήλωσης σε πραγματικούς καουμπόηδες εργασίας σε επαγγελματίες cowboys rodeo).

San Antonio Stock Show & Rodeo (11-28 Φεβρουαρίου 2016): Αυτή η τεράστια εκδήλωση περιλαμβάνει ένα ρόδιο, ένα καρναβάλι και παραστάσεις από σούπερ σταρ της χώρας. Όπως το νότιο μαγείρεμα; Οι οικογένειες μπορούν επίσης να απολαύσουν το αυθεντικό μπάρμπεκιου του Τέξας στο BBQ Cook-off και το φεστιβάλ.

Έκθεση Κτηνοτροφίας Χιούστον & Ρόδεο (Mar. 1-20, 2016): Από το ντεμπούτο του το 1932, αυτό το rodeo έχει συνεισφέρει περισσότερα από 350 εκατομμύρια δολάρια σε υποτροφίες, έρευνες, επιχορηγήσεις και άλλα προγράμματα εκπαίδευσης και νεολαίας.

Μερικά από τα πολλά αξιοθέατα που προσελκύουν τα παιδιά περιλαμβάνουν ένα ζωολογικό κήπο, τραγουδούν και γόνδολα Sky Ride. Τα τελευταία χρόνια, ο Rodeo Houston έφερε μια σειρά ψυχαγωγίας όλων των αστέρων στο κύριο σκηνικό του, όπως ο Brad Paisley, ο Blake Shelton, ο Reba McEntire, ο Hunter Hayes, ο Maroon 5, ο Robin Thicke και πολλά άλλα.

Rodeo Austin (12-26 Μαρτίου 2016): Η Austin αγκαλιάζει τον εσωτερικό της καουμπόη, καθώς οι ανταγωνιστές φτάνουν για το γεγονός της διάρκειας δύο εβδομάδων που ξεκίνησε από το 1938. Οι προηγούμενες μουσικές παραστάσεις περιλαμβάνουν τους Willie Nelson, Blake Shelton, Maroon 5, Lady Antebellum Υποκοριστικό της Eleanor. Εκτός από την ιππασία και τη βόλτα των μοσχαριών, τα παιδιά θα αγαπήσουν τους αγώνες των χοίρων και την τέχνη της νεολαίας.

Δεν μπορώ να φτάσω στο Τέξας αυτή την άνοιξη; Εξετάστε αυτά τα άλλα rodeos του Τέξας που πραγματοποιήθηκαν αργότερα μέσα στο έτος.

Mesquite ProRodeo (Πέμπτη και Σάββατο βράδυ, Ώρα Μαΐου έως Μέσα Αυγ): Αυτό το ημι-μόνιμο rodeo Σαββατοκύριακο είναι μια μεγάλη επιλογή αν επισκέπτεστε την περιοχή του Ντάλλας κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Δυτικά του Pecos Rodeo (23-26 Ιουνίου 2016): Είπε ότι είναι το παλαιότερο ροδό στο έθνος, αυτό το τετραήμερο γεγονός έχει πολλές οικογενειακές εφέσεις. Υπάρχουν δύο οικογενειακές νύχτες, όταν η είσοδος είναι δωρεάν για παιδιά ηλικίας 12 ετών. Τα συμβάντα περιλαμβάνουν άγρια ​​αγελάδα αγελάδας, αναμεταδότες για παιδιά ηλικίας 5 έως 10 ετών και αγωνιστικά μοσχάρι για παιδιά ηλικίας 11 έως 15 ετών.

Μείνετε ενημερωμένοι σχετικά με τις τελευταίες ιδέες για οικογενειακές διακοπές, ταξιδιωτικές συμβουλές και προσφορές. Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο δωρεάν οικογενειακών διακοπών μου σήμερα!