Δύο γήπεδα γκολφ του Κολοράντο πρέπει να γνωρίζετε

Εδώ είναι ένα από τα αγαπημένα μας διάσημα μαθήματα και ένα κρυφό κόσμημα

Το βουνό γκολφ είναι το δικό του θηρίο και ευλογία.

Οι λάτρεις του γκολφ αγαπούν τη διαφορά ύψους, τα γεωγραφικά ποικίλα μαθήματα, το σκηνικό και τη μοναδική πρόκληση. Αυτό είναι το πώς κάνουμε γκολφ στο Κολοράντο, Rocky Mountain στυλ.

Ενώ τα βουνά μας είναι γνωστά για τις χιονοδρομικές πίστες, την πεζοπορία και το κάμπινγκ, φιλοξενούνται επίσης μερικά από τα πιο όμορφα και συναρπαστικά αλπικά γήπεδα γκολφ στον κόσμο.

Το Golf Digest έχει κατατάξει τα 20 κορυφαία γήπεδα γκολφ του στο Κολοράντο.

Στη λίστα: ένα γνωστό φαβορί στην Vail Valley, το Club at Cordillera. Δεν είναι στον κατάλογο: ένα πιο πρόσφατα ανανεωμένο μάθημα περίπου 30 λεπτά μακριά στο Eagle που ονομάζεται Frost Creek. Αυτός είναι περισσότερο από ένα κρυμμένο στολίδι αλλά εξίσου άξιος, για διάφορους λόγους.

Εδώ είναι δύο από τα αγαπημένα θέρετρα γκολφ μας στην κοιλάδα -Cordillera, με την ισχυρή φήμη της, και την ιδιωτική πορεία στο Frost Creek, και τα δύο αξίζει να προστεθούν στην λίστα must-putt σας.

Οροσειρά

Ένα πράγμα που κάνει το Cordillera τόσο ελκυστικό είναι η θέση του. Είναι μια μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο από το Beaver Creek και την μικρότερη πόλη του Edwards, αλλά βρίσκεται πάνω από το βουνό πίσω από τις πύλες, έτσι αισθάνεται αποκλειστική και απομακρυσμένη.

Τα μαθήματα της Cordillera σχεδιάστηκαν από μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της σκηνής: Jack Nicklaus, Tom Fazio και Hale Irwin. Η λέσχη διαθέτει τρία διαφορετικά μαθήματα, Valley, Mountain και Summit, το καθένα με τις δικές του μοναδικές προκλήσεις.

Το ίδιο το κτίριο κάνει αυτό το μάθημα να ξεχωρίζει.

Το πολυτελές σπα και ξενώνας Cordillera βρίσκεται περήφανα στην κορυφή του βουνού, με μερικές από τις καλύτερες απόψεις στην πολιτεία, με θέα στην καταρρακτώδη κοιλάδα και τη γκάμα Sawatch.

Πάρτε τη θέα από τη ζεστή εξωτερική πισίνα, το ζεστό υδρομασάζ ή από τον παράθυρο του εσωτερικού χώρου της πισίνας, που συνδέεται με το βραβευμένο σπα.

Στην πραγματικότητα, αυτό το σπα έχει ψηφιστεί μεταξύ των κορυφαίων 10 ιαματικών λουτρών στη Βόρεια Αμερική - κάτι που θα είστε ευγνώμονες μετά από μια κουραστική μέρα πλήρωσης μπάλες στην πορεία. Ξυπνήστε με τη θέα του σαλονιού από το δωμάτιό σας, με μεγάλα παράθυρα και άνετο μπαλκόνι.

Φορτηγά σε ένα από τα δύο εστιατόρια του ξενοδοχείου και να δούμε γιατί η Cordillera κατατάχθηκε ως το καλύτερο θέρετρο στο κράτος για φαγητό και εξυπηρέτηση, από την Conde 'Nast's Reader Poll - Gold List. Όλα σε Cordillera είναι μεγάλα, αλλά οικεία, με μόνο 56 δωμάτια. Είναι η ιδανική βάση για μια αλπική απόδραση γκολφ.

Frost Creek

Περίπου 30 λεπτά μετά το Edwards θα έρθετε στην γραφική ορεινή πόλη του Eagle. Αυτό είναι το σπίτι σε ένα από τα λιγότερο γνωστά πετράδια γκολφ - ένα που σίγουρα θα ακούσετε περισσότερα για τα επόμενα χρόνια.

Το Frost Creek είναι μια ιδιωτική πορεία που βρίσκεται βαθιά έξω από την πόλη, σε μια δραματική και εκτατική έκταση 1.100 στρεμμάτων της Κολοράντο τελειότητα. Τα τελευταία χρόνια, το ακίνητο πήγε υπό νέα ιδιοκτησία που ανακατασκεύασε πλήρως τους στόχους και την ατμόσφαιρά του και έδωσε την ευκαιρία στην ένταξη στην υψηλή ανάπτυξη.

Εδώ γιατί.

Πρώτα απ 'όλα, το ιδιωτικό γήπεδο γκολφ - ένα από τα "μαρκησιακά μαθήματα" του Tom Weiskopf - διαθέτει οκτώ διαφορετικές λίμνες και διασκεδαστικές, διασκεδαστικές τρύπες σε έκταση 285 στρεμμάτων.



Εκτός από αυτό, το εντυπωσιακό κλαμπ των 40.000 τετραγωνικών ποδιών φέρνει τα μέλη μαζί για κοινωνικά δείπνα και ποτά και προσφέρει ένα κέντρο σπα και γυμναστικής και αρκετούς υπαίθριους χώρους, όπως πετονιά, κολύμπι και ποδηλασία.

Για μια συναρπαστική, υπαίθρια, περιπέτεια Oh-so-Colorado, βγάλτε τα ηλεκτρονικά "παχιά ποδήλατα" (σε πολύ φαρδιά ελαστικά, ώστε να μπορείτε να τα οδηγήσετε σε όλο το έδαφος, συμπεριλαμβανομένου του πάγου και του χιονιού). Το χειμώνα, όταν το μάθημα είναι κλειστό, μπορείτε να το εξερευνήσετε από μια διαφορετική οπτική γωνία. Πάρτε τα ποδήλατα στην κατεψυγμένη λίμνη, όπου μπορείτε να κάνετε πατινάζ στον πάγο ή να κατευθυνθείτε στο λόφο για έλκηθρο - ακόμα και τη νύχτα.

Οι καμπίνες μόνο για μέλη ολοκληρώνουν την τέλεια εκδρομή και θα ξεχωρίζουν ακόμη και χωρίς το γήπεδο γκολφ. Οι ιδιωτικές καμπίνες τεσσάρων αστέρων προσφέρονται με πολύ μειωμένη τιμή για τα μέλη και έχουν όλα όσα χρειάζεστε για να νιώσετε σαν στο σπίτι σας στους λόφους.



Τελειώστε την ημέρα σας από το τζάκι. Κάντε δείπνο στην πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα ή στη σχάρα στην αίθριο, με θέα που φαίνεται να συνεχίζεται για αιωνιότητα. Θα νιώσετε σαν να είστε οι μόνοι άνθρωποι στον κόσμο όταν μένετε εδώ. Τα καλά νέα είναι ότι ο Frost Creek έχει κατασκευάσει ακόμα περισσότερες καμπίνες ώστε να μπορείτε να ζητήσετε να συμμετάσχετε στο ίδρυμα. Αν υπάρχουν ανοίγματα στην ιδιότητα μέλους, μην περιμένετε να διαρκέσουν πολύ. Αυτό είναι το είδος του τόπου που είστε τυχεροί που γνωρίζετε και μάλιστα πιο τυχεροί να βιώσετε.