Πώς να παίξετε την Λοταρία του Κολοράντο

Η λοταρία του Κολοράντο πούλησε το πρώτο εισιτήριο ξυστό το 1983 και πρόσθεσε το πολυ-κρατικό Powerball το 2001. Οι προμήθειες λαχειοφόρου αγοράς πηγαίνουν προς υπαίθρια και εκπαιδευτικά προγράμματα, όπως τα πάρκα του Colorado και η άγρια ​​φύση.

Τα εισιτήρια μπορούν να αγοραστούν στα περισσότερα βενζινάδικα, παντοπωλεία ή καταστήματα ευκολιών. Τα εισιτήρια πρέπει να αγοράζονται με μετρητά και όχι με πιστωτικές κάρτες. Τα εισιτήρια μπορούν επίσης να αγοραστούν σε μηχανήματα αυτόματης πώλησης σε ορισμένες τοποθεσίες.

Και αν κερδίσετε, θυμηθείτε ότι έχετε μόνο 180 ημέρες για να διεκδικήσετε τα κέρδη σας προτού επιστρέψει στην πολιτεία! Επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Λοταρίας του Κολοράντο για περισσότερες λεπτομέρειες.

Powerball

Για να παίξετε, επιλέξτε πέντε αριθμούς από το πρώτο πεδίο με 55 αριθμούς και έναν αριθμό Powerball από το δεύτερο πεδίο των 35 αριθμών. Το Powerball παίζεται σε 42 κράτη και στην Ουάσινγκτον, στις ΗΠΑ και στις Παρθένους Νήσους των ΗΠΑ. Για $ 1 ακόμα, μπορείτε να επιλέξετε το Powerplay για να πολλαπλασιάσετε τα κέρδη σας κατά δύο, τρία, τέσσερα ή πέντε.

Μέγα εκατομμύρια

Για να παίξετε, επιλέξτε πέντε αριθμούς από το πρώτο πεδίο με 56 αριθμούς και έναν αριθμό Megaplier από το δεύτερο πεδίο των 46 αριθμών. Τα Mega Millions παίζονται σε 42 κράτη και στην Ουάσιγκτον, DC

και τις Παρθένες Νήσους των ΗΠΑ. Για $ 1 ακόμα, μπορείτε να επιλέξετε το Megaplier για να πολλαπλασιάσετε τα κέρδη σας κατά δύο, τρία ή τέσσερα.

Είδος τυχαιρού παιχνιδιού

Το Lotto είναι το παιχνίδι Jackpot του Κολοράντο, με κυλιόμενα τζάκποτ ξεκινώντας από $ 1 εκατομμύριο. Επιλέξτε έξι αριθμούς μεταξύ ενός και 42. Τα βραβεία απονέμονται για την αντιστοίχιση τριών, τεσσάρων, πέντε ή έξι αριθμών.

Μετρητά 5

Για να παίξετε μετρητά 5, διαλέξτε πέντε αριθμούς μεταξύ ενός και 32. Ταίριασμα δύο, τρία, τέσσερα ή πέντε αριθμούς για να κερδίσετε.

Επιλέξτε 3

Για να παίξετε το Pick 3, επιλέξτε τρεις αριθμούς μεταξύ μηδέν και εννέα. Συνδυάστε δύο αριθμούς για να κερδίσετε.

Ξυστά εισιτήρια

Τα εισιτήρια Scratch προσφέρουν περισσότερες πιθανότητες νίκης αλλά μικρότερα βραβεία από άλλα παιχνίδια λαχειοφόρων αγορών. Ξεβιδώστε την επικάλυψη αργυρού λατέξ για να αποκαλύψετε αντίστοιχους αριθμούς ή σύμβολα. Ακόμα κι αν χάσετε, αποθηκεύστε τα εισιτήρια από επιλεγμένα παιχνίδια και ταχυδρομήστε τα για ένα σχέδιο δεύτερης πιθανότητας.

Πού να διεκδικήσετε τα βραβεία για το Λοταρία του Κολοράντο