Το Ίδρυμα Smithsonian

Συχνές ερωτήσεις Σχετικά με το Smithsonian

Τι είναι το Ίδρυμα Smithsonian;

Το Smithsonian είναι ένα μουσείο και ερευνητικό συγκρότημα, αποτελούμενο από 19 μουσεία και γκαλερί και το Εθνικό Ζωολογικό Πάρκο. Ο συνολικός αριθμός αντικειμένων, έργων τέχνης και δειγμάτων στο Smithsonian υπολογίζεται σε περίπου 137 εκατομμύρια. Οι συλλογές κυμαίνονται από έντομα και μετεωρίτες σε μηχανές και διαστημόπλοια. Το εύρος των αντικειμένων είναι εντυπωσιακό - από μια θαυμάσια συλλογή αρχαίων κινέζικων μπρούντζινων στο Διαφημιστικό Banner Star; από ένα απολιθωμένο ορυχείο 3,5 εκατομμυρίων ετών στο δομοστοιχείο προσγείωσης σεληνιακού Apollo. από τις ρουμπίνι παντόφλες που εμφανίζονται στο "The Wizard of Oz" σε προεδρικές ζωγραφιές και αναμνηστικά.

Μέσω ενός μακροπρόθεσμου προγράμματος δανεισμού, η Smithsonian μοιράζεται τις τεράστιες συλλογές και εμπειρίες της με περισσότερα από 161 μουσεία θυγατρικών σε όλη τη χώρα.

Πού είναι το μουσείο Smithsonian;

Το Smithsonian είναι ένας ομοσπονδιακός θεσμός με πολλά μουσεία διάσπαρτα σε όλη την Ουάσιγκτον, DC. Δέκα από τα μουσεία βρίσκονται από τον 3ο έως τον 14ο δρόμο μεταξύ του Συντάγματος και της Ανεξαρτησίας, σε ακτίνα περίπου ενός μιλίου. Δείτε ένα χάρτη .

Το Κέντρο Επισκεπτών Smithsonian βρίσκεται στο Κάστρο στο 1000 Jefferson Drive SW, Washington, DC. Βρίσκεται στο κέντρο του National Mall, σε μικρή απόσταση με τα πόδια από το σταθμό Smithsonian του μετρό.

Για μια πλήρη λίστα των μουσείων, δείτε έναν οδηγό για όλα τα μουσεία Smithsonian.

Να φτάσετε στο Smithsonian: Συνιστάται ιδιαίτερα η χρήση των δημόσιων συγκοινωνιών . Ο χώρος στάθμευσης είναι εξαιρετικά περιορισμένος και η κυκλοφορία είναι συχνά πολύ κοντά στα πιο δημοφιλή αξιοθέατα της Washington DC.

Το Metrorail βρίσκεται σε βολική τοποθεσία κοντά σε πολλά μουσεία του Smithsonian και τον Εθνικό ζωολογικό κήπο. Το λεωφορείο DC Circulator προσφέρει μια γρήγορη και βολική υπηρεσία γύρω από το κέντρο της πόλης.

Ποιες είναι οι εισφορές και οι ώρες;

Η είσοδος είναι δωρεάν. Τα μουσεία είναι ανοιχτά από τις 10 π.μ. - 5:30 μ.μ. επτά ημέρες την εβδομάδα, κάθε μέρα όλο το χρόνο, εκτός από την Ημέρα των Χριστουγέννων.

Κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών, οι ώρες παρατείνονται μέχρι τις 7 μ.μ. στο Μουσείο αέρα και διαστήματος, Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, Μουσείο Αμερικανικής Ιστορίας και Μουσείο Αμερικανικής Τέχνης και Εθνική Πινακοθήκη.

Ποια είναι τα πιο δημοφιλή Μουσεία Smithsonian για παιδιά;

Τι ειδικές δραστηριότητες υπάρχουν για τα παιδιά;

Πού πρέπει να φάμε κατά την επίσκεψη στο Smithsonian;

Τα μουσεία του μουσείου είναι ακριβά και συχνά γεμάτα, αλλά είναι το πιο βολικό μέρος για φαγητό. Μπορείτε να φέρετε ένα πικνίκ και να φάτε στις χορτώδεις περιοχές του National Mall. Μόνο μερικά δολάρια μπορείτε να αγοράσετε ένα καυσόξυλο και μια σόδα από έναν πωλητή δρόμου. Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε έναν οδηγό για εστιατόρια και δείπνο στο National Mall.

Ποια μέτρα ασφαλείας λαμβάνουν τα Μουσεία του Smithsonian;

Τα κτίρια του Smithsonian πραγματοποιούν εμπεριστατωμένο χειρισμό όλων των τσαντών, χαρτοκιβωτίων, πορτοφολιών και εμπορευματοκιβωτίων.

Στα περισσότερα από τα μουσεία, οι επισκέπτες πρέπει να περπατούν μέσα από έναν ανιχνευτή μετάλλων και οι σάκοι σαρώνονται μέσω μηχανών ακτίνων Χ. Ο Smithsonian υποδεικνύει ότι οι επισκέπτες φέρνουν μόνο ένα μικρό πορτοφόλι ή μια τσάντα τύπου "fanny-pack". Μεγάλες σακίδια ημέρας, σακίδια ή αποσκευές θα υποβληθούν σε μακρά αναζήτηση. Τα αντικείμενα που δεν επιτρέπονται περιλαμβάνουν μαχαίρια, πυροβόλα όπλα, κατσαβίδια, ψαλίδια, αρχεία νυχιών, τιρμπουσόν, σπρέι πιπεριού κλπ.

Τα Μουσεία του Smithsonian είναι προσιτά;

Η Ουάσιγκτον είναι μία από τις πιο προσιτές πόλεις στον κόσμο. Η προσβασιμότητα όλων των κτιρίων Smithsonian δεν είναι αδύνατη, αλλά το ίδρυμα συνεχίζει να εργάζεται για να βελτιώσει τις ελλείψεις του. Τα μουσεία και ο ζωολογικός κήπος διαθέτουν αναπηρικά καροτσάκια που μπορούν να δανειστούν, δωρεάν, για χρήση σε κάθε εγκατάσταση. Η μετάβαση από το ένα μουσείο στο άλλο αποτελεί πρόκληση για τα άτομα με ειδικές ανάγκες.

Η ενοικίαση ενός μηχανοκίνητου σκούτερ συνιστάται ιδιαίτερα. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με την πρόσβαση ατόμων με ειδικές ανάγκες στην Ουάσιγκτον DC Προγραμματισμένες περιηγήσεις μπορούν να προγραμματιστούν για την ακρόαση και τα άτομα με προβλήματα όρασης.

Πώς ιδρύθηκε ο Smithsonian και ποιος ήταν ο James Smithson;

Ο Smithsonian ιδρύθηκε το 1846 με πράξη του Κογκρέσου με κεφάλαια δωρεά του James Smithson (1765-1829), ενός βρετανού επιστήμονα που εγκατέλειψε την περιουσία του στις Ηνωμένες Πολιτείες για να ιδρύσει "στην Ουάσινγκτον, υπό την επωνυμία Smithsonian Institution, ένα ίδρυμα για την αύξηση και τη διάδοση της γνώσης. "

Πώς χρηματοδοτείται ο Smithsonian;

Το Ίδρυμα είναι περίπου 70 τοις εκατό χρηματοδοτείται ομοσπονδιακά. Κατά το οικονομικό έτος 2008, η ομοσπονδιακή πίστωση ανερχόταν σε περίπου 682 εκατομμύρια δολάρια. Το υπόλοιπο της χρηματοδότησης προέρχεται από συνεισφορές από εταιρείες, ιδρύματα και ιδιώτες και έσοδα από επιχειρήσεις Smithsonian (καταστήματα με είδη δώρων, εστιατόρια, θέατρα IMAX κλπ.).

Πώς προστίθενται τα τεχνουργήματα στις Συλλογές Smithsonian;

Τα περισσότερα αντικείμενα δωρίζονται στο Smithsonian από ιδιώτες, ιδιώτες συλλέκτες και ομοσπονδιακές υπηρεσίες όπως η NASA, η Αμερικανική Ταχυδρομική Υπηρεσία, το Υπουργείο Εσωτερικών, το Υπουργείο Άμυνας, το Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ και η Βιβλιοθήκη του Κογκρέσου. Χιλιάδες αντικείμενα αποκτώνται επίσης μέσω αποστολών, κληροδοτήσεων, αγορών, ανταλλαγών με άλλα μουσεία και οργανισμούς και, στην περίπτωση των φυτών και των ζώων που ζουν, με τη γέννηση και τη διάδοση.

Τι είναι οι Smithsonian Associates;

Το Smithsonian Associates προσφέρει μια ποικιλία εκπαιδευτικών και πολιτιστικών προγραμμάτων, όπως διαλέξεις, μαθήματα, μαθήματα τέχνης στο studio, περιηγήσεις, παραστάσεις, ταινίες, προγράμματα θερινών κατασκηνώσεων και πολλά άλλα. Τα μέλη λαμβάνουν εκπτώσεις και προσόντα για ειδικά προγράμματα και ταξιδιωτικές ευκαιρίες. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στον ιστότοπο Smithsonian Associates