Εθελοντής για Ευχαριστιών 2018 στην περιοχή Ουάσιγκτον DC

Πού να βοηθήσετε τους κακούς κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου

Η ημέρα των ευχαριστιών είναι μια καλή στιγμή για να εθελονθείτε και να φτάσετε και να βοηθήσετε τους άστεγους και τους πεινασμένους. Η περιοχή της Ουάσινγκτον έχει πολλές φιλανθρωπικές οργανώσεις που χρειάζονται εθελοντές για να προετοιμάσουν, να εξυπηρετήσουν και να καθαρίσουν γεύματα διακοπών για τους φτωχούς. Μπορείτε επίσης να κάνετε δωρεά ή να συμμετάσχετε σε εκδηλώσεις συγκέντρωσης χρημάτων. Αν θέλετε να βοηθήσετε, μπορείτε να επικοινωνήσετε με μερικούς οργανισμούς.

Κάποιοι (λοιπόν να τρώνε) - Η οργάνωση φιλοξενεί εκδηλώσεις διακοπών για τους συμμετέχοντες στο πρόγραμμα και οι εθελοντές βοηθούν στην προετοιμασία και την εξυπηρέτηση γευμάτων, παιχνιδιών και διακοσμήσεων.

Τα καλάθια για το δείπνο των Ευχαριστιών συναρμολογούνται για να τροφοδοτούν αγωνιζόμενες οικογένειες. Οι εθελοντές μπορούν επίσης να φιλοξενήσουν προγράμματα οδήγησης τροφής κατά τη διάρκεια των διακοπών και καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους. Την ημέρα των ευχαριστιών, κάποιες φορές κρατάει το ετήσιο άλογο για την πείνα που αρχίζει στις 8:30 π.μ. στο πάρκο West Potomac στην Ουάσινγκτον. Το 5K διασκεδαστικό πρόγραμμα και η οικογενειακή βόλτα προσφέρουν προγράμματα για άστεγες γυναίκες, παιδιά και άνδρες.

Φαγητό και Φίλοι - Αυτή η οργάνωση παρέχει γεύματα για την υποστήριξη των ανδρών, των γυναικών και των παιδιών που ζουν με τον ιό HIV / AIDS, τον καρκίνο και άλλες ασθένειες που προκαλούν τη ζωή. Οι εθελοντές συγκεντρώνουν και παραδίδουν τα γεύματα των Ευχαριστιών. Τον Νοέμβριο, η Food and Friends υποστηρίζει το Slice of Life, ένα πρόγραμμα που πωλεί χιλιάδες πίτες για τις ευχαριστίες για τη συλλογή χρημάτων που υποστηρίζουν χιλιάδες ντόπιους κατοίκους που αγωνίζονται για ασθένειες που προκαλούν τη ζωή.

Capital Area Food Bank - Αυτός είναι ο μεγαλύτερος, δημόσιος μη κερδοσκοπικός πόρος και πόρος εκπαίδευσης στη διατροφή στην περιοχή. Κάνετε μια χρηματική δωρεά ή βοηθήστε το πρόγραμμα Brown Bag να παραδώσει τα καλάθια διατροφής των Ευχαριστιών σε άπορους ηλικιωμένους.

Η Τράπεζα Τροφίμων Capital Area συνεργάζεται με WHUR-FM - Radio University Howard στο Food2Feed για να βοηθήσει τους ανθρώπους που αγωνίζονται με την πείνα στην περιοχή DC για τις ευχαριστίες. Μια μέρα μετάδοση από την Woodrow Wilson Plaza στο κτήριο Ronald Reagan προωθεί την εκδήλωση.

Ψωμί Για την πόλη - Holiday Βοήθεια είναι μια τροφή δίσκο, μετρητά δίσκο, και telethon να παρέχουν γεύματα ευχαριστιών σε οικογένειες με χαμηλό εισόδημα.

Οι εθελοντές συλλέγουν κονσέρβες και δωρεές σε μετρητά και φορτώνουν και εκφορτώνουν τα φορτηγά των τροφίμων. Ο οργανισμός παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες για τους άπορους, συμπεριλαμβανομένων των τροφίμων, της ένδυσης, της ιατρικής περίθαλψης και των νομικών και κοινωνικών υπηρεσιών.

Στρατός Σωτηρίας - Δωρίστε χρήματα ή φιλοξενούντε το δικό σας εξατομικευμένο Red Kettle για να συγκεντρώσετε δωρεές από άλλους. Η διεθνής χριστιανική οργάνωση προσπαθεί να βελτιώσει τη ζωή των άπορων και να προσφέρει ένα γεύμα διακοπών. Η γιορτή της κοινής χρήσης είναι ένα ΔΩΡΕΑΝ δείπνο των ευχαριστιών που πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο της Ουάσινγκτον για περίπου 5.000 μέλη της κοινότητας. Οι εθελοντές χρειάζονται για την προετοιμασία και την εξυπηρέτηση των τροφίμων και τον καθαρισμό μετά το γεύμα.

Κέντρο εβραϊκής κοινότητας της Ουάσιγκτον DC - Εθελοντές προετοιμάζουν το γεύμα Ευχαριστιών για άτομα που έχουν ανάγκη στην μητροπολιτική περιοχή της Ουάσιγκτον. Φέρτε την οικογένεια και τους φίλους σας για να κάνετε γέμιση, γλυκές πατάτες, κατσαρόλα φασολιών, επιδόρπια και πολλά άλλα. Οι DC JCC συνεργάτες με την DC Central Kitchen για την προετοιμασία του γεύματος.

Τουρκία Trots στην περιοχή της Ουάσινγκτον, DC - Μια ποικιλία από οργανώσεις που χορηγούν τρέλες της Τουρκίας, τρέχει και περπατά για να συγκεντρώσει χρήματα για τους άπορους. Συμμετάσχετε μόνοι σας ή οργανώστε μια ομάδα και να πάρετε κάποια μεγάλη άσκηση στην αρχή της περιόδου των διακοπών. Βρείτε μια εκδήλωση στο DC, Maryland ή τη Βόρεια Βιρτζίνια.

Τοπικά εθελοντικά κέντρα

Οι οργανισμοί αυτοί συντονίζουν προγράμματα εθελοντισμού καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους σε κάθε πόλη ή νομό γύρω από την περιοχή