Ετήσια Μεσαιωνική Έκθεση στο Norman 2017

Που πραγματοποιήθηκε στα τέλη Μαρτίου ή στις αρχές Απριλίου κάθε έτους από το 1977, η Μεσαιωνική Έκθεση στο Norman, η Οκλαχόμα είναι μια εκδήλωση του μετρό που γιορτάζει και ξαναζώνει το μεσαίωνα, τις μέρες των βασιλιάδων, των βασίλισσες και των ιπποτών με λαμπερές πανοπλίες. Το φεστιβάλ διαθέτει φαγητό, παιχνίδια, τέχνες και βιοτεχνίες, διαγωνισμούς και πολλά άλλα. Σύμφωνα με τους διοργανωτές, ήταν η πρώτη έκθεση του είδους αυτού στην Οκλαχόμα και παραμένει μία από τις λίγες ελεύθερες μεσαιωνικές εκθέσεις στο έθνος.

Η Μεσαιωνική Έκθεση Norman έχει την προέλευσή της με το Πανεπιστήμιο της Αγγλικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Οκλαχόμα, που γιορτάζει σε μια εποχή κοντά στα γενέθλια του Ουίλιαμ Σαίξπηρ. Λόγω της δημοτικότητάς του, η εκδήλωση συνέχισε να επεκτείνεται και το 1993 έγινε μια τριήμερη υπόθεση.

Ημερομηνίες και ώρες:

Η 2017 Μεσαιωνική Έκθεση, η 41η εκδοχή της εκδήλωσης, θα πραγματοποιηθεί από τις 31 Μαρτίου έως τις 2 Απριλίου. Η είσοδος είναι εντελώς δωρεάν, αλλά υπάρχει χρέωση $ 5 για στάθμευση. Τα καθημερινά γεγονότα τρέχουν από τις 10 π.μ. έως τις 7 μ.μ.

Τοποθεσία και Οδηγίες:

Το Reaves Park στο Norman είναι ο χώρος της ετήσιας Μεσαιωνικής Έκθεσης από το 2003. Το Reaves Park βρίσκεται στη λεωφόρο Jenkins Νότιας οδού 2501 μεταξύ Lindsey και HWY 9 East. Από το I-35, πάρτε το HWY 9 East στη λεωφόρο Jenkins και στρίψτε προς βορρά.

Ο χώρος στάθμευσης είναι ένα τετράγωνο νοτιοδυτικά του πάρκου Reaves στο κέντρο Lloyd Noble δυτικά του Jenkins. Το κόστος στάθμευσης είναι $ 5. Δείτε έναν πλήρη χάρτη.

Τρόφιμα, εκδηλώσεις και δραστηριότητες:

Η Ετήσια Μεσαιωνική Έκθεση διαθέτει πολλές επιλογές φαγητού και ποτού, όλα από τα παραδοσιακά δίκαια τρόφιμα, όπως το ινδικό Tacos, έως τα πιο μοναδικά αντικείμενα όπως το κέττελ και οι πίτες.

Παρακάτω παρουσιάζονται και άλλες εκδηλώσεις και δραστηριότητες:

Συμμετέχοντες:

Εάν θέλετε να κάνετε κάτι περισσότερο από απλά να απολαύσετε τη Μεσαιωνική Έκθεση ως θεατή, μπορείτε να υποβάλετε αίτηση συμμετοχής ως crafter, πωλητής ή εκτελεστής. Οι αιτήσεις είναι διαθέσιμες στον επίσημο ιστότοπο και μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή μέσω τηλεφώνου (405) 325-8610.

Κοντινά Ξενοδοχεία & Καταλύματα:

Ερχόμενος από έξω από την πόλη για τη Μεσαιωνική Έκθεση στο Norman; Εδώ είναι μερικές επιλογές για κοντινά καταλύματα. Επίσης, δείτε μια λίστα με τα καλύτερα ξενοδοχεία στο Norman .