Οκλαχόμα Σίτι Gay Pride 2016

Γιορτάζοντας την Gay Pride στην πρωτεύουσα της Οκλαχόμα

Η μεγαλύτερη πόλη της πολιτείας, η Οκλαχόμα Σίτι έχει μια μεγάλη και αρκετά ορατή γκέι κοινότητα - σε αυτό το κατά τα άλλα πολύ συντηρητικό κράτος, αυτή είναι η πόλη με τα πιο gay bars και τις gay ιδιοκτησίες. Είναι επίσης το σπίτι του καλώς παρακολουθούμενου Φεστιβάλ Ολυμφών Gay Pride και της Parade, το οποίο πραγματοποιείται στα τέλη Ιουνίου - οι ημερομηνίες είναι 24 Ιουνίου έως 26 Ιουνίου 2016, με εκδηλώσεις με επίκεντρο την περίφημη νυχτερινή ζωή της GLBT και την επιχειρηματική περιοχή της πόλης, "The Strip, "στη NW 39th Street και στη λεωφόρο N Pennsylvania.

Ορισμένα γεγονότα πραγματοποιούνται κατά τις ημέρες που προηγούνται του Σαββατοκύριακου OKC Pride - ελέγξτε το επίσημο ημερολόγιο του Oklahoma City Gay Pride για περισσότερες λεπτομέρειες. Η διασκέδαση περιλαμβάνει ένα Pride Open-Air Concert και Block Party, τα οποία πραγματοποιούνται την Παρασκευή το βράδυ και διαθέτουν πάντα κορυφαίες επιδόσεις. Το Φεστιβάλ Pride της Οκλαχόμα Σίτι θα πραγματοποιηθεί και κατά τις δύο μέρες του Σαββατοκύριακου Pride (25 και 26 Ιουνίου), με την παρέλαση του Oklahoma Gay Pride Parade να πραγματοποιείται την Κυριακή 26 Ιουνίου.

Olyhoma City Gay Resources

Πολλά από τα εστιατόρια, τα ξενοδοχεία και τα καταστήματα της περιοχής φροντίζουν σε μεγάλο βαθμό τους επισκέπτες του ΛΟΑΤ κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Για περισσότερα σχετικά με τα gay ταξίδια στην πόλη της Οκλαχόμα, ελέγξτε την εφημερίδα GLYT και την κοινοτική πηγή του The Gayly, της πόλης της Οκλαχόμα. Ρίξτε μια ματιά στον ταξιδιωτικό ιστότοπο που δημιούργησε ο επίσημος τουριστικός οργανισμός της πόλης, το Oklahoma City Convention & Visitors Bureau.