Το Edmond Jazz και το Blues Festival

* Σημείωση * - Για το 2015 και το προβλέψιμο μέλλον, το φεστιβάλ δεν είναι άλλο.

Οι δρόμοι στο κέντρο του Edmond, ακριβώς βόρεια του OKC, παρέχουν μερικές από τις καλύτερες εκτός εκδηλώσεων του φεστιβάλ στην περιοχή του μετρό. Ένας από αυτούς είναι το Φεστιβάλ Edmond Jazz και Blues, που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο Σαββατοκύριακο Memorial Day στο Stephenson Park. Με τη μεγάλη μουσική, τα τρόφιμα και τις τέχνες και τις τέχνες, αυτό το γεγονός έχει γίνει ισχυρό για περισσότερα από 15 χρόνια.



Η είσοδος στο φεστιβάλ είναι ελεύθερη για το κοινό, χάρη σε έναν μεγάλο κατάλογο χορηγών που περιλαμβάνει το Ιατρικό Κέντρο Edmund, τον Οργανισμό της Fifth Avenue, την Integris Health Edmond, την Kirkpatrick Bank, τους καθαριστές του Parkway, τον Αθλητισμό του Parkway, τον Edmond Life & Leisure και πολλά άλλα .

ΜΟΥΣΙΚΗ

Όλα ξεκινούν με τους ήχους της μουσικής Jazz και Blues. Στο παρελθόν, οι ερμηνευτές ήταν ποικίλοι αλλά πάντα απίστευτα ταλαντούχοι. Αυτά τα ονόματα όπως ο Shortt Dogg, ο Pinkie και οι φτυαροί του φιδιού, ο Garrett "Big G" Jacobson και ο Cecil Grey & Red Dawn Blues Band έχουν χαρίσει τη σκηνή τα τελευταία χρόνια.

Τροφή

Φέρτε τις κουβέρτες και τις καρέκλες σας για να απλώσετε και να ακούσετε τη μουσική στο Stephenson Park στην 5η και τη λεωφόρο. Αλλά μην ανησυχείτε για το φαγητό. Θα βρείτε πολλά στο χέρι για αγορά, συμπεριλαμβανομένης της Hideaway Pizza, των κυλίνδρων της κανέλας Sweet Reet και των ινδικών tacos των δύο φεγγαριών, των κέικς χοάνης και των τσιπς μήλων καραμέλας. Ορισμένα ποτά, συμπεριλαμβανομένων των κατεψυγμένων ποτών τροπικών φρούτων, των προϊόντων Coca-Cola και Budweiser θα είναι επίσης διαθέσιμα.

Κι αλλα...

Τα φεστιβάλ των τελευταίων ετών περιλαμβάνουν έναν αυξανόμενο αριθμό θαλάμων τέχνης και χειροτεχνίας. Εάν ενδιαφέρεστε να κάνετε κράτηση για περίπτερο, καλέστε (405) 341-3321 για περισσότερες πληροφορίες.

2014

Το Φεστιβάλ Edmond Jazz και Blues του 2014 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24 Μαΐου από τις 3:11 μ.μ. και την Κυριακή 25 Μαΐου από τις 2-10 μ.μ.

στο Stephenson Park στην 5η και στη λεωφόρο Edmond. Θα πραγματοποιηθούν επίσης παραστάσεις στο παρακείμενο Εργαστήριο Jazz UCO .

Χρονοδιάγραμμα επιδόσεων 2014:

Σάββατο

Κυριακή


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το φεστιβάλ, επικοινωνήστε με την (405) 341-3321.