Δωρεάν καλοκαιρινή διασκέδαση στο Πίτσμπουργκ

Το καλοκαίρι στο Πίτσμπουργκ γίνεται για φεστιβάλ, συναυλίες, ψυχαγωγικές δραστηριότητες και άλλες μεγάλες διασκέδαση. Τι είναι ακόμα καλύτερο είναι ότι μερικοί από αυτούς είναι ελεύθεροι! Παρουσιάζουμε μερικά από τα καλύτερα ελεύθερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε στην περιοχή του Πίτσμπουργκ, όπως δωρεάν συναυλίες, δωρεάν εκδηλώσεις, δωρεάν δραστηριότητες και πιο δωρεάν διασκέδαση.

Φεστιβάλ Τεχνών Τριών Ποταμών

Όπως και τα περισσότερα φεστιβάλ, μπορείτε να περάσετε μια περιουσία εάν δεν προσέχετε - στα τρόφιμα, τα παιχνίδια και τα εμπορεύματα.

Αλλά το Φεστιβάλ Τριών Ποταμών Καλών Τεχνών προσφέρει δωρεάν τέχνη, δωρεάν ζωντανή μουσική και δωρεάν είσοδο, καθιστώντας τον έναν εξαιρετικό τρόπο να περάσετε λίγες ώρες χωρίς να σπάσετε την τράπεζα. Το φεστιβάλ λειτουργεί στις αρχές Ιουνίου κάθε καλοκαίρι.

Allegheny County καλοκαιρινή συναυλία σειρά

Κάθε καλοκαίρι, Allegheny County προσφέρει μια ποικιλία από δωρεάν συναυλίες και παραστάσεις σε διάφορα πάρκα και σε άλλες τοποθεσίες σε ολόκληρο τον νομό. Downtown, οι ελεύθερες συναυλίες εμφανίζονται στην αυλή του δικαστηρίου Allegheny County, ενώ στα προάστια μπορείτε να απολαύσετε δωρεάν συναυλίες στο South Park Amphitheatre, Hartwood Acres, Boyce Park και North Park. Όλες οι συναυλίες στην καλοκαιρινή συναυλία Allegheny County είναι ελεύθερες και ανοικτές για το κοινό και ξεκινούν στις 7:30 μ.μ. εκτός αν σημειωθεί διαφορετικά.

Κινηματογράφος στο πάρκο

Πιάσε μια κουβέρτα και το κεφάλι για μια αξέχαστη βραδιά του κινηματογράφου κάτω από τα αστέρια. Το Cinema στο πάρκο του Pittsburgh Citipark διαθέτει δημοφιλείς φιλικές προς την οικογένεια ταινίες σε επτά πάρκα του Pittsburgh.

Οι ταινίες προβάλλονται επτά ημέρες την εβδομάδα (ένα διαφορετικό πάρκο κάθε βράδυ) και τρέχουν από το δεύτερο Σαββατοκύριακο τον Ιούνιο μέχρι το τέλος Αυγούστου. Το καλύτερο από όλα - είναι δωρεάν!

Το SouthSide Works Summer Entertainment Series

Προχωρήστε στο SouthSide Works την Παρασκευή και το Σάββατο βράδυ για δωρεάν ζωντανή μουσική στο πλαίσιο της Summer Entertainment Series, που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Southside Works Town.

Οι δωρεάν συναυλίες πραγματοποιούνται κάθε Παρασκευή και Σάββατο από τις 18:00 έως τις 21:00, από τον Μάιο μέχρι τον Αύγουστο. Και μην χάσετε Street Parties @ the Works, που πραγματοποιείται κάθε δεύτερο Σάββατο του μήνα, από τον Μάιο μέχρι τον Αύγουστο από τις 17:00 έως τις 11:00

Αστέρια στο Riverview Summer Jazz Series

Το όμορφο πάρκο Riverview στο Observatory Hill είναι το σκηνικό για τα ελεύθερα αστέρια στην Riverview Jazz Series, που διαθέτει τους καλύτερους τζαζ μουσικούς στο Πίτσμπουργκ τα Σάββατα μέχρι τον Αύγουστο. Φέρτε μαζί σας μια κουβέρτα και μια γκαζόν για παραστάσεις από τον Roger Humphries, την Kea Michaels και πολλά άλλα. Μόλις τελειώσει η συναυλία τζαζ, κολλήστε για δωρεάν ταινία από το Dollar Bank Cinema στο πάρκο. Τα αστέρια στη σειρά Riverview Jazz υποστηρίζονται από τους RadWorks και BNY Mellon.