Πριν δοκιμάσετε το Blogging για χρήματα ενώ ταξιδεύετε

Πώς να πληρώσετε για ταξίδια είναι το αιώνιο ερώτημα για τους ταξιδιώτες και τους backpackers. Μια δουλειά που ταξιδεύει μαζί σας, όπως το ταξίδι στο blogging, είναι ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να το κάνετε αυτό. Παρόλο που αναγκάζει κάποιον σοβαρό χρόνο να δημιουργήσει ένα καλό ιστολόγιο, όμως, και δεν θα κάνετε έναν τόνο χρημάτων για blogging εκτός και αν το δουλέψετε σαν μια δουλειά, αξίζει τον κόπο.

Έχω τρέξει το ταξιδιωτικό μου blog, Ποτέ δεν τελειώνει τα βήματα για έξι χρόνια, και μου χρηματοδοτεί ταξίδια πλήρους ταξιδίου μου εκείνη την εποχή.

Έχω σημειώσει ακόμη και μια συμφωνία βιβλίων μέσω του ταξιδιωτικού blog μου και συνάντησε τον φίλο μου από πέντε χρόνια μέσα από αυτό! Ξεκινώντας ένα blog ταξιδιού είναι η καλύτερη απόφαση που έχω κάνει ποτέ, και συστήνω ανεπιφύλακτα να του δώσετε ένα πλάνο, αν είστε στον πειρασμό.

Ας ρίξουμε μια ματιά σε αυτό που πρέπει να εξετάσετε πριν αρχίσετε να ταξιδεύετε στο blogging.

Πόσα χρήματα μπορείτε να κάνετε το blogging;

Πρώτα πράγματα πρώτα: πόσα χρήματα κάνουν οι άνθρωποι blogging; Θα έρθει οπουδήποτε κοντά στην κάλυψη του ταξιδιωτικού προϋπολογισμού σας;

Απολύτως! Όταν ξεκίνησα αρχικά το ταξίδι στο blogging, χρειάστηκαν έξι μήνες για να ξεκινήσω να κερδίζω εισόδημα και μετά από ένα χρόνο το κέρδισα αρκετά για να ζήσω στη Νοτιοανατολική Ασία πλήρους απασχόλησης. Μετά από δύο χρόνια, κέρδισα αρκετά για να ζήσω στις περισσότερες μεγάλες πόλεις σε όλο τον κόσμο. Και τώρα, μετά από έξι χρόνια ταξιδιού, είμαι σε θέση να απομακρύνω ένα αξιοπρεπές κομμάτι των εισοδημάτων μου στις αποταμιεύσεις μου, ενώ ζούσα στη Δυτική Ευρώπη.

Εν ολίγοις, μπορείτε να περιμένετε να κερδίσετε 1.000-2.000 δολάρια το μήνα για τα πρώτα χρόνια και, στη συνέχεια, πάνω από 5.000 δολάρια το μήνα, αφού το κάνατε για πέντε χρόνια περίπου.

Blog για τον εαυτό σας ή κάποιον άλλο;

Αν σας αρέσει να γράφετε και να πιστεύετε ότι η ιδέα της διαχείρισης ενός blog ακούγεται σαν κόλαση, ίσως θελήσετε να δοκιμάσετε να γράψετε freelance travel writing. Η λειτουργία του ιστολογίου σας απαιτεί όχι μόνο να γράφετε αναρτήσεις ιστολογίου, αλλά και να τις επεξεργάζεστε, να επεξεργάζεστε φωτογραφίες, να συντονίζετε σχόλια, να συνδέεστε με bloggers, να επικοινωνείτε με διαφημιστές, να προωθείτε τον ιστότοπό σας, να διαχειρίζεστε κοινωνικά μέσα και πολλά άλλα.

Το να είσαι ανεξάρτητος συγγραφέας σημαίνει μόνο να ανησυχείς για το γράψιμο.

Εάν η γραφή για κάποιον άλλο ακούγεται άβολη και θέλετε περισσότερες ευκαιρίες να κερδίσετε χρήματα και να παραμείνετε σε έλεγχο, αξίζει να ξεκινήσετε το δικό σας ταξιδιωτικό blog.

Υπάρχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα και των δύο. Το freelancing σημαίνει περισσότερα χρήματα στα αρχικά στάδια, αλλά λιγότερο στο αργότερο. Freelancing σημαίνει συνεχώς pitching για τις θέσεις εργασίας και ποτέ δεν ξέρει πραγματικά πόσα χρήματα πρόκειται να τραβήξετε in. Travel blogging σημαίνει ότι ξοδεύετε περισσότερο χρόνο μπροστά από ένα φορητό υπολογιστή από ό, τι σε μια παραλία. Και οι δύο αξίζουν να ακολουθήσετε και να πειραματιστείτε αν είστε αποφασισμένοι να χρηματοδοτήσετε τα ταξίδια σας. Για παράδειγμα, για τα πρώτα χρόνια λειτουργίας του ταξιδιωτικού μου ιστολογίου, έγραψα επίσης άρθρα για άλλους ιστότοπους σε βάση ανεξάρτητου περιεχομένου για να με βοηθήσω να κερδίσω περισσότερα χρήματα, ώστε να μπορέσετε σίγουρα να μοιραστείτε και τα δύο. Ακολουθούν ορισμένοι πόροι που θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε.

Πώς να αποφασίσετε για μια θέση ταξιδίου στο Blog

Θα βρείτε πιο εύκολο να κερδίσετε χρήματα εάν έχετε μια θέση στο blogging που σας ξεχωρίζει από τα εκατοντάδες χιλιάδες ιστολόγια ταξιδιού που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο σήμερα.

Αν σχεδιάζετε να βρεθείτε στη Νοτιοανατολική Ασία για έξι μήνες και να γράψετε γι 'αυτό, θα δυσκολευτείτε να βρείτε μεγάλο μέρος ενός κοινού, επειδή σχεδόν κάθε blogger ταξιδιού το κάνει σε κάποιο σημείο.

Αντ 'αυτού, θα πρέπει να εξετάσετε τους πιο δημοφιλείς bloggers στο ταξίδι και να προσπαθήσετε να συμπληρώσετε ένα κενό που δεν έχει ακόμη πληρωθεί. Για μένα, έτσι δεν μπορούσα να ταξιδέψω, αλλά για εσάς, ίσως να είναι η Κεντρική Αμερική με προϋπολογισμό ή πώς να ταξιδεύετε στην πολυτέλεια για λιγότερα χρήματα ή πώς να χρησιμοποιείτε πόντους και μίλια αν βρίσκεστε εκτός των ΗΠΑ

Πόσο χρόνο Bloggers ξοδεύουν χρόνο;

Θα εκπλαγείτε να ακούσετε ότι οι ιστολόγοι ταξιδιών περνούν πολύ περισσότερο χρόνο σε απευθείας σύνδεση από ό, τι ταξιδεύουν. Υπήρξαν στιγμές που έχω τραβήξει 90 ώρες εβδομάδες για μήνες, αλλά υπήρξαν και στιγμές όπου έχω περάσει τρεις μήνες offline και δεν έχασε κανένα εισόδημα.

Βασικά εδώ είναι να εργαστούμε για την οικοδόμηση παθητικού εισοδήματος. Ένα παράδειγμα αυτού είναι το μάρκετινγκ θυγατρικών - εάν γράψατε μια ανάρτηση ιστολογίου για έναν τόπο που επισκεφτήκατε, θα μπορούσατε επίσης να αναφέρετε το ξενοδοχείο στο οποίο μείνατε και να το συνδέσετε χρησιμοποιώντας έναν σύνδεσμο θυγατρικών της Booking.com. Σε αυτή την περίπτωση, αν κάποιος διαβάσει τη θέση, αποφασίσει ότι θέλει να αναδημιουργήσει το ταξίδι σας και ως εκ τούτου να παραμείνει στο ίδιο ξενοδοχείο, να κάνει κλικ σε αυτό το σύνδεσμο και να κάνει κράτηση, θα προβεί σε μια ποσοστιαία προμήθεια αυτής της πώλησης. Εάν έχετε χιλιάδες από αυτούς τους συνδέσμους στον ιστότοπό σας, μπορείτε να δείτε πόσο εύκολο είναι να δημιουργήσετε το εισόδημά σας.

Η ομορφιά αυτής της περιόδου στρατηγικής δημιουργίας εσόδων είναι ότι είναι παθητικό κέρδος. Θα κερδίζετε χρήματα σε αυτούς τους συνδέσμους αν περνάτε χρόνο εργασίας στο διαδίκτυο ή όχι. Μόλις έχετε τρέξει το ιστολόγιό σας για αρκετά χρόνια, τότε μπορεί να είστε σε θέση να εργαστείτε πολύ λιγότερο από ότι κάνατε στα προηγούμενα στάδια του ιστολογίου σας.

Πώς μπορείτε να αποκομίσετε χρήματα από ένα Blog ταξιδιού;

Εάν τα κέρδη θυγατρικών δεν ακούγονται σαν τα πράγματα, υπάρχουν πολλοί άλλοι τρόποι να κερδίσετε χρήματα.

Η διαφήμιση είναι εύκολη, καθώς είναι απλή η εγκατάσταση στον ιστότοπό σας και θα κερδίζετε όλο και περισσότερα χρήματα όσο αυξάνεται ο ιστότοπός σας. Μπορείτε επίσης να κερδίσετε χρήματα μέσω freelancing για άλλες εταιρείες - είτε γράφετε αναρτήσεις ιστολογίου, συμβουλευτείτε τους για το πώς μπορούν να εργαστούν με τους bloggers, είτε να διαχειριστούν τη στρατηγική των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης. Ορισμένοι ιστολόγοι ταξιδιών συνεργάζονται με μάρκες για να προωθήσουν τις υπηρεσίες τους στο blog ή τα κανάλια κοινωνικών μέσων ενημέρωσης, ενώ ορισμένοι bloggers πληρώνονται για να κάνουν εκδρομές τύπου στους προορισμούς για να τους προωθήσουν στο ακροατήριό τους. Μπορείτε να πουλήσετε τις φωτογραφίες σας στο διαδίκτυο ή να προσφέρετε μια υπηρεσία σχεδιασμού ταξιδιών στους αναγνώστες σας. Οι πιθανότητες είναι ατελείωτες.

Καλή τύχη!