Οι καλοκαιρινές συναυλίες του Norman Series 2017

Εν συντομία:

Κάθε άλλη Κυριακή έως τα τέλη Αυγούστου, απολαύστε ελεύθερες παραστάσεις ζωντανής μουσικής στο πλαίσιο της σειράς Summer Breeze Concerts στην πόλη Norman, νότια της OKC. Φιλοξενείται από το Studio Performing Arts και οι καλοκαιρινές συναυλίες του Summer Breeze διαθέτουν τοπικά αγαπημένα και εθνικά γνωστά μουσικούς. Ιδανική για όλη την οικογένεια, οι βραδινές καλοκαιρινές παραστάσεις πραγματοποιούνται σε ένα απλό, πάρκο.

Λεπτομέριες:

Οι συναυλίες Summer Breeze στο Norman πραγματοποιούνται στις 7:30 μ.μ. κάθε άλλη Κυριακή το βράδυ τον Μάιο, τον Ιούνιο, τον Ιούλιο και τον Αύγουστο.

Εμφανίζει τελευταίες περίπου δύο ώρες και η είσοδος είναι εντελώς δωρεάν. Οι θεατές είναι ευπρόσδεκτοι να προσφέρουν ξαπλώστρες, κουβέρτες και ακόμη και δείπνα για πικνίκ.

Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε (405) 307-9320.

Χορηγοί:

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, οι ακόλουθες οντότητες έχουν συνεισφέρει δωρεές, επιχορηγήσεις ή άλλη υποστήριξη για τη σειρά θερινών συναυλιών Breeze: το Συμβούλιο Τεχνών Norman, το Συμβούλιο Τεχνών της Οκλαχόμα, το Skye Diers, το Gingerbread Nursery School. Michael Miller; Andi Berry, Wyoming Art Therapy & ιατρική συμβουλευτική? Jamie Belknap, DDS, νορμανδικό κέντρο χαμόγελου. Δημοκρατία Τράπεζα και Εμπιστοσύνη? Tom McAuliffe, ακίνητο Don Cies; BancFirst; Παλιά Δημοκρατία Τίτλος Εταιρεία της Οκλαχόμα? Η Γη Φυσικά τρόφιμα και Deli? Το Πνευματικό Κατάστημα. MDS Υδραυλικά? David Fries Στέγαση? Glen Brown; Υπηρεσία Πισίνας Jack Ζωολογικό Αμφιθέατρο. Dale Wares Properties; και το Deli.

Τοποθεσία & Οδηγίες:

Το πάρκο Lions του Norman είναι ο χώρος για τις συναυλίες Summer Breeze. Βρίσκεται στα Symmes and Flood.

Από την Οκλαχόμα Σίτι, ακολουθήστε το I-35 νότια προς την έξοδο Main Street στο Norman. Ταξιδέψτε ανατολικά στο Main και γυρίστε νότια στη λεωφόρο Flood.

2017 Συναυλίες Καλοκαιρινών Μπριών: