Ιούνιος στη Νέα Αγγλία

Ένας οδηγός για τον καιρό, τα γεγονότα και τα καλύτερα πράγματα που πρέπει να κάνετε τον Ιούνιο

Το καλοκαίρι φτάνει επισήμως τον Ιούνιο, και ακόμη και οι εργατικοί Νέοι Αγγλοι γλιστρούν σε έναν πιο χαλαρό τρόπο. Οι αυτοκινητόδρομοι φράζουν τα απογεύματα της Παρασκευής, καθώς οι αστικοί κάτοικοι διαφεύγουν σε εξοχικές κατοικίες ή ενοικιάσεις διακοπών και οι Δευτέρες πάντοτε πολύ σύντομα τον Ιούνιο.

Το αγαπημένο μου πράγμα για τον Ιούνιο στη Νέα Αγγλία; Είναι εποχή φράουλας . Η επιλογή των δικών σας εκμεταλλεύσεων προσφέρει την ευκαιρία να μαζέψετε ώριμα μούρα από τα αμπέλια τους και οι εκκλησίες να φιλοξενούν φεστιβάλ φράουλας, όπου το shortcake φράουλας είναι θεϊκό.

Το τοπίο της Νέας Αγγλίας είναι πλούσιο, η ομάδα των ποταμών του με τα ψάρια, οι παραλίες του αρχίζουν να προσελκύουν τους λάτρεις του ήλιου. Και αν επισκέπτεστε τις πρώτες εβδομάδες του Ιουνίου, πριν τα παιδιά εγκαταλείψουν το σχολείο, μπορείτε ακόμα να βρείτε συμφωνίες για καταλύματα και να αποφύγετε πλήθη του καλοκαιριού.

Αυτό το καλοκαίρι, υπάρχουν τόσα πολλά νέα πράγματα να κάνετε στη Νέα Αγγλία, θα έχετε επίσης την ευκαιρία να είστε οι πρώτοι που θα δείτε νέα αξιοθέατα, θα οδηγήσετε νέες βόλτες και θα ξεκουραστείτε το κεφάλι σας σε νέα κρεβάτια. Στη συνέχεια, αντί να φοβάστε τη Δευτέρα, μπορείτε να περιμένετε να μοιραστείτε τις περιπέτειές σας με ζηλιάρης συναδέλφους.

Έτσι, πόσο ζεστό είναι ο καιρός τον Ιούνιο στη Νέα Αγγλία;

Hartford, CT: 59/79 F (15/26 C)
Providence, RI: 58 / 78F (14/26 C)
Boston, ΜΑ: 60 / 76F (16/24 C)
Stockbridge, ΜΑ: 52 / 77F (11 / 25C)
Burlington, VT: 55/76 F (13/24 C)
North Conway, ΝΗ: 52 / 75F (11/24 C)
Portland, ME: 54 / 73F (12 / 23C)

Ποιο είναι το πιο ψυχρό νέο πράγμα που πρέπει να κάνουμε τον Ιούνιο;

Το Rockland, Maine, είναι ήδη στο σπίτι του Μουσείου Τέχνης Farnsworth και δεκάδες γκαλερί τέχνης και όταν το Κέντρο για τη Σύγχρονη Τέχνη του Μήιν κάνει το ντεμπούτο του στο Rockland αυτό το μήνα, θα σταθεροποιήσει τη θέση της παράκτιας πόλης ως πρωτεύουσα της τέχνης του κράτους.

Το κοινό καλείται σε ελεύθερο grand opening την Κυριακή 26 Ιουνίου, από τις 2 μ.μ. - 5 μ.μ. Οι εκθέσεις ανοίγουν έργα του Alex Katz, του Jonathan Borofsky και του Rollin Leonard.

Ιούνιος Διακοπές στη Νέα Αγγλία

Ημέρα σημαίας: 14 Ιουνίου
Δείτε μια από τις παλαιότερες και πιο διάσημες αμερικανικές σημαίες στο Μουσείο Bennington.

Ημέρα του Πατέρα: 19 Ιουνίου
Πάρτε μπαμπά έξω σε ένα παιχνίδι μπέιζμπολ !

Λιγότερες "επίσημες" διακοπές που αξίζει να γιορτάσουν στη Νέα Αγγλία

3 Ιουνίου: Εθνική Ημέρα Ντόνατς
Απολαύστε ένα δωρεάν ντόνατ της επιλογής σας με την αγορά οποιουδήποτε ποτού στα καταστήματα Dunkin Donuts. Krispy Kreme θα δώσει επίσης μακριά δωρεάν ντόνατς: δεν είναι απαραίτητη η αγορά.

18 Ιουνίου: Πάμε την ημέρα αλιείας

Εδώ είναι ο οδηγός σας για την αλιεία στη Νέα Αγγλία.

20 Ιουνίου: Πρώτη Ημέρα του Καλοκαιριού (Καλοκαιρινό Ηλιοστάσιο)

Προχωρήστε στην παραλία της Νέας Αγγλίας!

Καλύτεροι προορισμοί για τον Ιούνιο στη Νέα Αγγλία

Ο Ιούνιος είναι ένας τέλειος μήνας για μια απόδραση της Νέας Αγγλίας. Είτε θέλετε να ξεφύγετε με την οικογένεια ή να κλέψετε λίγες διακοπές για δύο, εδώ είναι μερικοί προορισμοί που πρέπει να λάβετε υπόψη τον Ιούνιο:

Μια από τις πιο αξέχαστες διακοπές της οικογένειάς μου ήταν η εβδομάδα του Ιουνίου που περάσαμε στη Βόρεια ακτή της Μασαχουσέτης . Οι παραλίες ήταν πανέμορφες - και απαλλαγμένες από ενοχλητικές αεροπορικές μύγες που αναδύονται αργότερα το καλοκαίρι. Και ακόμη και στις βροχερές μέρες, υπήρχαν τόσα πολλά να κάνουν στο Σάλεμ , στο Γκλούτσεστερ και πέραν αυτού.

Λίγο πιο βόρεια, το Hampton Beach του Νιού Χάμσαϊρ έχει όλες τις κλασσικές ψυχαγωγίες που αγαπούν οι οικογένειες ... ΚΑΙ ήταν μια από τις 35 παραλίες στις ΗΠΑ που βαθμολόγησαν μια παραλία σούπερ σταρ για την ποιότητα των υδάτων από το Συμβούλιο Άμυνας Φυσικών Πόρων το 2014. Ο καλύτερος λόγος για να επισκεφθείτε αυτό το μήνα, όμως, είναι ο ετήσιος κύριος διαγωνισμός γλυπτικής γλυπτικής προγραμματισμένος για τις 16-18 Ιουνίου 2016.

Αυτές οι φωτογραφίες θα σας δώσουν μια αίσθηση της καλλιτεχνικής άμμου στην οθόνη.

Περισσότερος Ιούνιος στη Νέα Αγγλία Travel Συμβουλές