Λαμβάνοντας ένα τρέξιμο ή πηγαίνοντας για μια jog από τη γέφυρα του Μπρούκλιν: 4 Συμβουλές

Ακολουθούν μερικές συμβουλές:

  1. Προσπαθήστε να περάσετε το χρόνο σας σε αυτό το περίφημο ανατολικό ποτάμι όταν είστε λιγότερο πιθανό να συναντήσετε συμφόρηση στον πεζόδρομο.
  2. Μείνετε στη λωρίδα των πεζών. Να είστε προσεκτικοί όταν είναι βρεγμένο και βρέχει. η διαβάθμιση γέφυρας μπορεί να είναι κηλίδα.
  3. Να είστε ευγενικοί και να κάνετε τζόκινγκ στη θέση σας αν πρέπει, ενώ οι τουρίστες περνούν.
  4. Μείνετε έξω από τη λωρίδα ποδηλασίας επειδή ακόμα κι αν φαίνεται άδειο, η ταχύτητα των ποδηλατών μπορεί να εμφανιστεί πολύ γρήγορα.

Είναι τρέξιμο σε όλη τη γέφυρα του Μπρούκλιν Διαφορετικό από Walking Across It;

Η απάντηση είναι όχι - και ναι.

Όχι, επειδή οι δρομείς και οι τζογαδόροι (και οι ποδηλάτες) μοιράζονται το ίδιο υπέροχο μονοπάτι πεζών, το οποίο είναι υπερυψωμένο πάνω από την κυκλοφορία των αυτοκινήτων.

Αλλά ναι, είναι διαφορετικό τρέξιμο από το να περπατάς τη Γέφυρα του Μπρούκλιν και ο λόγος μπορεί να συνοψιστεί σε μία λέξη: συγκρούσεις. Κάθε χρόνο, αυτή η παγκοσμίου φήμης γέφυρα προσελκύει ολοένα και περισσότερους τουρίστες και ντόπιους της Νέας Υόρκης που θέλουν να περάσουν από τη γέφυρα του Μπρούκλιν.

Και παρόλο που υπάρχει ένας ευρύς διάδρομος, το γεγονός ότι όλοι οι δρομείς, οι περιπατητές, οι τουρίστες και οι γρήγοροι ποδηλάτες όλοι διασχίζουν τη γέφυρα ταυτόχρονα σε λίγο ή πολύ τον ίδιο τόπο μπορεί να κάνει για μια δύσκολη και επικίνδυνη πορεία. Είναι η Πεζογέφυρα του Μπρούκλιν Γεμάτη;

Πράγματι, οι δρομείς που περιλαμβάνουν τακτικά ένα τζόγκινγκ στη γέφυρα του Μπρούκλιν στην προπόνησή τους παραπονιούνται ότι χτυπήθηκαν τυχαία, χτύπησαν και φοβούνταν να τρέξουν, κυρίως με ποδηλάτες υψηλής ταχύτητας.

Για να είμαστε δίκαιοι, οι ποδηλάτες επίσης διαμαρτύρονται για τους περιπατητές και τους δρομείς που καταλαμβάνουν τη λωρίδα ποδηλάτου. Τα ατυχήματα συμβαίνουν όταν ο ένας ή ο άλλος, ποδηλάτης, δρομέας ή πεζοί, ταξιδεύουν από την αντίστοιχη λωρίδα τους.

Καλύτεροι χρόνοι για να τρέξετε ή Jog στη γέφυρα του Μπρούκλιν για να αποφύγετε την κυκλοφορία πεζών

Ο καλύτερος χρόνος για μια διαδρομή στη Γέφυρα του Μπρούκλιν εξαρτάται από την εποχή, αλλά ως γενικός κανόνας, μερικές καλές στιγμές είναι:

Εάν επιθυμείτε να αποφύγετε τη συμφόρηση, τότε οι χρόνοι που πρέπει να αποφύγετε περιλαμβάνουν: μετά από εργασίες για υπέροχες καλοκαιρινές, ανοιξιάτικες ή φθινοπωρινές μέρες. μακρά σαββατοκύριακα διακοπών όπως η 4η Ιουλίου, όταν η Νέα Υόρκη είναι γεμάτη με επισκέπτες και τουρίστες και κάθε μέρα που ο καιρός είναι μεγάλος από τις 11 π.μ. μέχρι τις 7 μ.μ.

Για λεπτομέρειες σχετικά με το πώς να περιηγηθείτε στη γέφυρα του Μπρούκλιν, τόσο στις πλευρές του Μανχάταν όσο και στο Μπρούκλιν, δείτε το πώς να περπατήσετε τη γέφυρα του Μπρούκλιν-Μανχάταν στο Μπρούκλιν, το Μπρούκλιν στο Μανχάταν.

8 Συμβουλές για τη Γέφυρα του Μπρούκλιν

  1. 10 Κάνετε και μην κάνετε περπάτημα σε όλη τη γέφυρα του Μπρούκλιν
  2. Ποια είναι τα καλύτερα μέρη για να τραβήξετε φωτογραφίες στη γέφυρα του Μπρούκλιν;
  3. Ποιος είναι ο πιο ελκυστικός τρόπος να περπατήσετε τη γέφυρα του Μπρούκλιν, ξεκινώντας από το Μανχάταν ή από το Μπρούκλιν;
  4. Πόσο καιρό παίρνει για να περπατήσει σε όλη τη γέφυρα του Μπρούκλιν;
  5. Ποια σημεία ενδιαφέροντος της NYC μπορείτε να δείτε από τη γέφυρα του Μπρούκλιν ;
  6. Ποιος ουρανοξύστης είναι; Το Κτίριο της Αυτοκρατορίας; Ή η Chrysler;
  7. Τι είναι όλες οι γέφυρες που μπορείτε να δείτε από τη γέφυρα του Μπρούκλιν
  8. Πού βρίσκονται τα μπάνια κοντά στη γέφυρα του Μπρούκλιν;

Και, για γενικές πληροφορίες, δείτε έναν οδηγό επισκεπτών στο Μπρούκλιν, Νέα Υόρκη .