Πώς να περπατήσετε τη γέφυρα του Μπρούκλιν

Πλησιέστερο υπόγειο, πρόσβαση πεζών και οδηγίες περιπάτου

Η Γέφυρα του Μπρούκλιν συνδέει δύο μεγάλους δήμους της Νέας Υόρκης: το Μανχάταν και το Μπρούκλιν. Μπορείτε να το περπατήσετε, να το οδηγήσετε, να το ποδηλατήσετε ή απλά να το θαυμάσετε. Ο ένας ή ο άλλος, η Γέφυρα του Μπρούκλιν αποτελεί απαραίτητη επίσκεψη όταν ταξιδεύετε στο Μπρούκλιν. Στην πραγματικότητα, δεν είναι μόνο μια απολαυστική εμπειρία για τους τουρίστες, πολλοί γεννημένοι και αναγεννημένοι Νιού Yorkers βρίσκουν ακόμα γοητευμένος από τη γέφυρα. Υπάρχει ένας ξεχωριστός πεζόδρομος στη Γέφυρα του Μπρούκλιν, πάνω από τη θορυβώδη κυκλοφορία αυτοκινήτων, γι 'αυτό είναι μια υπέροχη βόλτα.

Πρώτον, αποφασίστε από ποια πλευρά θα ξεκινήσετε από: Μπρούκλιν ή Μανχάταν;

Πώς να περπατήσετε από τη γέφυρα του Μπρούκλιν Ξεκινώντας από το Μπρούκλιν

Ξεκινώντας από το Μπρούκλιν : Η Πεζοπορική Πεζογέφυρα του Μπρούκλιν είναι προσβάσιμη από την πλευρά του Μπρούκλιν από δύο εισόδους.

Ποιο μετρό σας φτάνει πιο κοντά στη γέφυρα του Μπρούκλιν στην πλευρά του Μπρούκλιν;

Πολλοί υπόγειοι αυτοκινητόδρομοι τρέχουν κοντά στην πλευρά Brooklyn της Γέφυρας του Μπρούκλιν. Αλλά όλα περιλαμβάνουν ένα περίπατο από το ένα τρίτο έως τα δύο τρίτα του μιλίου πριν φτάσετε στη γέφυρα.

(Είναι χρήσιμο να γνωρίζετε εάν κάποιος έχει μικρά παιδιά στη ρυμούλκηση ή φορούν αδύνατα παπούτσια.) Επίσης, για να αποφύγετε τις απογοητευτικές αλλαγές στις διαδρομές, ελέγχετε πάντοτε τα δρομολόγια μετρό στην ιστοσελίδα του MTA Trip Planner της Νέας Υόρκης για ενδεχόμενες αλλαγές διαδρομών, .

Η απολύτως πλησιέστερη, αλλά λιγότερο όμορφη διαδρομή είναι να πάρετε το μετρό Α ή Γ στο σταθμό High Street-Brooklyn Bridge.

Πηγαίνετε δεξιά στην οδό Pearl Street και στη συνέχεια αφήστε την Prospect Street στην οδό Ουάσινγκτον. Κοιτάξτε προς τα αριστερά για την είσοδο του υπόγειου δρόμου στην οδό Ουάσινγκτον. Η υπόγεια διάβαση οδηγεί μια σκάλα σε μια ράμπα επάνω, και voila! Θα φτάσετε στο Μονοπάτι του Πεζόδρομου του Μπρούκλιν. Προσέξτε να προσεγγίσετε τους ποδηλάτες.
(Απόσταση: τετράγωνο ενός μιλίου από τη διάβαση πεζών του Μπρούκλιν)

Για μια πιο γοητευτική περιπέτεια , βγείτε από τους 2 και 3 υπόγειους δρόμους στο σταθμό Clark Street, οδηγήστε τον ανελκυστήρα στο επίπεδο του δρόμου και περπατήστε στα αριστερά σας στην ιστορική μικρή οδό Henry. Προχωρήστε προς τα κάτω προς τις αδιόρατες γέφυρες του Μπρούκλιν και του Μανχάταν. Cross Henry Street στην Cranberry Street και ακολουθήστε τη διαδρομή μέσα από τα σπίτια Co-op. Περπατήστε στο δρόμο που είναι γνωστό ως Cadman Plaza West. Στη συνέχεια ακολουθήστε το μονοπάτι μέσα από το μικροσκοπικό Cadman Plaza Park στην οδό Ουάσινγκτον (η οποία είναι επίσης γνωστή ως Cadman Plaza East). Στην οδό Ουάσινγκτον, πάρτε το κάτω διάδρομο στα αριστερά, επάνω σε μια σκάλα προς το Πεζόδρομο του Μπρούκλιν.

(Απόσταση: ένα τρίτο ενός μιλίου από το διάδρομο του Μπρούκλιν)

Εάν είστε επιρρεπείς στο να χαθείτε, πάρτε τη μακρύτερη, αλλά ευθεία διαδρομή: Πάρτε τους 2,3, 4,5, N ή R υπογείους στο Borough Hall. Περπατήστε κατά μήκος της πλατείας Boerum Place (με κακή επισήμανση ως Adams Street σε μερικούς online χάρτες) για περίπου δώδεκα λεπτά, περνώντας το Brooklyn Marriott στα δεξιά.

Περάστε στην πεζοδρομημένη διαδρομή του Bridge Brooklyn στην οδό Tillary Street.
(Απόσταση: 2/3 μίλι απόσταση από τη διάβαση πεζών του Μπρούκλιν)

Ο πιο cool και γρήγορος τρόπος για να επιστρέψετε είναι στο πορθμείο NYC: Πάρτε το πλοίο NYC από τη στάση Forthon Ferry Landing στο Brooklyn Bridge Park. Μπορείτε επίσης να έχετε πρόσβαση στο Ferry at Atlantic Avenue στην προβλήτα 6, αν προτιμάτε να περπατήσετε μέσα από τα Brooklyn Heights μετά το περίπατό σας. Η περιοχή είναι το σπίτι των γοητευτικών δρόμων γεμάτο δέντρα γεμάτη καφέδες και ένα διάσημο περίπατο με θέα το χαμηλότερο Μανχάταν. Θα θελήσετε να τραβήξετε φωτογραφίες με ένα εκπληκτικό σκηνικό.

Επιστροφή στο Μπρούκλιν

Μπορείτε να περπατήσετε πίσω, φυσικά. Ή, πάρτε το J, Z, 4 ή 5 από το Δημαρχείο ή τα 2, 3 από την Chambers Street πίσω στο Μπρούκλιν.

Πώς να περπατήσετε από τη γέφυρα του Μπρούκλιν Ξεκινώντας από το Μανχάταν

Αχ! Αυτό είναι πολύ πιο εύκολο, αλλά οι απόψεις δεν είναι τόσο καλές όσο η πορεία προς την άλλη κατεύθυνση.

Ο πεζόδρομος Brooklyn Bridge μπορεί να προσεγγιστεί από το Δημαρχείο στην πλευρά του Μανχάταν του East River.

Ποιο μετρό βρίσκετε πιο κοντά στη γέφυρα του Μπρούκλιν στην πλευρά του Μανχάταν;

Τα πλησιέστερα τρένα είναι τα 4, 5, 6, J ή Z στη Γέφυρα του Μπρούκλιν / Δημαρχείο.

Αν ταξιδεύετε από τη δυτική πλευρά του Μανχάταν και δεν σας πειράζει να περπατήσετε επιπλέον τρία τετράγωνα , πάρτε το τρένο 1, 2 ή 3 στην οδό Chambers Street και περπατήστε ανατολικά. Από το δημαρχείο , διασχίστε το Park Row για να ξεκινήσετε τον περίπατο στην Γέφυρα.

Επιστρέφοντας στο Μανχάταν

Είναι εύκολο όπως η πίτα να επιστρέψει από πού ήρθατε. Εάν θέλετε να επιστρέψετε στο Μανχάταν, είτε απλά με τα πόδια πάνω από τη Γέφυρα του Μπρούκλιν, ή hop στο μετρό. Μπορείτε να πάρετε τα τρένα 2,3,4,5, N ή R στο Borough Hall, το A ή C στο High Street του Μπρούκλιν ή το 2,3 στο Clark Street.

Οι καμπίνες μπορούν να βρεθούν σε σταθμό καμπίνας στο Brooklyn Marriott ή μπορείτε να πάρετε ένα πράσινο ταξί μέσω UberX ή μπορείτε να πάρετε ένα Uber ή να χρησιμοποιήσετε μια άλλη εφαρμογή για να πάρετε ένα αυτοκίνητο. Ή οι επισκέπτες μπορούν να καλέσουν μια τοπική υπηρεσία αυτοκινήτων.

Δεν υπάρχει υπηρεσία λεωφορείων στη Γέφυρα του Μπρούκλιν. Αλλά σε ζεστούς καιρούς μπορείτε να πάρετε μια απολαυστική βόλτα στο Water Taxi της Νέας Υόρκης, (212) 742-1969.

Επεξεργασμένο από τον Alison Lowenstein