Κορυφαία σημεία για φαγητό στο Τορόντο

Ικανοποιήστε την όρεξη σας με μερικές από τις καλύτερες εμπειρίες από το Τορόντο

Πεινασμένος? Στο Τορόντο δεν θα πρέπει να περιπλανηθείτε πολύ μακριά για να βρείτε κάτι εκπληκτικό για φαγητό. Η πόλη έχει αναδειχθεί ως ένας γαστρονομικός προορισμός άξιος της λίστας υποχρεωτικών επισκέψεων των τροφίμων. Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες να φάτε και να πίνετε το δρόμο σας μέσα από την πόλη, να ανακαλύψετε κάτι νέο για να δοκιμάσετε ή απλά να μάθετε περισσότερα για το τι κάνει το Τορόντο μια τόσο συναρπαστική πόλη τροφίμων. Από ειδικευμένα καταστήματα τροφίμων και εκπληκτικές αγορές, σε εκδρομές φαγητού και φορτηγά τροφίμων, εδώ είναι εννέα από τα καλύτερα σημεία και εμπειρίες για φαγητό στο Τορόντο.

1. Αγορά Αγίου Λαυρεντίου

Δεν υπάρχει καλύτερο σημείο για να φτιάξετε το φαγητό σας στο Τορόντο παρά με ένα ταξίδι στην Αγορά του Αγίου Λαυρεντίου. Η πλατιά Νότια αγορά είναι γεμάτη με πάνω από 120 πωλητές τροφίμων που πωλούν τα πάντα, από εποχιακά προϊόντα και φαινομενικά ατελείωτες ποικιλίες τυριών έως φρεσκοψημένο ψωμί, κρέας, ψάρια και σπιτικές μαρμελάδες, κονσέρβες και σάλτσες - για να αναφέρουμε μια μικρή επιλογή από αυτά που θα βρείτε ανάμεσα στους διαδρόμους. Η αγορά φιλοξενεί επίσης πολλές καφετέριες και εστιατόρια για όσους έχουν ανάγκη από μια γρήγορη λύση ή κάτι για να πάρουν σπίτι.

2. Αγορά Kensington

Ενώ μπορείτε να ψωνίσετε τα πάντα, από κοσμήματα μέχρι vintage ρούχα στην εκλεκτική και πολύχρωμη αγορά Kensington του Τορόντο, είναι απολύτως ένα σημείο για εξαιρετικό φαγητό. Η πολυπολιτισμική αγορά προσφέρει κάτι για κάθε γούστο και λαχτάρα, από το Μεξικό μέχρι τη Μέση Ανατολή. Το Kensington είναι εντελώς γεμάτο με εστιατόρια, καφετέριες, μπαρ και καταστήματα ειδικών ειδών διατροφής, οπότε δεν έχει σημασία τι είστε στη διάθεση - είναι πιθανό να το βρείτε.

Είτε παίρνετε μια taco ψαριού από τις Επτά Ζωές, μια empanada από την Jumbo Empanada, μια κοτόπουλο Panini από Rasta Pasta, πατάτες βελγικού τύπου από Moo Fites ή ένα μεξικάνικο torta από την Torteria San Cosme, σίγουρα δεν θα χρειαστεί να ψάξετε πολύ για κάτι για να γεμίσετε την κοιλιά σας με.

3. Κάθε αγορά αγροτών του Τορόντο

Εκτός από την Αγ.

Lawrence Market και Kensington Market, υπάρχουν πολλές αγορές αγροτών στο Τορόντο, πολλές από τις οποίες είναι ανοιχτές όλο το χρόνο. Και δεν είναι μόνο σωροί ζωντανών τοπικών φρούτων και λαχανικών που θα βρείτε καθώς περπατάτε από στάβλο μέχρι στάβλο. Οι αγορές πολλών αγροτών της πόλης είναι επίσης γεμάτες με παραδοσιακά τυριά, ψητά, παρασκευασμένα τρόφιμα, ελιές, μέλι, γλυκά, υγιεινά σνακ και ακόμη και τοπικά παραγόμενο κρασί. Είναι δύσκολο να επισκεφθεί κανείς μια αγορά των αγροτών του Τορόντο χωρίς να περπατήσει μακριά χωρίς τουλάχιστον μερικά στοιχεία στην τσάντα σας.

4. Μια περιοδεία φαγητού στο Τορόντο

Πάρτε μια πραγματική αίσθηση για ό, τι κάνει το Τορόντο μια μεγάλη πόλη για foodies με μια περιοδεία φαγητού, από τα οποία υπάρχουν πολλά να διαλέξετε, ανάλογα με το τι σας ενδιαφέρει περισσότερο για φαγητό. Οι καλύτερες περιηγήσεις στο Τορόντο κάνουν τους συμμετέχοντες σε διάφορες γειτονιές που αποτελούν τη διαφορετική γαστριμαργική σκηνή της πόλης ή εστιάζουν σε μια συγκεκριμένη γειτονιά που είναι γνωστή για το καλό φαγητό. Ορισμένες αξιόλογες εταιρίες περιοδείας φαγητού για να ελέγξετε έξω περιλαμβάνουν Foodies on Foot (που τρέχουν το ολοένα και δημοφιλέστερο 501 Streetcar Tour), Savor Toronto, Tasty Tours και The Culinary Adventure Co.

5. Η Boutique Cheese

Υπάρχουν πολλά καταστήματα γκουρμέ και ειδών διατροφής στο Τορόντο, αλλά ένα από τα καλύτερα που θα βρείτε είναι η Boutique Cheese.

Όπως υποδηλώνει το όνομα, μια μεγάλη εστίαση εδώ είναι στο τυρί και μάλιστα υπάρχουν πολλά από αυτά, είτε παρακολουθείτε τον τυροπόδαρο (και σνακ σε ένα δείγμα ή δύο), είτε ελέγχετε το τυπογραφείο. Αλλά παράλληλα με την τεράστια ποικιλία τυριών, θα βρείτε και πολλά περισσότερα για φαγητό εδώ. Η ποικιλία των παρασκευασμένων φαγητών είναι πάντα δελεαστική, αλλά και τα πολλά γκουρμέ αντικείμενα με τη μορφή ελαιολάδων, κονσερβών, γλυκών, σάλτσες, μαρμελάδες, σοκολάτες και αρτοσκευάσματα.

6. Ένα από τα εστιατόρια του Chef Celebrity Chef

Καθώς το Τορόντο αναδύεται ως πόλη που παίρνει σοβαρά το φαγητό του, οι σεφ διασημότητες έχουν λάβει γνώση. Ο David Chang ήταν ένας από τους πρώτους όταν ήρθε στην πόλη και άνοιξε το τεράστιο κτήριο Momofuku το 2012. Ο τριώροφος χώρος φιλοξενεί τρία εστιατόρια και ένα σαλόνι / μπαρ που προσφέρει μια ποικιλία από γευστικές εμπειρίες.

Το Τορόντο διαθέτει επίσης εστιατόρια που προσφέρονται από τον Daniel Boulud (Café Boulud), τον Jonathan Waxman (Montecito) και τον Jamie Oliver (ιταλικό Jamie). Το Toronto έχει επίσης τη δική του σειρά καλλιτεχνών σεφ με εστιατόρια στην πόλη, όπως οι Mark McEwan (Βόρεια 44, ByMark, Fabbrica, One Restaurant) και Suser Lee (Bent, Lee, Luckee, Frings).

7. Εστιατόρια κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού / Winterlicious

Οι εποχιακές γαστρονομικές εκδηλώσεις Summerlicious και Winterlicious προσφέρουν την ευκαιρία να απολαύσετε προσιτά μεσημεριανά μεσημεριανά γεύματα και δείπνα τριών πιάτων σε περισσότερα από 200 καλύτερα εστιατόρια του Τορόντο. Όποιος ενδιαφέρεται για το τι προσφέρει το Τορόντο με φαγητό, διαθέτει αρκετά ευρύ φάσμα εστιατορίων για να διαλέξετε να δοκιμάσετε μερικά από τα καλύτερα φαγητά της πόλης. Εκτός από τα μενού fixe prix, το Summerlicious και το Winterlicious περιλαμβάνουν επίσης την ευκαιρία να εγγραφείτε για γευστικές δοκιμές, μαγείρεμα demos, μαθήματα και άλλα γεγονότα που σχετίζονται με τα τρόφιμα.

8. Φεστιβάλ Τροφίμων

Ποιος καλύτερος τρόπος για να γιορτάσετε τις διαφορετικές γαστρονομικές προσφορές σε μια πόλη όπως το Τορόντο παρά με ένα ταξίδι σε ένα από τα πολλά φεστιβάλ τροφίμων του; Τα φεστιβάλ τροφίμων της πόλης, τα περισσότερα από τα οποία συμβαίνουν το καλοκαίρι, αντιπροσωπεύουν ένα πλήθος από κουζίνες και πολιτισμούς. Οι κάτοικοι της πόλης έχουν τη διάθεσή τους στο Veg Food Fest, το Φεστιβάλ Φαγητών και Ποτών του Τορόντο, το Φεστιβάλ Τροφίμων και Πικάντικων Τροφίμων, το Φεστιβάλ Τροφίμων Halal, το Παναμερικανικό Φεστιβάλ Τροφίμων και την Γεύση του Τορόντο, για να αναφέρουμε μερικούς τρόπους διασκέδασης για να περάσετε ένα απογευματινό φαγητό.

9. Φορτηγό τροφής

Ενώ το Τορόντο μπορεί να μην έχει την ίδια σκηνή φορτηγού τροφής με πολλές άλλες μεγάλες πόλεις, όλο και περισσότερα φορτηγά τροχαίου μετακινούνται καθημερινά στους δρόμους και η επιλογή είναι τόσο ποικίλη όσο είναι απολαυστική. Μπορείτε να βρείτε φορτηγά τροφίμων σε διάφορες εκδηλώσεις, καθώς και σταθμευμένα σε πολυάσχολα σημεία στο κέντρο της πόλης, μερικές φορές μόνο, αλλά μερικές φορές ομαδοποιούνται μαζί. Φορτηγά τροφών στην πόλη σερβίρουν μια εκπληκτική ποικιλία από πιάτα, από tacos και μπιφτέκια, μέχρι churros, σάντουιτς με τυρί στη σχάρα, λαζάνια, μπάρμπεκιου και πολλά άλλα. Δείτε το Toronto Food Trucks για να κρατήσετε τα φορτηγά και τα ίχνη τους στην πόλη ή ακολουθήστε στο Twitter.