Οι καλύτερες παιδικές χαρές στο Τορόντο

8 μεγάλες παιδικές χαρές για να εξερευνήσετε την πόλη

Μόλις το καλοκαίρι άνοιξη δεν υπάρχει καλύτερο μέρος για τα παιδιά στην πόλη από το πλήθος των παιδικών χαρών του Τορόντο. Αλλά οι καλύτερες παιδικές χαρές που προσφέρονται προσφέρουν περισσότερες από λίγες εναλλαγές - παρέχουν ποικιλίες όσον αφορά τις δομές παιχνιδιού, τις δραστηριότητες και τους τρόπους με τους οποίους τα παιδιά μπορούν να συμμετάσχουν σε δημιουργικό παιχνίδι σε εξωτερικούς χώρους. Με αυτό κατά νου, εδώ είναι οκτώ από τις καλύτερες παιδικές χαρές στο Τορόντο.

Dufferin Grove Park

Η παιδική χαρά σε αυτό το δυτικό τέλος Τορόντο πάρκο έχει πολλά να προσφέρουν τα παιδιά όλων των ηλικιών και μεγεθών και έχει μερικά διαφορετικά στοιχεία, τα οποία όλα συνδυάζονται σε ένα χώρο διασκέδασης για τα μικρά για να δαπανήσει κάποια σοβαρή ενέργεια.

Το κλειστό μέρος της παιδικής χαράς διαθέτει μια μεγάλη ξύλινη δομή παιχνιδιού ιδανική για αναρρίχηση. Άλλες πτυχές του πάρκου περιλαμβάνουν μια πισίνα βρύσης, αμμοβολή και Cobs Courtyard που μετατρέπεται σε μίνι σνακ μπαρ τους καλοκαιρινούς μήνες.

Παιδική χαρά Jamie Bell Adventure

Η παιδική χαρά Jamie Bell Adventure βρίσκεται στο High Park και είναι ένα από τα πιο δημοφιλή σημεία για υπαίθρια παιχνίδια στο Τορόντο. Μερική ανακατασκευή μετά από μια πυρκαγιά πριν από μερικά χρόνια, αυτή η ολοκληρωμένη παιδική χαρά φιλοξενεί όλες τις καμπάνες και σφυρίχτρες που θα περίμενε κανείς από έναν υπαίθριο χώρο παιχνιδιού, αλλά πηγαίνει πέρα ​​από τα βασικά. Τα παιδιά μπορούν να σκαρφαλώσουν μέσα, μέσα και επάνω σε μια μεγάλη δομή ξύλινου κάστρου που ενεργεί ως κέντρο της δράσης, καθώς και ταλάντευση από σχοινιά και σφυρίγματα.

Corktown Common

Ένα από τα μοναδικά πράγματα για το Corktown Common είναι το γεγονός ότι οι δύο παιδικές χαρές εδώ έχουν σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να συνδυάζονται με τη γύρω φύση.

Υπάρχει ένας τόνος για να κάνουμε εδώ για παιδιά διαφόρων ηλικιών και μεγεθών, συμπεριλαμβανομένων ενός μεγάλου splash pad με διασκέδαση συντριβάνια, διαφάνειες, αμμώδεις περιοχές, κούνιες, αναρρίχηση δομές και πολλά άλλα.

Παράκαμψη πάρκου

Αυτό που ήταν μια άγονη έκταση σκυροδέματος κάτω από μια εθνική οδό είναι τώρα μια ακμάζουσα παιδική χαρά και ένα πάρκο skate που χρησιμοποιείται από παιδιά όλων των ηλικιών.

Συμβαίνει επίσης να είναι το πιο εκτεταμένο πάρκο που κατασκευάστηκε ποτέ κάτω από μια υπέρβαση του Καναδά και το πρώτο του είδους στο Τορόντο. Το υπόγειο πάρκο βρίσκεται κάτω από και γύρω από την ανατολική λεωφόρο, το Richmond και το Adelaide και έχει πολλά καθίσματα για τους γονείς ή ο καθένας στην περιοχή που χρειάζεται ξεκούραση (ή καταφύγιο από τη βροχή), μια μεγάλη παιδική χαρά στη μέση του πάρκου με μοναδική αναρρίχηση δομές, το προαναφερθέν skate park και δύο γήπεδα μπάσκετ.

Πάρκο Withrow

Στο ανατολικό άκρο του Τορόντο θα βρείτε το δημοφιλές πάρκο Withrow, το οποίο φιλοξενεί μερικά πράγματα διασκέδασης για τα παιδιά να κάνουν. Υπάρχουν δύο παιδότοποι εδώ για να διαλέξετε, καθώς και υπαίθριο γυμναστήριο (για ενήλικες και μεγάλα παιδιά), γήπεδο τένις, πινγκ-πονγκ και πισίνα. Επιπλέον, το πάρκο διαθέτει χώρους για πικ-νικ, πυρκαγιά, ποδηλατόδρομο και αθλητικό χώρο.

Regent Park Central Park

Η ζωντανή παιδική χαρά εδώ ήταν ένα τεράστιο χτύπημα με παιδιά από τότε που άνοιξε πριν από λίγα χρόνια. Δίπλα στο φανταστικό Regent Park Aquatics Center, η παιδική χαρά εδώ διαθέτει μια σειρά από μοντέρνες, πολύχρωμες κατασκευές αναρρίχησης, διαφάνειες, κούνιες και πολλά άλλα για να κρατήσουν τα παιδιά απασχολημένα και να περάσουν υπέροχα.

Το πάρκο Marie Curtis

Η πρώτη κλήρωση αυτής της παιδικής χαράς είναι ότι βρίσκεται στη λίμνη, έτσι ώστε το ίδιο το πάρκο να σας βάζει κοντά στην παραλία, η οποία είναι πάντα ένα μπόνους.

Το πάρκο Marie Curtis βρίσκεται στην πιο απομακρυσμένη νοτιοδυτική γωνία του Τορόντο και περιλαμβάνει μια μεγάλη παιδική χαρά με διαφάνειες, κούνιες και αναρριχητικές κατασκευές, καθώς και ένα μαξιλαράκι και μια πισίνα. Η παραλία εδώ είναι swimmable έτσι όταν τα παιδιά γίνονται ολίσθηση και swinging μπορείτε να τα πάρετε πάντα πάνω στην άμμο.

Παιδική χαρά Neshama

Βρίσκεται στο πάρκο Oriole του Τορόντο, το Neshama Playground είναι ένας παράδεισος για παιδιά με τη διάθεση να παίζουν σε εξωτερικούς χώρους. Αυτή η παιδική χαρά είναι επίσης μια ολοκληρωμένη έννοια που προσφέρει πάνελ braille, επιφάνεια φιλική προς τις αναπηρικές πολυθρόνες, διαγράμματα νοηματικής γλώσσας και αισθητήρια χαρακτηριστικά μουσικής ως μέρος της συνολικής παιδικής χαράς. Υπάρχουν χώροι τόσο για τα παιδιά προσχολικής ηλικίας όσο και για τα μεγαλύτερα παιδιά, ενώ το πάρκο περιλαμβάνει επίσης ένα μαξιλαράκι για καλοκαιρινή διασκέδαση, μια πισίνα με βότσαλα και ένα αμμοδόχο.