Τα πιο άσχημα κράτη στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής

Για την υπεράσπιση 5 κρατών που κατονομάζονται οι πιο άσχημες στις ΗΠΑ

Όταν πρόκειται για την ομορφιά, τα κράτη είναι πολύ σαν τους ανθρώπους. Μερικοί είναι ευλογημένοι με την τοπογραφία με σιαγόνες ή μια τραχύτητα τόσο όμορφη ώστε να καίει μια εικόνα πάνω στον εγκέφαλό σας και θέτει την καρδιά σας σε ένα πτερυγισμό κάθε φορά που κάποιος μιλάει το όνομά του. Ακόμα άλλα κράτη αποτυγχάνουν να προκαλέσουν αυτή τη σπίθα, συγκεντρώνοντας μια δεύτερη ματιά. Αυτή είναι ακριβώς η φύση των πραγμάτων: δεν υπάρχει διαφυγόν γεωγραφία και γενετική.

Σε μια εκδήλωση ομορφιάς μεταξύ των πολιτειών της Καλιφόρνια και του Κοννέκτικατ, η Καλιφόρνια θα κερδίσει σίγουρα κάθε φορά.

Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το Κονέκτικατ, που ονομάστηκε ένα από τα πιο άσχημα κράτη της Αμερικής σε ένα πρόσφατο άρθρο της SF International Travel Examiner , δεν έχει αξιοθαύμαστες ιδιότητες.

Ως σταθερός πιστός στην "ομορφιά είναι στο μάτι του θεατή" και ένας συνήγορος που δίνει το όφελος της αμφιβολίας, θα ήθελα να έρθω στην υπεράσπιση του Κοννέκτικατ, του Ντελάγουερ, του Κάνσας, της Νεβάδας και της Οκλαχόμα και να βρω μικρή ομορφιά σε όλους τους.

Delaware

Είναι εύκολο να συμφωνήσετε με τον Bob Ecker, συγγραφέα του άρθρου Examiner , ότι το Delaware είναι ένα από τα πιο άσχημα κράτη της Ένωσης, αν σκεφτόμαστε συχνά το «Πρώτο κράτος» ως τίποτα περισσότερο από ένα ζευγάρι καμπίνες διοδίων με εκπροσώπηση στο Κογκρέσο. Αλλά όταν κάνετε Delaware τον προορισμό, είναι συχνά μια απόλαυση. Μια καλοκαιρινή εκδρομή στην πόλη Lewes, που εγκαταστάθηκε από τους Ολλανδούς το 1631, σημαίνει ένα απόγευμα κολύμπι στον κόλπο, παλιά εμπορικά καταστήματα και μια στάση σε ένα από τα πολλά αγροτικά περίχωρα του ανατολικού Delaware.

Νεβάδα

Ο Έκερ απαριθμεί τη Νεβάδα "με βαριά καρδιά", αλλά κάνει κάποιους έγκυρους πόντους για την ένταξή του στο πιο άσχημο, λόγω της ιστορίας της ως πυρηνικής ζώνης δοκιμών και της αδιάκριτης γεωγραφίας της. Πράγματι, το ενισχυμένο με νέον Λας Βέγκας έχει μια αισθητική ευχάριστη για μερικά μάτια. Αλλά είναι δύσκολο να φανταστούμε να προσθέσουμε στον άσχημο κατάλογο μια κατάσταση που μπορεί να διεκδικήσει μέρος της λίμνης Tahoe .

Κονέκτικατ

Ενώ τα αστικά κέντρα του Κοννέκτικατ δεν έχουν πολλά να δουν, η αποικιακή αρχιτεκτονική και η ναυτική τους κληρονομιά είναι υπέροχα και συνδυάζονται όμορφα στο Mystic Seaport . Ο Έκερ επίσης μισεί το Χάρτφορντ, αλλά η έδρα της πολιτείας έχει ένα κτίριο γεμάτο γοτθική αναγέννηση, το οποίο υπερβαίνει κατά πολύ το ανάστημα του μικρού κράτους.

Οκλαχόμα

Το επιχείρημα του Ecker εναντίον της Οκλαχόμα αποδεικνύει σχεδόν το αντίθετο σημείο: «Υπάρχει ένα άλλο επίπεδο άπειρης, μοναχικής επιπεδότητας στην Οκλαχόμα που σας κόβει την ανάσα». Φανταστείτε έναν επισκέπτη από μια ορεινή γη που τοποθετούσε για πρώτη φορά τις ομορφιές του στην Οκλαχόμα και ήταν τρομαγμένος από την "άπειρη επίπεδη φύση". Η Οκλαχόμα φιλοξενεί επίσης τα πιο αμερικανικά φυλετικά αρχηγεία. Ενώ οι σύγχρονες επιφυλάξεις δεν είναι καθόλου ομορφιά, αν έχετε ποτέ την ευκαιρία να επισκεφθείτε μια φυλή σε μια μέρα γιορτής, το πολύχρωμο και συναισθηματικό θέαμα θα σας μαγέψει στη νοτιοδυτική.

Κάνσας

Αυτή η ποίηση για το κράτος ηλιοτροπίου αποδεικνύει ότι η ομορφιά μπορεί να βρεθεί οπουδήποτε, ακόμη και στην μοναχική λιβάδι του Κάνσας. Το "Το Κλήση του Κάνσας" της Esther M. (Clark) Hill, το οποίο περιγράφει τις αρωματικές καλοκαιρινές βροχές, τις ανεμοδαρμένες πεδιάδες και τα σκονισμένα άγρια ​​τριαντάφυλλα, θα σας κάνει να θέλετε να επισκεφθείτε, αν και μόνο για ένα λεπτό της Νέας Υόρκης.