Εκδρομές ημέρας Βανκούβερ: Ιστορικό χωριό Steveston

Richmond, BC, είναι η πόλη νότια του Βανκούβερ, BC. (Αν πετάτε στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Βανκούβερ , φτάνετε πραγματικά στο Ρίτσμοντ.) Το Richmond είναι ένας εξαιρετικός προορισμός για ημερήσιες εκδρομές από το Βανκούβερ, ειδικά το ιστορικό χωριό Steveston, το οποίο είναι περίπου 30 λεπτά με το αυτοκίνητο από το κέντρο του Βανκούβερ . Το Steveston είναι φορτωμένο με γοητεία και εύκολο να εξερευνήσετε. Υπάρχουν χώροι εθνικής κληρονομιάς για λάτρεις της ιστορίας, φορτία μπουτίκ και καταστήματα για πολλούς αγοραστές και πολλές δραστηριότητες για παιδιά.

Χάρτης στο χωριό Steveston στο Richmond, BC

Top 3 λόγοι για να επισκεφτείτε το χωριό Steveston

1. Ιστορία, κληρονομιά & σολομός!

Το Steveston Village ήταν ένα ιστορικό κέντρο κονσερβοποίησης σολομού και κάποτε η «πρωτεύουσα του σολομού του κόσμου». Ιδρύθηκε το 1880 από τον William Herbert Steves (εξ ου και το όνομα), το Steveston είναι το ιδανικό μέρος για να μάθετε περισσότερα για τον σολομό του Ειρηνικού. (Γενικά, εάν υπάρχει ένα φαγητό που όλοι θέλουν να δοκιμάσουν στο Βανκούβερ, είναι σολομός .)

Μπορείτε να περιηγηθείτε στο μουσείο Εθνικού Ιστορικού Χώρου του Κόλπου της Γεωργίας Cannery για να μάθετε τα πάντα για την κονσερβοποίηση και την αλιεία του σολομού και να δείτε τα έργα αποκατάστασης κληρονομιάς στο κοντινό Ναυπηγείο Britannia Heritage.

Αν βρίσκεστε στην πόλη για την Ημέρα του Καναδά (1 Ιουλίου) , πρέπει να επισκεφθείτε το ετήσιο Φεστιβάλ Σολομού Steveston , ένα ελεύθερο γεγονός της Ημέρας του Καναδά που περιλαμβάνει μια παρέλαση και το περίφημο μπάρμπεκιου σολομού του Steveston, όπου πάνω από το ανοικτό σχάρα πυρκαγιά. (Ναι, μπορείτε να φάτε τον σολομό.)

Φυσικά, μπορείτε επίσης να βρείτε νόστιμα πιάτα σολομού - καθώς και φορτία τοπικών θαλασσινών - στα εστιατόρια του Steveston όλο το χρόνο.

2. Αγορές για τοπικά προϊόντα

Λατρεύω τα ψώνια για τοπικά είδη όταν ταξιδεύω. (Για τα τοπικά προϊόντα του Βανκούβερ, βλ. Made in Vancouver: Where to Shop for Local Products στο Βανκούβερ .) Το Steveston Village είναι ένας θαυμάσιος προορισμός για αγοραστές που θέλουν τοπικό χρώμα και γεύση.

Οι οδοί με επένδυση στο κατάστημα είναι εύκολο να περπατήσουν και υπάρχουν πολλά σπιτικά προϊόντα, όπως τέχνες, βιοτεχνίες και τοπικά τρόφιμα. Υπάρχει επίσης η Αγορά Αγροτών και Αγροτών της Steveston, η οποία είναι ανοιχτή την πρώτη και την τρίτη Κυριακή κάθε μήνα, όλο το χρόνο.

3. Είναι η πραγματική ζωή Storybrooke από την ABC's Once Upon a Time

Είστε οπαδός της τηλεοπτικής εκπομπής του ABC, Once Upon a Time ; Αν είστε, τότε έχετε ήδη δει το Steveston Village - είναι το περιβάλλον πραγματικής ζωής για τη φανταστική πόλη Storybrooke της Once Upon a Time . Στο Steveston μπορείτε να δείτε τους πραγματικούς εξωτερικούς χώρους που χρησιμοποιούνται για τις τοποθεσίες Storybrooke, όπως το Granny's Diner και το πρατήριο του Mr. Gold's Pawn Shop.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Steveston Village: επίσημη ιστοσελίδα του Steveston Village.