Εθελοντής με ζώα στο Τορόντο

Ακολουθούν ορισμένοι από τους καλύτερους τρόπους εθελοντισμού με ζώα στο Τορόντο

Είτε ενδιαφέρεστε για μια σταδιοδρομία με ζώα, είτε απλά θέλετε να περάσετε λίγο χρόνο για να βελτιώσετε τη ζωή σας για άστεγα κατοικίδια ζώα, υπάρχουν πολλοί τρόποι να εθελονθείτε με ζώα στο Τορόντο, από σκύλους και γάτες έως άλογα και πέρα ​​από αυτό. Ο εθελοντισμός με τα ζώα μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να επιστρέψετε, καθώς και να συναντήσετε νέους ανθρώπους στην πόλη. Ακολουθούν μερικοί από τους καλύτερους τρόπους για να βοηθήσετε τους φίλους της πόλης.

Βοήθησε τα άστεγα κατοικίδια

Οι ίδιες οργανώσεις που διευκολύνουν την υιοθεσία κατοικίδιων ζώων στο Τορόντο χρησιμοποιούν τακτικά εθελοντές για να κοινωνικοποιήσουν και να φροντίσουν προσωρινά τα κατοικίδια ζώα στη φροντίδα τους.

Αυτό περιλαμβάνει το City of Toronto Animal Services, τις δύο ανθρώπινες κοινωνίες της πόλης και ανεξάρτητες ομάδες διάσωσης. Οι θέσεις εθελοντών μέσα σε αυτούς τους οργανισμούς περιλαμβάνουν την επίσκεψη με ζώα καταφυγίων και σκύλους προσπέλασης, τα γατάκια που τρέφονται με μπιμπερό ή την καλλιέργεια ζώων στο σπίτι σας που απαιτούν προσωρινή φροντίδα πριν βρουν την πατρίδα τους για πάντα. Υπάρχει επίσης ανάγκη για διοικητικούς εθελοντές, εθελοντές για τη συγκέντρωση κεφαλαίων και για άλλες υιοθεσίες, ανάλογα με τον οργανισμό. Εξερευνήστε τη λίστα των ομάδων υιοθεσίας κατοικίδιων ζώων του Τορόντο για να μάθετε περισσότερα για το καθένα.

Συμμετοχή στην εκστρατεία Feral Cat

Οι άγριες γάτες δεν είναι οι ίδιες με τις αδέσποτες. Αυτές είναι οι γάτες που μεγάλωσαν στους δρόμους και δεν είναι άνετοι με τους ανθρώπους, όμως δεν είναι πραγματικά εξοπλισμένοι για να επιβιώσουν μόνοι τους. Ο συνασπισμός άγριων γατών του Τορόντο αντιπροσωπεύει μια ομάδα οργανώσεων καλής διαβίωσης των ζώων και άτομα που εργάζονται μαζί για να βοηθήσουν τον άγριο πληθυσμό γατών της πόλης. Στις αποικίες των γατών παρέχεται κανονική τροφή και ζεστά καταφύγια, και κάθε γάτα συλλαμβάνεται και σπέρνεται ή στειρώνεται για να σταματήσει η ανάπτυξη της αποικίας.

Τα γατάκια ή τα κοινωνικοποιημένα αδέσποτα που έχουν ενταχθεί σε άγριες αποικίες, όταν είναι δυνατόν, αφαιρούνται και τοποθετούνται σε σπίτια. Η εθελοντική εργασία με άγριες γάτες μπορεί να περιλαμβάνει την είσοδο σε αποικία, την παγίδευση γάτων για επισκέψεις κτηνιάτρων και την κοινωνικοποίηση γατών, ώστε να είναι έτοιμοι να υιοθετηθούν. Πρέπει επίσης να γίνουν πολλά δουλειά στην εκπαίδευση και την κοινωνική ευαισθητοποίηση, να βελτιωθεί η κατανόηση της κατάστασης και ο τρόπος με τον οποίο μπορεί να βοηθήσει η κοινότητα.

Εξερευνήστε τον ιστότοπο του συνασπισμού Toralto Feral Cat και τις τοποθεσίες των οργανώσεων-μελών για να μάθετε περισσότερα και να μάθετε πώς μπορείτε να δανείσετε τον καλύτερο χρόνο σας.

Συνεργαστείτε με την Κοινοτική Ένωση για τη Βόλτα για Άτομα με Ειδικές Ανάγκες (CARD)

Είστε άνθρωπος αλόγων ή κάποιος που θέλει να ασχοληθεί περισσότερο με τα άλογα; Το CARD προσφέρει θεραπευτικά προγράμματα ιππασίας για άτομα με διάφορες αναπηρίες στο G. Ross Lord Park. Μαζί με την υποστήριξη των διοικητικών εργασιών και των εκδηλώσεων, οι εθελοντές CARD μπορούν να είναι βοηθοί αχυρώνα και ποδοσφαιριστές που οδηγούν το άλογο από το έδαφος κατά τη διάρκεια ενός μαθήματος. οι πιο έμπειροι εθελοντές μπορούν να βοηθήσουν ως βοηθοί εκπαιδευτές, εκπαιδευτές και ακόμη και εκπαιδευτές αλόγων.

Υποστηρίξτε τους οδηγούς σκύλους

Το πρόγραμμα Lions Foundation of Canada Dog Guides στο Oakville παρέχει ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά για να βοηθήσει άτομα με διάφορες αναπηρίες. Τα κουτάβια περνούν το πρώτο τους έτος σε ένα οικογενειακό σπίτι με εθελοντές και χρειάζονται επίσης εθελοντές για να βοηθήσουν τους σκύλους που είναι εκπαιδευμένοι, συμπεριλαμβανομένων των κλωβών καθαρισμού, της σίτισης των σκύλων και του χρόνου με τα σκυλιά όταν δεν είναι στην τάξη. Οι εθελοντές χρησιμοποιούνται επίσης σε διοικητικούς ρόλους όπως η συγκέντρωση κεφαλαίων και η υποστήριξη γραφείων.

Βοηθήστε με συμβάντα που σχετίζονται με τα κατοικίδια ζώα

Εάν θέλετε κάτι λίγο ελαφρύτερο να κάνετε, σκεφτείτε να γίνετε εθελοντής.

Αυτά τα είδη ρόλων μπορούν να σας φέρουν κοντά σε ζώα χωρίς την ευθύνη της άμεσης φροντίδας. Το να είσαι φίλος στο Woofstock, για παράδειγμα, είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μάθεις περισσότερα για τα σκυλιά σε ένα χέρι-off ρόλο. Μπορείτε επίσης να σχεδιάσετε τη δική σας εκδήλωση συγκέντρωσης χρημάτων για φιλανθρωπικές οργανώσεις που σχετίζονται με τα ζώα στην πόλη, ανάλογα με το χρόνο που έχετε και πού βρίσκονται τα εθελοντικά ενδιαφέροντα που σχετίζονται με τα ζώα σας.