Θερινές Κατασκηνώσεις Φοίνιξ: Εικαστικές Τέχνες, Τέχνες, Σχεδιασμός & Μαγειρική

Αυτό το καλοκαίρι - Πράξη! Σχεδιάζω! Μάγειρας!

Ψάχνετε για ένα καλοκαιρινό καταυλισμό για το παιδί σας; Αυτά τα στρατόπεδα επικεντρώνονται στις καλλιτεχνικές προσπάθειες για την προβολή του δημιουργικού δυναμικού στους κατασκηνωτές. Παρατίθενται εδώ με αλφαβητική σειρά. Οι προσφορές ελήφθησαν από την ιστοσελίδα του στρατοπέδου.

ASU Σχολή Καλών Τεχνών
Η ASU School of Art στο Ινστιτούτο Αρχιτεκτονικής και Τεχνών του Herberger προσφέρει καλοκαιρινές περιόδους που επικεντρώνονται σε τέσσερις από τους επτά κλάδους της τέχνης: κεραμικά, ίνες, ενδιάμεσα, ζωγραφική / ζωγραφική, χαρακτική, φωτογραφία ή γλυπτική.

Οι καλοκαιρινές συνεδρίες έχουν σχεδιαστεί για να σας προσφέρουν μια εμπειρία βύθισης τέχνης. Θα εργαστείτε με τη σχολή σε δημιουργικά έργα που αντιπροσωπεύουν την ποικιλία των μαθημάτων που προσφέρονται από το πρόγραμμα της Σχολής Τέχνης BFA. Οι καλοκαιρινές συνεδρίες θα ολοκληρωθούν με έκθεση φοιτητικών εργασιών στην Πινακοθήκη 100 στην πανεπιστημιούπολη Tempe της ASU.

Παιδικό θέατρο Ahwatukee
Φωνητικό στρατόπεδο για τους βαθμούς 7 έως 12 και για το K μέχρι 6. Τρεις άλλες κατασκηνώσεις επικεντρώνονται σε παραγωγές σκηνικών, οι οποίες έχουν τελικές παραστάσεις σε τοπικά θέατρα.

Shemer Art Centre
Τα παιδιά ηλικίας 4 έως 16 ετών ασχολούνται με την τέχνη, διασκεδάζουν και αναπτύσσουν νέες δεξιότητες σε όλα, από την κεραμική και την τέχνη της ταινίας-αγωγού μέχρι το βασικό σχέδιο και τη ζωγραφική.

Μπαλέτο Αριζόνα
Εντατικά προγράμματα για ηλικίες 4 έως 16 ετών, συμπεριλαμβανομένου του μουσικού θεάτρου, του χορού και του μπαλέτου. Απαιτούνται οντισιόν.

Camp Broadway
"... ένα καλοκαιρινό στρατόπεδο τέχνης απευθείας από τη Νέα Υόρκη για θεατρικά παιδιά ηλικίας 10-17 ετών ... στο ASU Gammage.Οι Campers θα συνεργαστούν με διακεκριμένους καλλιτέχνες, συγγραφείς και σχεδιαστές του Broadway μέσα από μαθήματα σε acting, scene study, improvisation , η μουσική θεωρία, το τραγούδι και ο χορός. "

Φαντασία στρατόπεδο
"... ένα ετήσιο καλοκαιρινό στρατόπεδο τέχνης διάρκειας δύο εβδομάδων για παιδιά, σχεδιασμένο για να τεντώσει τη φαντασία των παιδιών, εισάγοντάς τα σε μια ποικιλία ειδών τέχνης μέσω ενός εντατικού χρονοπρογράμματος δραστηριοτήτων που ενσωματώνει μέσα τεχνικής, οπτικής και θεατρικής τέχνης. παιδιά βαθμούς 1-12 στο Del E.

Webb Κέντρο Τεχνών Τέχνης.

Καλοκαιρινό στρατόπεδο παιδικής χορωδίας Chandler
Οι ηλικίες των νέων 6-15 μαθαίνουν τις τεχνικές τραγουδιού, δράσης, ερμηνείας και χορογραφίας σε μικρές και μεγάλες ομάδες. Οι ομάδες πρακτικής οργανώνονται με παρόμοια ηλικία. Το στρατόπεδο προσφέρεται μόνο για μία εβδομάδα.

Ομάδα Chandler Young Actors, Μουσικές Θεατρικές Κατασκηνώσεις
«Τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να περάσουν χρόνο σε ένα επαγγελματικό θέατρο που συνεργάζεται με επαγγελματίες καλλιτέχνες που θα τους προπονούν σε όλες τις πτυχές του μουσικού θεάτρου, συμπεριλαμβανομένου του χορού, του τραγουδιού και της δράσης. το κέντρο τέχνες του Chandler. "

Παιδική Ακαδημία
Frfom Hogwarts στο Σαίξπηρ, κινηματογραφικές σκηνές για ποίηση, ηθοποιούς σε μιούζικαλ, κουκλοθεάτρου σε playwriting. Περισσότερες από 30 τάξεις για ποικίλα επίπεδα ηλικίας και δεξιοτήτων προσφέρονται.

Μαγειρικό καλοκαιρινό στρατόπεδο
Εισάγετε το παιδί σας στον θαυμάσιο κόσμο του «Classic Cooking». Μάθετε μερικές δεξιότητες μαχαίρι για να ξεκινήσετε μια περιπέτεια διασκέδασης στην κουζίνα. Οι στοιχειώδεις, καθώς και οι πιο προηγμένες τεχνικές μαγειρέματος, θα συμπεριληφθούν σε όλες τις ηλικίες και επίπεδα δεξιοτήτων. Συνεδρίες για τις ηλικίες 8-12 και 13-17.

ιδέα στρατόπεδο ημέρας μουσείων
Αρκετά προγράμματα με διαφορετική καλλιτεχνική εστίαση: σχεδίαση, οικοδόμηση, αφήγηση, επιστημονικά πειράματα και μαριονέτες.

Το στρατόπεδο είναι για παιδιά ηλικίας 5-7 ετών.

Παιδικά Μαγειρική και Teens Cook
Στη σχολή γλυκών βασιλικών γλυκών & μαγειρικής στο Scottsdale. Προγράμματα για τις ηλικίες 8-12 και 13-17 ετών. Για παιδιά "που απολαμβάνουν το μαγείρεμα & θέλουν να μάθουν για μια μεγάλη ποικιλία τροφίμων, τεχνικών και μεθόδων."

Fountain Hills Performing Camp
"Το Fountain Hills Theatre είναι υπερήφανη για τα προγράμματα εκπαίδευσης των νέων για παιδιά και εφήβους ηλικίας 3 έως 18 ετών. Συνεχίζουμε να βελτιώνουμε και να επεκτείνουμε τα προγράμματα για τη νεολαία με τους καλύτερους εκπαιδευτές και το πρόγραμμα σπουδών στην κοιλάδα. Εργαστήρια Φθινόπωρου, Ανοιξιάτικα Εργαστήρια, Καλοκαιρινά Μίνι-Κατασκηνώσεις και το Καλοκαιρινό Καλοκαιρινό μας Camp με προαιρετικό ταξίδι στη Νέα Υόρκη.

Μέσα Κέντρο Τεχνών Καλοκαιρινή Κατασκήνωση Τεχνών για Παιδιά
Σε αυτό το εβδομαδιαίο στρατόπεδο οι κατασκηνωτές θα απολαύσουν μαθήματα δράματος, χορού, μουσικής, κουκλοθεάτρου και τέχνης που διδάσκονται από εκπαιδευμένους καλλιτέχνες / εκπαιδευτικούς.

Μια αναλογία ενός εκπαιδευτή σε 10 κατασκηνωτές θα διατηρηθεί κατά τη διάρκεια όλων των δραστηριοτήτων. Οι τρομοκίνες πρέπει να παρέχουν τα δικά τους τρόφιμα και ποτά για μεσημεριανό γεύμα και σνακ. Το στρατόπεδο βασίζεται θεματικά και κάθε εβδομάδα θα έχει διαφορετικό υπο-θέμα.

Καλοκαιρινό στρατόπεδο δημιουργού μουσικής
Μουσικά κατασκηνώσεις για τις ηλικίες 3 έως 18 ετών. Μια ποικιλία καταυλισμών καλύπτει μουσικά όργανα, φωνή, βιοτεχνίες. Ξεκινήστε μια μπάντα, εκτελέστε με επαγγελματίες μουσικούς, μάθετε ένα όργανο. Όλα τα επίπεδα εμπειρίας.

Μουσικό Εμπλουτισμό Ίδρυμα Band Camp
Στο Τεμπέ Κέντρο Τεχνών. Για τους φοιτητές στις τάξεις 7 - 12. Το κάμπινγκ τελειώνει με μια φοιτητική παράσταση.

Θερινά κατασκηνώσεις Θεάτρου Φοίνιξ
Εκτελώντας κατασκηνώσεις τέχνης: Μικροί παίκτες (ηλικίας 4-6)? Εργαστήρια Μουσικού Θεάτρου (ηλικίας 6-16)? Μαθηματικές τάξεις (ηλικίας 12-18); Μουσικό Θέατρο Εντατικό (ηλικίας 10-15 ετών και άνω των 16 ετών). Όλα τα επίπεδα εμπειρίας.

Φιλοξενούμενο καλοκαιρινό στρατόπεδο του Φοίνιξ
Η βελτιωμένη κωμωδία και η μουσική βελτιστοποίηση θα «επικεντρωθούν στα βασικά χαρακτηριστικά του improv, ενώ θα μάθουν συγκεκριμένες δεξιότητες και παιχνίδια για να παρέχουν ένα ασφαλές περιβάλλον για τους επιβάτες να αισθάνονται πιο άνετα στη σκηνή και να συνεργάζονται ως ομάδα». Ηλικίες 8 - 17.

Scorpius Dance Θερινά κατασκηνώσεις
Το Scorpius Dance Theatre φιλοξενεί θερινά στρατόπεδα (ηλικίας 8-12 ετών) και έφηβες (ηλικίας 13-17 ετών) στο εναέρια στούντιο τους. Οι μαθητές θα μάθουν βασικές αναρτήσεις, κόμβους, σωστή ασφάλεια, κηλίδες και στάση, καθώς και διαφορετικές στάσεις και μεταβατικές ακολουθίες στο στεφάνι και τα μεταξωτά μεταξωτά. Όλες οι κατηγορίες είναι καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή.

Σχολή Καλλιτεχνών Scottsdale
"Η Σχολή προσφέρει εργαστήρια όπου τα παιδιά και οι έφηβοι μπορούν να ανακαλύψουν και να εκφράσουν το όραμά τους μέσα από την τέχνη! Οι μαθητές εμπνέονται να σχεδιάζουν, να ζωγραφίζουν και να γλύφουν, ενώ βιώνουν μια αυθεντική σχολή καλλιτεχνών χρησιμοποιώντας επαγγελματικό εξοπλισμό, φωτισμό, σκηνικά και εργαλεία. Καλύπτει όλους τους καλλιτέχνες των μαθητών, αρχίζοντας από τα προχωρημένα επίπεδα, ηλικίας 6-18 ετών.

Scottsdale Στάδιο Καλοκαιρινής Κατασκήνωσης
Παιδιά ηλικίας 3-13 ετών, μάθετε τα πάντα για το μουσικό θέατρο σε ένα διασκεδαστικό, μη ανταγωνιστικό περιβάλλον. Προσφέρουν τρεις θεματικές συνεδρίες 3 εβδομάδων που προσφέρουν στους νέους ηθοποιοί μια θεατρική εμπειρία. Οι συνεδρίες ολοκληρώνονται με μια παράσταση για την οικογένεια και τους φίλους.

Θεατρικό Θέατρο Νέων Σκηνών
"Το Camp Στάδιο μιας εβδομάδας μας θα επικεντρωθεί στην εκμάθηση των δεξιοτήτων που εκτελούνται μέσω ενεργειών παιχνιδιών, μαθήματα μίνι τραγουδιού και πρακτικής χορού .... Το Camp Two Camp Dream θα επικεντρωθεί στην εκμάθηση όλων των στοιχείων που απαιτούνται για τη συγκέντρωση μιας πλήρους επίδειξης. η διαδικασία των οντισιόν, η διαδικασία πρόβας και η λήξη με δύο παραστάσεις για την οικογένεια, τους φίλους και την κοινότητα.Θα διαθέτουμε σετ, κοστούμια, φώτα και σκηνικά - όλα όσα χρειάζεστε για επαγγελματική παράσταση.Τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε πολλές πτυχές της θεατρικής Αυτό το στρατόπεδο προσφέρει επίσης το φοιτητικό μας Τεχνολογικό Πρόγραμμα για φοιτητές που εισέρχονται σε βαθμούς 6 -12. "

Καλοκαιρινό Εργαστήρι Σχεδιασμού
"Η Σχολή Σχεδιασμού στο Ινστιτούτο Αρχιτεκτονικής και Τεχνών της ASU Herberger προσφέρει ένα καλοκαιρινό εισαγωγικό μάθημα που εστιάζει στους τομείς του σχεδιασμού της αρχιτεκτονικής, του βιομηχανικού σχεδιασμού, του εσωτερικού σχεδιασμού, της αρχιτεκτονικής τοπίου και του σχεδιασμού της οπτικής επικοινωνίας. να εξερευνήσετε και να επιτύχετε την σχεδιαστική σας εκπαίδευση στο κρατικό πανεπιστήμιο της Αριζόνα.Το μάθημα θα εισαγάγει βασικές δεξιότητες σχεδίασης όπως: σκίτσα, ερμηνεία και οπτική οργάνωση πληροφοριών, δημιουργική σκέψη, κατασκευή μοντέλου, χωρική σκέψη και δημιουργική σουίτα Adobe.

Θεατρικά Έργα
Το SummerWorks αποτελεί μέρος της καλλιτεχνικής και εκπαιδευτικής εκπαίδευσης του YouthWorks Academy για ηλικίες από 3 έως 18 ετών. Οι τάξεις και τα στρατόπεδα της ακαδημαϊκής ακαδημίας της YouthWorks διδάσκουν δημιουργικές προσεγγίσεις στις δεξιότητες ζωής με συναρπαστικά και εμπλουτισμένα θέματα που εμπνέουν και ενσταλάζουν την αγάπη για τις τέχνες του θεάματος. Τα στρατόπεδα SummerWorks διδάσκονται από τα έργα θεάτρου διακεκριμένων καλλιτεχνών διδασκαλίας . Υπάρχουν μαθήματα SummerWorks για όλα τα επίπεδα δεξιοτήτων, χαρίζοντας στους κατασκηνωτές που θέλουν να διασκεδάσουν και εκείνους που θέλουν να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους στον τομέα του μουσικού θεάτρου. Με πολλά θέματα κατασκήνωσης, από το Broadway έως τους Superheroes, τα αγόρια και τα κορίτσια θα έχουν ένα γεμάτο διασκέδαση δημιουργικό καλοκαίρι.

Φεστιβάλ Καλοκαιρινής Θεάτρου Improv
Οδηγός αυτοσχεδιασμού εισαγωγικού επιπέδου κατάλληλου για την ηλικία. Κάθε τάξη θα επικεντρωθεί σε βασικές δεξιότητες βελτίωσης χρησιμοποιώντας την αρχή ναι, και. Θα ασκούν δεξιότητες στην ακρόαση, την αποδοχή και τη συνεργασία. Η αυτοσχεδιασμός είναι μια μεγάλη διέξοδος για τα παιδιά να χρησιμοποιούν τη φαντασία τους και να διασκεδάζουν εν τω μεταξύ, ενισχύοντας τις επικοινωνιακές και κοινωνικές τους δεξιότητες. Ηλικίες 5 - 18.

Μαθήματα Τέχνης Μάριμς Trish
Τα μαθήματα καλής τέχνης του Trish στο Paradise Valley περιλαμβάνουν ζωγραφική ζωγραφικής, τέχνη κιμωλίας, ζωγραφική, ελαιογραφία, ακουαρέλες και πολλά άλλα, κατανεμημένα σε ομάδες κατάλληλες για την ηλικία.

Valley Καλοκαιρινό στρατόπεδο νεολαίας
Εργαστήρια και καλοκαιρινά στρατόπεδα. Περιλαμβάνει την εκπαίδευση των καλλιτεχνών, τη μουσική και τον χορό. Τα προγράμματα προσανατολίζονται σε ηλικίες 5-6 και 7-16. "Κάθε μέρα θα συμμετέχουν σε καθημερινές μαθήματα στους τρεις κλάδους του μουσικού θεάτρου: ηθοποιός, χορός και μουσική καθώς και να συμμετέχουν σε μια παραγωγή που θα παρουσιαστεί στο τέλος της συνόδου".

- - - - - -

Περισσότερες Ευκαιρίες Καλοκαιρινής Κατασκήνωσης στο Φοίνιξ