Ένας ταξιδιωτικός οδηγός για το πώς να επισκεφθείτε το Σαν Αντόνιο σε έναν προϋπολογισμό

Το Σαν Αντόνιο είναι συγχρόνως μια απέραντη μητρόπολη και ένα γραφικό ιστορικό χωριό. Θα χρειαστεί να πλοηγηθείτε και στις δύο πλευρές αυτής της πόλης του Τέξας χωρίς να καταστρέψετε τον ταξιδιωτικό σας προϋπολογισμό.

Πότε θα Επισκεφθείτε

Τα καλοκαίρια τείνουν να είναι πολύ ζεστά και μάλλον γεμάτα. Υπάρχουν επίσης μεγάλα πλήθη γύρω από το χρόνο πλέι-οφ ΝΒΑ (τα Spurs είναι πολυετείς υποψήφιοι πλέι-οφ) και κατά τη διάρκεια του αγώνα ποδοσφαίρου Alamo στο τέλος Δεκεμβρίου. Τον Απρίλιο, η πόλη σκηνικά Fiesta (στυλ Mardi-Gras San Antonio).

Η καθυστερημένη πτώση και η άνοιξη είναι εξαιρετικές επιλογές. Ο χειμώνας, αν και μερικές φορές πάρα πολύ ψυχρός για μια περιοδεία Riverwalk, είναι σπάνια ψυχρός και συχνά μια καλή επιλογή για να δει την πόλη χωρίς να περιμένει σε παρατάσεις.

Να πάρει εδώ

Το San Antonio International εξυπηρετείται από το Southwest, το οποίο συχνά προσφέρει πολύ λογικές τιμές. Το αεροδρόμιο βρίσκεται βόρεια της πόλης. Οι βόλτες με καμπίνες μεταξύ του αεροδρομίου και του κέντρου της πόλης είναι συνήθως κάτω των 40 $ και επιτρέπεται σε τέσσερα άτομα να μοιράζονται μια τέτοια διαδρομή.

Τριγυρίζω

Το σύστημα μαζικής διέλευσης του Σαν Αντόνιο, που ονομάζεται Via, χρησιμοποιεί οδικά οχήματα και λεωφορεία. Μια ημερήσια κάρτα για απεριόριστες διαδρομές είναι διαθέσιμη για $ 2,75 δολάρια / άτομο. Αν δεν έρχεστε εδώ για μια συγκεκριμένη συνάντηση σε ένα μέρος, είναι πιθανώς μια καλή ιδέα να ψωνίσετε για ενοικίαση αυτοκινήτου. Η πόλη εξυπηρετεί ως μια σημαντική διασταύρωση του Τέξας των μεγάλων διαδρομών, με το Interstate 10 ως την ανατολή-δυτική σύνδεση μεταξύ Χιούστον και El Paso. Η διασταύρωση 35 είναι η σύνδεση Βορρά-Νότου μεταξύ Ντάλλας / Φορτ Γουόρθ και Όστιν προς τα βόρεια και προς τα νότια προς τα σύνορα του Μεξικού.

Που να μείνω

Για κάποιους επισκέπτες, η αναζήτηση για δωμάτιο ξενοδοχείου του Σαν Αντόνιο εδώ περιορίζεται στο συνεδριακό κέντρο / περιοχή Riverwalk. Συχνά πληρώνουν ένα ασφάλιστρο για να παραμείνουν στη μέση όλων αυτών. Προειδοποιήστε: Μερικά ξενοδοχεία που βάζουν το "Riverwalk" στα ονόματά τους δεν βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από αυτήν την περιοχή. Οι τιμές είναι συνήθως χαμηλότερες στις απομακρυσμένες τοποθεσίες.

Για παράδειγμα, εάν έχετε μεταφορές, είναι κάποιες φορές καλύτερα να παραμείνετε στη βορειοδυτική πλευρά, 10 ή περισσότερα μίλια από το κέντρο της πόλης, αλλά πιο κοντά στο αεροδρόμιο και σε αξιοθέατα όπως το Sea World και το θεματικό πάρκο Fiesta Texas. Ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων κάτω από $ 150 / νύχτα: Sheraton Gunter Hotel San Antonio.

Η Airbnb.com προσφέρει ενοικιάσεις στην περιοχή Riverwalk και σε άλλους σημαντικούς τομείς όπως το Lackland AFB και η περιοχή Six Flags. Μια πρόσφατη αναζήτηση εμφάνισε περισσότερα από 40 ακίνητα με τιμή κάτω από $ 80 ανά διανυκτέρευση. Η μέση νυχτερινή τιμή έρχεται σε μόλις πάνω από $ 90 / νύχτα. Ένας από τους κορυφαίους χώρους κατασκήνωσης της περιοχής είναι το Admiralty RV Resort, το οποίο έχει πέντε αστέρων και περίπου 240 χώρους. Οι ημερήσιες χρεώσεις ξεκινούν από περίπου 50 δολάρια, με εκπτώσεις διαθέσιμες για στρατιωτικό προσωπικό και ηλικιωμένους.

Που να φάω

Η προφανής επιλογή των περισσότερων επισκεπτών είναι μεξικάνικο φαγητό, ενώ σε πολλά επίπεδα τιμών διατίθενται αυθεντικά πιάτα σε όλη την πόλη. Μην σκεφτείτε μόνο το Μεξικάνικο εδώ. Οι καλές πηγές για τον έλεγχο των εστιατορίων περιλαμβάνουν τις επιλογές του San Antonio του site και τον online οδηγό εστιατορίου του San Antonio Express News.

Τα εστιατόρια Riverwalk μπορεί να είναι υπερτιμημένα, catering για τους τουρίστες που δεν θέλουν να πάρουν μέρος στην πόλη για πιο αυθεντικές γευστικές εμπειρίες.

Εάν είστε έτοιμοι για να εξερευνήσετε, πολλές καλές επιλογές του προϋπολογισμού υπάρχουν σε μικρή απόσταση με τα πόδια από το Alamo και το Συνεδριακό Κέντρο. Ένα παράδειγμα είναι η Γερμανική Deli του Schilo στο 424 East Commerce, όπου μπορείτε να παραγγείλετε τη φημισμένη σπεσιαλιτέ και ένα σάντουιτς για περίπου $ 10. Να είστε έτοιμοι να περιμένετε στη σειρά. Περισσότερες γραμμές και καλό φαγητό μπορείτε να βρείτε στο Mi Tierra, ένα διάσημο μεξικάνικο εστιατόριο στο Santa Rosa και στο Commerce. Σερβίρονται πρωινό όλη την ημέρα και είναι ανοιχτά 24 ώρες. Είναι λίγο μια αύξηση σε ζεστό καιρό από το Riverwalk, έτσι ώστε να φτάσετε για κάποια αλλαγή τσέπης και να πληρώσετε για μια βόλτα με τρόλεϊ.

Θυμηθείτε τον Alamo

Δεν θα πάτε στο Παρίσι χωρίς να ψάξετε τον Πύργο του Άιφελ και δεν μπορείτε να επισκεφθείτε το Σαν Αντόνιο χωρίς κορυφή στο Alamo. Ανεξάρτητα από το πόσο απασχολημένος είναι το πρόγραμμά σας, κρατήστε λίγα λεπτά για να δείτε αυτό το ιστορικό μνημείο.

Εάν έχετε παιδιά σε ρυμουλκό (και αν δεν το κάνετε), είναι καλή ιδέα να παρακολουθήσετε την ταινία IMAX για αυτό που συνέβη εδώ πριν εξερευνήσετε. Η ταινία εμφανίζεται στο Rivercenter Mall, το οποίο είναι προσβάσιμο από το Riverwalk και είναι πολύ κοντά με τα πόδια από το Alamo.

Περισσότερα Αξιοθέατα

Το Alamo είναι η πιο γνωστή από τις αποστολές του Σαν Αντόνιο, αλλά υπάρχουν πολλά άλλα με πολύχρωμες ιστορίες που μπορείτε να εξερευνήσετε. Συνήθως, δεν υπάρχουν χρεώσεις εισόδου.

Το Six Flags Fiesta Texas είναι το κορυφαίο πάρκο ψυχαγωγίας της περιοχής. Κάντε τον εαυτό σας μια χάρη και να εκτυπώσετε τα εισιτήριά σας για είσοδο πριν φύγετε για το πάρκο. Θα εξοικονομήσετε χρόνο και χρήματα.

Ο ζωολογικός κήπος San Antonio (3903 North St. Mary's St.) έχει ισχυρή εθνική φήμη, με τιμές εισόδου κάτω από $ 20 / ενήλικες αλλά δωρεάν πάρκινγκ.

Αυτή είναι μια πόλη όπου μπορείτε να παραλείψετε το κόστος μιας περιηγημένης περιηγήσεως με ξεναγό. Μερικά από τα καλύτερα αξιοθέατα είναι δωρεάν και η πρόσβαση είναι σχετικά εύκολη.

San Antonio Sidetrips

Sidetrip I: Χώρα του Τέξας

Αυτό είναι το μέρος του Τέξας που μπορεί να μην ταιριάζει με τις προκαταλήψεις σας: Καταρράκτες, δάση και λόφους. Η περιοχή κάνει μια ωραία απόδραση μιας ημέρας και οι τιμές είναι συχνά μέτριες για είσοδο στα κρατικά πάρκα ή στο Ranch LBJ κοντά στο Johnson City, περίπου μια ώρα βόρεια του San Antonio.

Sidetrip II: Austin

Ένα αυτοκόλλητο προφυλακτήρα διακηρύσσει "Keep Austin Weird" και θα μπορούσε να είναι ένας αγώνας δεδομένου του αριθμού των απόλυτα φυσιολογικών ανθρώπων που κινούνται εδώ κάθε μέρα. Το Ώστιν έχει μια γνωστή κινηματογραφική και μουσική σκηνή και φθηνά καταλύματα βρίσκονται κοντά στην πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστημίου του Τέξας ή σε αρκετούς τοπικούς ξενώνες.