Μέμφις τον Μάιο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Διαγωνισμός Μαγειρικής για Μπάρμπεκιου

Μερικές φορές αναφέρεται ως το "Super Bowl of Swine", το Μέμφις του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Διαγωνισμού Μαγειρικής για Μπάρμπεκιου είναι ένα διεθνούς φήμης γεγονός που γίνεται κάθε Μάιο στο Tom Lee Park. Χιλιάδες διαγωνιζόμενοι μαγειρεύουν το χοιρινό, το βόειο κρέας, τα πουλερικά και άλλα με την ελπίδα να κερδίσουν βραβεία μετρητών καθώς και αναγνώριση της βιομηχανίας. Αν και είναι ένας διαγωνισμός μαγειρικής, υπάρχουν μερικές δραστηριότητες που έχουν σχεδιαστεί για να επιτρέπουν στους επισκέπτες να πάρουν μια δειγματοληψία από όλα τα Διαγωνισμός μαγειρικής στη μπάρμπεκιου που έχει να προσφέρει.

Επιλογή των επιλογών των ανθρώπων:

Αγαπάτε μπάρμπεκιου; Θέλετε να δοκιμάσετε μερικά από τα καλύτερα που έχει ο κόσμος; Στη συνέχεια, η κριτική του People's Choice είναι για σας! Απλά σταματήστε από τη σκηνή People's Choice και αγοράστε ένα σετ δειγμάτων $ 4.00 *. Κάθε κιτ αποτελείται από δείγματα μπάρμπεκιου από πέντε διαφορετικές ομάδες και απλά ψηφίζετε για το αγαπημένο μπάρμπεκιου σας. Μπορείτε να αγοράσετε όσα κιτ δειγμάτων θέλετε. Το φαβορί της People's Choice θα ανακοινωθεί στην τελετή απονομής το Σάββατο το βράδυ.

* Οι τιμές υπόκεινται σε αλλαγές

Τροχόσπιτο μαγειρικής:

Το τροχόσπιτο μαγειρικής είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να πάρετε μια ματιά εμπιστευτικό για το πώς γκριλ γίνεται από τους επαγγελματίες. Αυτή η ελεύθερη ξενάγηση θα σας οδηγήσει μέσα από το γήπεδο του Διαγωνισμού Μαγειρικής στη Μπάρμπεκιου και θα περιλαμβάνει πληροφορίες μαγειρέματος από τις ομάδες, μια ματιά στα γκριλ και τους καπνιστές ειδικότητάς σας και ιδέες για τη βελτίωση της δικής σας μπάρμπεκιου στην αυλή σας. Οι εκδρομές ξεκινούν κάθε 30 λεπτά από τη σκηνή του Memphis Barbecue Association, που βρίσκεται δίπλα στην τέντα επιλογής People's Choice.

Κα Piggie Idol:

Ενώ στο Memphis τον Μάιο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Διαγωνισμού Μαγειρικής στη Μπάρμπεκιου, δεν θα θέλετε να χάσετε τον πολυαναμενόμενο διαγωνισμό κα Piggie! Αυτή η εκδήλωση περιλαμβάνει τους άντρες που φορούν φορέματα και μουντζούρες, χορεύουν και τραγουδούν τραγούδια με θέμα το μπάρμπεκιου στο Sharp Stage. Έχει γίνει ένα από τα πιο δημοφιλή ετήσια γεγονότα στο Διαγωνισμό Μαγειρικής Barbecue και προσφέρει διασκέδαση και αστείρευτη ψυχαγωγία για όλη την οικογένεια.

Προμηθευτές τροφίμων:

Εάν τα κιτ δειγματοληψίας της People's Choice δεν σας γεμίσουν, θα υπάρχουν πολλοί πωλητές μπάρμπεκιου και άλλοι πωλητές τροφίμων στο χώρο του ξενοδοχείου. Λάβετε υπόψη ότι δεν μπορείτε να αγοράσετε ή να δοκιμάσετε μπάρμπεκιου από τους διαγωνιζόμενους του διαγωνισμού λόγω κανονισμών υγείας.

Ημερομηνίες, ώρες και εισιτήρια:

Είναι αυτονόητο ότι ο διαγωνισμός μαγειρικής του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος για Μπάρμπεκιου του Μέμφις πραγματοποιείται τον Μάιο κάθε έτους στο Tom Lee Park. Οι ακριβείς ημερομηνίες, ώρες και εισιτήρια αναγγέλλονται τον Μάρτιο που προηγείται του διαγωνισμού. Κάντε κλικ εδώ για πληροφορίες 2013 .