Η Φλόριντα Γιορτάζει το Νέο Έτος στο Στυλ

Δαχτυλίδι στο νέο έτος με τις καλύτερες γιορτές της Φλόριντα

10 ... 9 ... 8 ... 7 ... 6 ... 5 ... 4 ... 3 ... 2 ... 1 ... Ευτυχισμένο το Νέο Έτος! Λοιπόν, σχεδόν. Ήρθε η ώρα να κάνετε αυτά τα σχέδια του νέου έτους. Εάν είστε στη Φλόριντα για να χτυπήσετε το 2016, θα θελήσετε να είστε σε μία από αυτές τις κορυφαίες γιορτές.

Τζάκσονβιλ και βορειοανατολική Φλόριντα

Το Jacksonville Landing θα χτυπήσει στο νέο έτος με ζωντανή ψυχαγωγία και τα πυροτεχνήματα του City of Jacksonville στα 12:00 τα μεσάνυχτα. Η είσοδος είναι ΔΩΡΕΑΝ, αλλά πρέπει να είστε τουλάχιστον 21 ετών, να είστε παρόντες σε στρατιωτική ταυτοποίηση ή να έχετε ένα Patch Bowl TaxSlayer.

Μαϊάμι & Νότια Φλόριντα

Η επανάσταση της Πρωτοχρονιάς του Pitbull το 2015 στο Bayfront Park του Μαϊάμι θα είναι ίσως ο μεγαλύτερος εορτασμός της Πρωτοχρονιάς στη Φλόριντα, καθώς δεκάδες χιλιάδες αναμένεται να χορέψουν στη νύχτα. Το πάρτι θα περιλαμβάνει μια αντίστροφη μέτρηση μέχρι τα μεσάνυχτα ως "The Big Orange" ανεβαίνοντας στην κορυφή του γειτονικού ξενοδοχείου InterContinental Miami. Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά από την τηλεόραση Fox.

Ορλάντο

Τα μεγάλα θεματικά πάρκα του Ορλάντο - Walt Disney World, SeaWorld Orlando και Universal Studios Orlando - έχουν μεγάλα σχέδια για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Μπορείτε να φάτε, να χορέψετε μέχρι να πέσετε και να δείτε τις καλύτερες εμφανίσεις πυροτεχνημάτων ποτέ.

Το Universal Orlando Resort θα παρουσιάσει το Rock στην Πρωτοχρονιά με τη συνεχή διασκέδαση στο CityWalk. Το CityWalk, το συγκρότημα ψυχαγωγίας των 30 στρεμμάτων του Universal Orlando, θα φιλοξενήσει ζωντανή μουσική στη σκηνή της πλατείας, ένα γκουρμέ μπουφέ με όλα τα γούστα - με φιλέτα mignon, γαρίδες jumbo, απολιθωμένα επιδόρπια και πολλά άλλα - πυροτεχνήματα και τοστ σαμπάνια τα μεσάνυχτα.

Αγία Πετρούπολη

Φέρτε το 2016 με την Πρωτοχρονιά Πρωτοχρονιάτικη Πρωτοχρονιά της Αγίας Πετρούπολης και απολαύστε φρενίτιδα! Αυτή η γιορτή του κόλπου περιλαμβάνει ψυχαγωγία, φανταστικά πυροτεχνήματα, φαγητό και παιχνίδια σε περισσότερες από 25 εγκαταστάσεις στο Midtown και το Downtown από τις 4:00 μ.μ. μέχρι τα μεσάνυχτα. Η εκδήλωση χωρίς οινόπνευμα για παιδιά και ενήλικες είναι ΔΩΡΕΑΝ για όσους είναι ηλικίας 5 ετών και κάτω.

Όταν αγοράζονται εκ των προτέρων online, η είσοδος ενηλίκων είναι $ 10 και $ 5 για τις ηλικίες 6 έως 12 (31 Δεκεμβρίου, τα εισιτήρια θα είναι 15 ευρώ για τους ενήλικες και 10 ευρώ για τα παιδιά).

Τάμπα

Η Busch Gardens γιορτάζει το Νέο Έτος με την πιο άγρια ​​γιορτή της. Θαυμάσια πυροτεχνήματα τα μεσάνυχτα στις 31 Δεκεμβρίου. Μπορείτε να δώσετε το 2016 το απόλυτο "άγριο" καλωσόρισμα με βουτιά στο σκοτάδι στη μανία του Falcon. Η εκδήλωση αυτή συμπεριλαμβάνεται στην καθημερινή είσοδο στο πάρκο ή στην ιδιότητα του μέλους του Passport.

Κάντε μια βουτιά στην κοινωνική σκηνή την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο Aqua-Eve του Ενυδρείου της Φλόριντα από τις 9:00 μ.μ. έως τις 1:00 π.μ., όπου θα δείτε και θα δείτε ότι απολαμβάνετε ζωντανή διασκέδαση, υπέροχο φαγητό, δωρεάν μπύρα, κρασί και φαγητό, υποβρύχια θαύματα, την καλύτερη έκθεση πυροτεχνημάτων στην Τάμπα και ένα τοστ σαμπάνιας τα μεσάνυχτα.

Ο ζωολογικός κήπος Lowry Park θα φιλοξενήσει μια αντίστροφη μέτρηση μέχρι το μεσημέρι κατά τη διάρκεια του Evecelebration του έτους το μεσημέρι από τις 9:30 π.μ. έως τις 12:30 μ.μ. 31 Δεκεμβρίου. Οι οικογένειες μπορούν να χτυπήσουν το νέο έτος με παιχνίδια, τέχνες και βιοτεχνίες, ζωντανή ψυχαγωγία, θωρακιστές, καπέλα και χυμό τοστ στις 12 το μεσημέρι.

Τα κλειδιά

Αν θέλετε να δείτε τα ωραιότερα ηλιοβασιλέματα στη γη και τα πυροτεχνήματα πάρα πολύ ... να είστε στα κλειδιά της Φλώριδας την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Όποια και αν είναι τα σχέδιά σας για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, παρακαλώ οδηγήστε υπεύθυνα και παραμείνετε ασφαλείς ... και επισκεφθείτε τη Φλόριντα ένα από τα ψηφίσματα της Πρωτοχρονιάς σας!