Οι κορυφαίοι 4 τρόποι να βρείτε εξωτικά κοχύλια στη Φλώριδα

Είναι τόσο απλό όσο το να γνωρίζετε πού να κοιτάξετε!

Υπάρχει κάτι τόσο ελκυστικό για την εύρεση ενός όμορφου κελύφους στην παραλία. Είναι μια απερίγραπτη αίσθηση όταν βρίσκετε την τέλεια - χωρίς ψείρες ή κηλίδες, χωρίς συστάδες - ένα άψογο δείγμα με το σωστό χρώμα και σχήμα. Οι παραλίες της Φλώριδας, ειδικά εκείνες που βρίσκονται στην ακτή του Κόλπου, είναι γνωστές για τη μοναδική εμπειρία τους. Οι παραλίες από το Marco Island μέχρι το Sanibel είναι ιδιαίτερα ωραίες για την εξεύρεση αυτών των εξωτικών ωκεανών θησαυρών.

Ωστόσο, η εύρεση του τέλειου δείγματος μπορεί να είναι ακόμα προκλητική, αλλά ευτυχώς υπάρχουν και άλλα μέρη για να δούμε εκτός από την παραλία.

Από εκδρομές κελύφους σε μουσεία κελύφους και καταστήματα κέλυφος, η Φλόριντα συνεργάζεται με τρόπους για να προσθέσετε την τέλεια κόγχη στη συλλογή σας. Έτσι, κάνετε κέλυφος μέρος της επόμενης περιπέτειας της Φλόριντα, δεν θα απογοητευτείτε. Εδώ είναι οι τέσσερις κορυφαίοι τρόποι για να βρείτε το τέλειο κέλυφος.

Προχωρήστε στην παραλία

Τα κελύφη μπορούν να βρεθούν σε σχεδόν οποιαδήποτε παραλία στη Φλόριντα, αλλά υπάρχουν λίγες που είναι πιο γνωστές από άλλες για την αφθονία των θαλάσσιων ευρημάτων τους. Είναι σημαντικό να θυμάστε όμως ότι η πολιτεία της Φλόριντα παίρνει σοβαρά τους ωκεανούς της. Το κέλυφος επιτρέπεται γενικά σε όλες τις δημόσιες παραλίες της πολιτείας, εφόσον τα κοχύλια δεν έχουν ζωντανά πλάσματα σε αυτά. Πολλές κομητείες έχουν αυστηρούς κανονισμούς όταν πρόκειται για τη συλλογή όστρακων με ζωντανά πλάσματα, οπότε βεβαιωθείτε ότι ελέγχετε τους τοπικούς κανονισμούς του τόπου στον οποίο βρίσκεστε.

Φυσικά, αν το κέλυφος είναι άδειο, είναι δικό σου!

Το νησί Sanibel είναι το νούμερο ένα σημείο στη Φλόριντα για το βομβαρδισμό. Το υποβρύχιο ράφι από την ακτή του νησιού προσελκύει απαλά τις παραδόσεις του κελύφους από το ρεύμα που υπερβαίνει αυτές τις παραλίες με αμέτρητες ποσότητες κοχύλια. Περισσότερα από 400 είδη οστρακοειδών έχουν βρεθεί στις παραλίες του νησιού.

Χαμηλή παλίρροια, ειδικά μετά από μια καταιγίδα, είναι η καλύτερη στιγμή για να ψάξετε.

Το νησί Captiva , η αδελφή του Sanibel, είναι επίσης ένα εξαιρετικό μέρος για το βομβαρδισμό. Αν και οι παραλίες του δεν είναι φιλικές προς το μπάνιο, θα πρέπει να βρείτε μερικά καταπληκτικά κομμάτια. Τόσο η ανατολική όσο και η δυτική γεωγραφία του Sanibel και του Captiva, παρά το βορρά και το νότο, όπως τα περισσότερα νησιά, του επιτρέπει να πιάσει άφθονο κοχύλι από τον Κόλπο του Μεξικού.

Το Cayo Costa βρίσκεται ακριβώς βόρεια του Captiva και είναι προσβάσιμο μόνο με βάρκα. Είναι μια άλλη μεγάλη παραλία για βομβαρδισμούς. Είναι επίσης μια από τις πιο όμορφες παρθένες ακτές της Φλώριδας. Το νησί είναι μόνο εννέα μίλια μακρύ και φορτωμένο με σωρούς από δολάρια άμμου, whelks, και Scotch Bonnets. Δεν υπάρχει καταλύματα, αλλά επιτρέπεται η κάμπινγκ διανυκτέρευσης, η οποία βοηθά να κρατήσουν τα πλήθη μακριά και κάνει αυτό ένα εξαιρετικό μέρος για να βρείτε ανέγγιχτα θαλασσινά. Είναι πραγματικά μια φέτα παράδεισος.

Το νησί Marco είναι μόλις 15 μίλια νότια της Νάπολης, ένα άλλο μεγάλο σημείο βομβαρδισμού. Η παραλία Tigertail, που βρίσκεται στη βόρεια πλευρά του νησιού, είναι ένα από τα αγαπημένα των πολλών για βομβαρδισμό και διαθέτει τουαλέτες, στάση παραχώρησης, ενοικιάσεις καγιάκ και παιδική χαρά, γι 'αυτό είναι κερδοφόρα.

Hop σε μια εκδρομή Shelling:

Πολλές εκδρομές κελύφους είναι διαθέσιμες στις παραλίες του Κόλπου του Κόλπου, όπου το κέλυφος είναι μια γνωστή δραστηριότητα.

Οι περισσότερες κρουαζιέρες θα μεταφέρουν τους επισκέπτες σε ένα από τα απομακρυσμένα νησιά φραγμού μακριά από την ακτή, ώστε οι επισκέπτες να έχουν την πραγματική εμπειρία κελύφους και να απολαύσουν μια φέτα παράδεισος. Ψάξτε για μια ξενάγηση με έμπειρο οδηγό που θα επισημάνει όλη την εξωτική θαλάσσια ζωή, τα μοναδικά κοχύλια και τα απίστευτα χερσαία ζώα -yes, θα τα δείτε όλα.

Το Day Star Charter Shelling βρίσκεται στη Νάπολη και προσφέρει 3ωρη ιδιωτική εκκεντρότητα και περιήγηση με δελφίνια στα απομακρυσμένα νησιά στα ανοικτά των ακτών της Νάπολης. Οι περιηγήσεις περιορίζονται σε έξι άτομα, προκειμένου να εξασφαλιστεί ένας χρόνος χωρίς στρες. Οι εκδρομές ξεκινούν από περίπου 250 δολάρια και ανεβαίνουν ανάλογα με το πόσο χρόνο θέλετε μια εκδρομή που θέλετε.

Τα Gray Pelican Charters στο Captiva διευθύνεται από τον Capt. Mike Fuery, του οποίου οι διάσημοι χάρτες έχουν χαρακτηριστεί στο National Geographic , το Southern Living και το Martha Stewart Living .

Το Captain Fuery μεταφέρει τους επισκέπτες στα ρηχά νερά των απομακρυσμένων περιοχών του Captiva και του νησιού Cayo Costa. Μπορούν να οργανωθούν ιδιωτικές ή χωριστές χάρτες.

Το Sweet Liberty προσφέρει προσιτές εκδρομές για τρεις ώρες εκσκαφής από τη Νάπολη μέχρι τα 7 μίλια της απομακρυσμένης παραλίας του Key Island. Οι τιμές ξεκινούν από περίπου 42 δολάρια το άτομο και οι επισκέπτες είναι ευπρόσδεκτοι να κολυμπήσουν και να χαλαρώσουν καθώς και να ψάξουν για θαλάσσια όστρακα.

Εξερευνήστε ένα μουσείο Shell

Εκτός από την αναζήτηση κοχυλιών, η εκμάθηση γι 'αυτά μπορεί να είναι εξίσου συναρπαστική. Υπάρχουν δύο κύρια μουσεία στη Φλώριδα που είναι αφιερωμένα σε κοχύλια, μαλάκια και άλλες μικροσκοπικές θαλάσσιες ζωές. Μπορείτε να δείτε δείγματα από όλο τον κόσμο και στα δύο αυτά μουσεία.

Το Εθνικό Μουσείο Shell του Bailey-Matthews βρίσκεται στο νησί Sanibel και είναι αφιερωμένο στην εκπαίδευση των ανθρώπων για τα κοχύλια και τα καταπληκτικά ζώα που τα δημιουργούν. Οι επισκέπτες του μουσείου μπορούν να δουν κοχύλια από όλο τον κόσμο, κάμερες σκαλισμένες από κοχύλια, να διερευνήσουν πώς η φύση έχει δημιουργήσει κοχύλια και να ανακαλύψουν γιατί τα κοχύλια πλένονται στην ξηρά. Ανοιχτό καθημερινά από τις 10:00 π.μ. έως τις 5:00 μ.μ. Οι ενήλικες (18+) $ 15, η νεολαία (12-17) $ 9, τα παιδιά (5-11) $ 7 και τα παιδιά ηλικίας πέντε ετών και κάτω γίνονται δεκτά δωρεάν.

Το Μουσείο της Νότιας Φλόριντα είναι η ιστορία της Φλόριντα από το προϊστορικό έως το παρόν. Τα εκθέματα περιλαμβάνουν συλλογές ορυκτών, πουλιών και κελυφών και διαθάρες σε μέγεθος ζωής, εκθέματα της ινδικής ζωής και ναυτικές παραδόσεις της Νοτιοδυτικής Φλόριντα. Βρίσκεται στη δυτική ακτή της Φλώριδας, νότια της Αγίας Πετρούπολης στο Bradenton. Ανοιχτό από Τρίτη έως Σάββατο από τις 10:00 π.μ. έως τις 5:00 μ.μ. και τις Κυριακές από τις 12:00 το μεσημέρι έως τις 5:00 μ.μ. Η είσοδος για ενήλικες είναι $ 19. ηλικιωμένοι (ηλικίας 65 ετών και άνω), $ 17? παιδιά ηλικίας 4-12 ετών, $ 14, και τα παιδιά ηλικίας 3 ετών και νεότεροι είναι εισηγμένα δωρεάν με έναν ενήλικα που πληρώνει.

Αγοράστε σε κατάστημα Shell

Αν προτιμάτε να αγοράσετε τα κοχύλια σας από το να περάσετε μια ζεστή μέρα στην παραλία που χτυπάει την άμμο, τότε ο τόπος που πρέπει να κάνετε είναι ένας από αυτούς τους τόπους. Παρόλο που στη Φλόριντα μπορεί κανείς να βρει πιθανώς σουβενίρ θαλάσσης σχεδόν παντού. Οι περισσότερες τουριστικές στάσεις στη Φλόριντα ή κατά μήκος της εθνικής οδού θα έχουν αναμφισβήτητα κάτι θαλασσινό.

Το Shell Factory & Nature Park στο North Fort Myers διαθέτει τη μεγαλύτερη συλλογή από σπάνια θαλάσσια όστρακα, σφουγγάρια, κοράλλια, απολιθώματα και δείγματα θαλάσσιας ζωής. Πραγματικά μια μοναδική εμπειρία αγορών της Φλόριντα με δώρα από κάθε εξωτική ακτή καθώς και εκθέματα άγριας ζωής, ενυδρεία και αλιγάτορες. Τώρα, όπως ένα αξιοθέατο ως μια εμπειρία αγορών, θα βρείτε επίσης ένα "πάρκο διασκέδασης" με προφυλακτήρες, κουπιά, αίθουσα παιχνιδιών και την περιπέτεια Soaring Eagle Zipline. Περάστε μια ώρα ή μια μέρα.

Το κατάστημα Shell της Φλόριντα στο νησί Treasure, περίπου 10 λεπτά από την παραλία του Αγίου Πέτρου, βρίσκεται εδώ και πάνω από πέντε δεκαετίες. Το κατάστημα είναι οικογενειακής ιδιοκτησίας και λειτουργεί και πωλεί όλα τα κοχύλια - από προμήθειες κελύφους, μέχρι αναμνηστικά σουβενίρ, μέχρι εξωτικά κοχύλια - θα τα βρείτε όλα. Το κατάστημα λειτουργεί 7 ημέρες την εβδομάδα από τις 10:00 π.μ. έως τις 6:00 μ.μ.