Πίσω από το Arrowhead

Πίσω από το Arrowhead:

Η πόλη του Κάνσας αγαπάει το ποδόσφαιρο - και με ένα από τα πιο δυνατά γήπεδα ποδοσφαίρου οπουδήποτε και με συνέπεια να ψηφίζει την κορυφαία πόλη των τρελών στην Αμερική, παίρνω φλυτζάνια που σκέφτονται να περιμένουν στη σειρά για να πυροβολήσουν τη σχάρα και κοιτάζοντας τον καπνό του καπνού πάνω από παρκινγκ. Είναι η εποχή του ποδοσφαίρου, KC - χρόνος για να πυροβολήσει εκείνο το σχάρα και όπως λένε ... ο καπνός θα ανεβαίνει πάντα στο Arrowhead.

Πού είναι το Arrowhead; :

Το Arrowhead βρίσκεται στο I-70 & Blue Ridge Cutoff. Αν έρχεστε από την Ανατολή ή τη Δύση να πάρετε το I-70 και να βγείτε από το Head στο Kansas City στο Interstate 70 και στη συνέχεια να πάρετε το Exit # 9 - Blue Ridge Cutoff / Sports Complex.

Ερχόμενοι από το Βορρά ή το Νότο; Επικεφαλής στο Kansas City στο Interstate 435 Πάρτε την έξοδο # 63 B - Αθλητική έξοδο.

Οι "μυστικές" εισόδους:


Δεν ξέρω για σας - αλλά δεν υπάρχει κανένας τρόπος να περιμένω στη γραμμή από το I-70 για να μπει στο Arrowhead. Μέχρι τη στιγμή που το καταφέρετε από το I70, το παιχνίδι πρόκειται να αρχίσει!

Πάρτε το Μάντσεστερ μέσω I-70 ή Stadium Drive μέσω I-435, θα πρέπει να περιμένετε, αλλά όχι τόσο αργά.

Φουσκωτό σκούπισμα:

Για τα παιχνίδια του Chief, οι πύλες ανοίγουν 3 ½ ώρες πριν από το kickoff. Το συγκρότημα διαθέτει χώρο στάθμευσης για 26.000 αυτοκίνητα, αλλά φτάνετε εκεί νωρίς ή θα έχετε χώρο στάθμευσης στην πλάτη 40.

Οι Αρχηγοί άλλαξαν τους κανόνες το 2004. Δεν μπορείτε να παρκάρετε σε ένα πραγματικό μέρος εκτός και αν έχετε ένα πάρκινγκ στάθμευσης εποχής.

2009 Πληροφορίες Κατασκευής:

Λόγω της βελτίωσης του σταδίου του αθλητικού συγκροτήματος Truman το 2009, το tailgating μπορεί να διαφέρει λίγο αυτή τη σεζόν.

Ακολουθούν μερικές σημαντικές αλλαγές σύμφωνα με την οργάνωση Chiefs για να το σημειώσουμε.