Ελεύθερες μέρες σε αξιοθέατα του Μιλγουόκι

Αποκτήστε δωρεάν είσοδο στα μουσεία του Μιλγουόκι, το ζωολογικό κήπο και το Ωδείο

Τέσσερις από τους δημοφιλέστερους πολιτιστικούς προορισμούς του Milwaukee προσφέρουν δωρεάν είσοδο σε συγκεκριμένες μέρες καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους. Αυτό είναι καλό για εκείνους που έχουν προϋπολογισμό ή που στερούνται συμμετοχής (τα μέλη λαμβάνουν δωρεάν είσοδο με ετήσια αμοιβή).

Επισκεφθείτε το Δημόσιο Μουσείο του Μιλγουόκι, το Κήπο του Μίτσελ, το Μουσείο Τέχνης Μιλγουόκι και το Ζωολογικό Κήπο του Μιλγουόκι, δωρεάν! Συμβουλή: κατά περίπτωση, να θυμάστε να έχετε έγκυρη ταυτότητα, αναφέροντας την κατοικία του Milwaukee County όταν επισκέπτεστε τους Domes, καθώς και τον ζωολογικό κήπο στις αργίες, καθώς η παραμονή στην κομητεία είναι απαίτηση ελεύθερης εισδοχής.

Ευτυχώς, το Μουσείο Τέχνης του Μιλγουόκι είναι δωρεάν για όλους κατά τη διάρκεια της καθορισμένης ελεύθερης ημέρας.

Μουσείο Τέχνης Μιλγουόκι
700 N. Art Museum Drive, Μιλγουόκι

Δωρεάν την πρώτη Πέμπτη κάθε μήνα για όλους τους επισκέπτες, με τη χορηγία του Meijer.

Αποταμιεύσεις: $ 19, ενήλικες. $ 17, φοιτητές και ηλικιωμένους? παιδιά 12 και δωρεάν κάθε μέρα

Δημοτικό Μουσείο Μιλγουόκι

800 W. Wells St., Milwaukee

Δωρεάν γενική είσοδος για όλους τους επισκέπτες την πρώτη Πέμπτη του μήνα.

Αποταμιεύσεις: $ 24, ενήλικες. $ 16, νεολαία (ηλικίες πέντε έως 13)? $ 18, ηλικιωμένους, φοιτητές και ενεργό στρατιωτικό

Mitchell Park Domes
524 S. Layton Blvd., Milwaukee

Ελεύθερη γενική αποδοχή για τους κατοίκους του County Milwaukee κάθε Δευτέρα από τις 9 π.μ. - μεσημέρι (εξαιρουμένων των μεγάλων διακοπών).

Αποταμιεύσεις: $ 8, 18 ετών και άνω. $ 6 φοιτητές (17 ετών και νεότεροι, τα παιδιά πέντε και νεώτερα είναι πάντα ελεύθερα)

Ζωολογικός Κήπος Milwaukee County
10001 W. Bluemound Rd., Milwaukee

Οι ελεύθερες ημέρες εισόδου για όλους τους επισκέπτες το 2018 περιλαμβάνουν: 6 Ιανουαρίου, 3 Φεβρουαρίου, 3 Μαρτίου, 6 Οκτωβρίου, 3 Νοεμβρίου και 1 Δεκεμβρίου.

Οι κάτοικοι του County Milwaukee με ταυτότητα λαμβάνουν επίσης δωρεάν είσοδο για την Ημέρα των Ευχαριστιών, την Ημέρα των Χριστουγέννων και την Πρωτοχρονιά. Τα παιδιά δύο και νεότερα είναι πάντα ελεύθερα. Σημειώστε ότι η χρέωση στάθμευσης του ζωολογικού κήπου των 12 $ ανά αυτοκίνητο εξακολουθεί να ισχύει.

Αποταμιεύσεις: $ 11.75- $ 15.50, ενήλικες. $ 8.75 - $ 12.50, παιδιά (ηλικίας 3-12)? και ηλικιωμένους, $ 10.25- $ 14.50 (οι τιμές ποικίλουν ανάλογα με την εποχή, περισσότερες πληροφορίες εδώ)

Για περισσότερες μεγάλες ιδέες πώς να διασκεδάσετε χωρίς να χτυπήσετε το ATM, διαβάστε αυτό τον κατάλογο των 50 δωρεάν πράγματα που κάνουν στο Milwaukee .