Κορυφαία Steakhouses του Ορλάντο

Πού να βρείτε μεγάλη βραδινό μπριζόλα στην κεντρική Φλόριντα

Μου αρέσει να βγαίνω για ένα μεγάλο δείπνο με μπριζόλα και εδώ στο Ορλάντο έχουμε μια ωραία επιλογή για να διαλέξετε. Η παρακάτω λίστα περιλαμβάνει ορισμένα που έχω επισκεφθεί ή ακούσει πολλά για. Αυτή τη στιγμή καταγράφονται με αλφαβητική σειρά. Θα ήθελα πολύ να ακούσω από τους αναγνώστες του Ορλάντο τι σκέφτονται για τα ακόλουθα και ποια θα ήταν η καλύτερη.

Μοιραστείτε σχόλια για το αγαπημένο σας Orlando Steakhouse.

Flemings Prime Steakhouse και το Wine Bar

Επαγγελματική εξυπηρέτηση και εξαιρετικό φαγητό - δύο βασικοί λόγοι για να συμπεριλάβετε το Flemings Prime Steakhouse και το Wine Bar στη λίστα των κορυφαίων μπριζόλες Orlando. Μαζί με τα πολυτελή δείπνα, θα βρείτε ένα άνετο σκηνικό για επαγγελματικές συναντήσεις, ειδικές περιστάσεις ή μόνο μια νύχτα για ένα εξαιρετικό δείπνο μπριζόλας. Δύο βολικές τοποθεσίες του Ορλάντο , Winter Park και Sand Lake Road .

Το Μπάρττον είναι η μπριζόλα

Το Morton's, το οποίο είναι διάσημο για την παρουσίαση των μπριζόλων με ζωντανό μενού, περιλαμβάνει ολόκληρα (και ζωντανά) αστεράκια Maine, μαζί με φρέσκα λαχανικά, σε ένα καλάθι που τυλίγεται απευθείας στο τραπέζι σας. Μια ενημερωμένη οθόνη του διακομιστή και περιγράφει κάθε στοιχείο μενού σε ορεκτικά και διασκεδαστικά στοιχεία.

Capitol Grille

Βρίσκεται στο Διεθνές Drive, δίπλα στο Pointe Orlando, στην καρδιά της τουριστικής περιοχής, αυτό το high-end steakhouse δεν μπορεί να γίνει μια τακτική στάση για τους ντόπιους που δεν επιθυμούν να απολαύσουν την κυκλοφορία του I-Drive.

Σε μικρή απόσταση από το συνεδριακό κέντρο και περιτριγυρισμένο από πολυτελή ξενοδοχεία, υποθέτω ότι αυτό το εστιατόριο μπορεί να κρατήσει το δικό του κυρίως με τουριστική κίνηση.

Ο Κρις της Ρουθ

Με τρεις τοποθεσίες στην Κεντρική Φλόριντα για να διαλέξετε, ο Ruth's Chris έχει πλέον γίνει ένα εύκολο φαγητό από σχεδόν οπουδήποτε στην περιοχή του Ορλάντο.

Ψηφίστηκε από πολλούς ως το κορυφαίο μπριζόλα της περιοχής, ο Ruth's Chris έχει υπέροχες μπριζόλες και μεγάλη ποικιλία από πλευρές και εισόδους. Αφού επισκεφτήκαμε μόνο τις τοποθεσίες Winter Park Village και Sand Lake Road, έχω διαπιστώσει ότι υπάρχει σίγουρα μια διαφορετική ατμόσφαιρα σε κάθε τοποθεσία - έχω ακούσει από τους θιασώτες του Chris Ruth ότι το εστιατόριο της λίμνης Mary είναι το πιο πολυτελές αλλά λίγο πιο ακριβό από το οι υπολοιποι.

Πρωταρχική μπριζόλα και αστακό Del Frisco

Οικογενειακή ιδιοκτησία και λειτουργία από το 1993, ο Del Frisco στο Lee Road στο Winter Park προσφέρει κλασική ατμόσφαιρα steakhouse με παλιά σχολική κομψότητα. Γνωστός για τα βασικά κομμάτια του βοείου κρέατος, Αυστραλιανές ουρές αστακών και εξαιρετική επιλογή κρασιού, η Del Frisco's έχει θέσει το πρότυπο για τα κορυφαία εστιατόρια μπριζόλας στην περιοχή του Ορλάντο. Αυτό είναι σίγουρα ένα εξαιρετικό μέρος για να εντυπωσιάσετε μια ημερομηνία ή να πάτε για μια ειδική περίσταση.

Fogo de Chão Βραζιλίας Ψητοπωλείο

Νότια Βραζιλίας steakhouse που βρίσκεται σε βολική τοποθεσία στο Διεθνές Drive που εξυπηρετεί στην παράδοση gaucho του churrasco. Ανοιχτό για μεσημεριανό γεύμα και δείπνο, η γαστριμαργική εμπειρία προσφέρει ένα πλήρες γευστικότατο σαλάτα και πλευρικό μπαρ και μια μεγάλη ποικιλία από ψητά κρέατα στη σχάρα.

Το Steak House του Charley

Συχνά αναφέρεται ως ένα από τα κορυφαία steakhouses του Ορλάντο, το Steak House του Charley έχει τρεις τοποθεσίες του Ορλάντο, S.

Trail Blossom Orange, Διεθνές Drive και Εορτασμός. Ανήκει στην ίδια αλυσίδα που μας φέρνει το Chop House του Vito, το Charley's είναι ένα άλλο εστιατόριο που δεν έχω επισκεφθεί, αλλά διάβασα υπέροχα σχόλια.

Το La Cantina της Linda

Ένα από τα αρχικά αγαπημένα Steakhouses του Ορλάντο, το La Cantina της Linda, παλαιότερα γνωστό ως La Cantina της Al & Linda, που βρίσκεται στο East Colonial Drive στο Ορλάντο, εξυπηρετεί την Κεντρική Φλόριντα από το 1947. Μην ξεγελιέστε από τα κόκκινα και λευκά ελαστικά τραπεζομάντιλα η τραπεζαρία μπορεί να είναι περιστασιακή, αλλά οι μπριζόλες, τα θαλασσινά και τα ιταλικά πιάτα είναι προετοιμασμένα με μεγάλη προσοχή και λογικές τιμές. Θα το συνιστούσα ως ένα υπέροχο οικογενειακό εστιατόριο.

Το Σπίτι του Βίτο

Η κομψότητα του Old World σας περιμένει σε μια άλλη από τις πολυτελή μπάρμπεκιου της International Drive. Το Vito είναι ένα από τα πολλά δημοφιλή αλυσίδες εστιατορίων που δημιουργήθηκαν από το Talk of the Town και είναι κατατάσσονται με συνέπεια στις κορυφαίες 10 επιλογές ψητών.

Δεν έχω δει ποτέ στο Vito, αλλά εμπειρογνώμονες λένε ότι το φαγητό είναι εξαιρετικό.

Yachtsman Steakhouse

Δεν μπορείτε να σκεφτείτε να πηγαίνετε σε ένα ξενοδοχείο της Disney για ένα μεγάλο δείπνο μπριζόλας, αλλά το Yachtsman Steakhouse που βρίσκεται στο εσωτερικό του Yacht Club της Disney προσφέρει υπέροχα φαγητά σε λογικές τιμές. Οι ειδικοί εξυπηρετητές είναι σε ετοιμότητα για να προτείνουν το κρασί και τις πλευρές να συνοδεύουν την είσοδο σας. Εάν κάνετε βόλτα κατά μήκος του Boardwalk της Disney κάποια βράδυ, συνιστώ να σταματήσετε για δείπνο ή τουλάχιστον ένα ποτό στο όμορφο ναυτικό μπαρ.