Ημέρα Εργασίας στο Σαν Φρανσίσκο

Τέχνη, κρασί, συναυλίες και άλλα πράγματα που μπορείτε να απολαύσετε για την Ημέρα Εργασίας 2014

Η Ημέρα Εργασίας , η επίσημη ομοσπονδιακή αργία, γνωστή ως το ανεπίσημο τέλος του καλοκαιριού, είναι η 1η Σεπτεμβρίου 2016 . Επειδή χιλιάδες λαοί του Bay Area έχουν κατακερματιστεί στο Burning Man στην έρημο της Νεβάδα, το τριήμερο σαββατοκύριακο διακοπών στο Σαν Φρανσίσκο είναι σχετικά άδειο και ήρεμο, με εκδηλώσεις και δραστηριότητες που έχουν αποκατασταθεί.

Reggae στην κρουαζιέρα Bay
4 Σεπτεμβρίου, 10:30 μ.μ. ώρα επιβίβασης
Μια κρουαζιέρα στον κόλπο που αναβλύζει το reggae στον κόλπο (εξ ου και το όνομα) είναι ένας τέλειος τρόπος να χρησιμοποιήσετε αυτή την επιπλέον νύχτα το Σαββατοκύριακο.

Αναχωρεί από την πλατεία Jack London, Oakland, CA

Σκωτσέζικα Γυρίσματα & Παιχνίδια
3-4 Σεπτεμβρίου
Σκωτσέζικο σφυρί, πέτρινο σφύριγμα και άλλα αθλητικά γεγονότα, ανταγωνισμό ζωντανού συγκροτήματος, σκωτσέζικος και ιρλανδικός χορός, ράγκμπι, γευσιγνωσία ουίσκι και τρόφιμα όπως αυγά σκωτίας και ψάρια και μάρκες. Πρόβατα, άλογα Clydesdale, γεράκια και κουκουβάγιες δείχνουν τα πράγματα τους. Η Μαρία Βασίλισσα των Σκωτσέζων και το δικαστήριό της, ιππότες, μισθοφόροι και άλλοι ιστορικοί χαρακτήρες περιφέρονται στους δρόμους.
Στον εκθεσιακό χώρο της Alameda County, 4501 Pleasanton Ave., Pleasanton. Οι τιμές των εισιτηρίων ποικίλλουν.

Φεστιβάλ Τέχνης & Κρασιού Millbrae
3-4 Σεπτεμβρίου, στις 10 π.μ.-5 μ.μ.
Πρωτότυπα έργα τέχνης και αντικείμενα βιοτεχνίας, ειδικά τρόφιμα, γευσιγνωσία μικροσκοπίων, κλασικά αυτοκίνητα στην οθόνη, δείγματα και demos πράσινων προϊόντων, μπάντα αφιερωμάτων Michael Jackson και άλλες μουσικές πράξεις και μια τοπική ταλέντο. Επιπλέον ένα φερμουάρ, ένας αναρριχητικός τοίχος και πολλά βόλτες και δραστηριότητες για παιδιά.
Στη λεωφόρο Broadway. μεταξύ Victoria και Meadow Glen, στο κέντρο του Millbrae 94030. Δωρεάν.

Kings Mountain Art Fair
3-5 Σεπτεμβρίου, στις 10 π.μ.-5 μ.μ.
Αυτό το εύστοχο, εθελοντικά διοικούμενο δίκαιο που εντάσσεται στα περίφημα redwoods βρίσκεται στο 51ο έτος. Τα κεραμικά, τα κοσμήματα, η γλυπτική, τα έργα ζωγραφικής, τα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα, τα έπιπλα, τα ξύλινα έργα και άλλα μοναδικά αντικείμενα από περισσότερους από 130 καλλιτέχνες. Τα παιδιά μπορούν να κάνουν τη δική τους τέχνη και να συναντήσουν τους τοπικούς εθελοντές πυροσβέστες.

Το πρωινό σερβίρεται από τις 8 το πρωί και το μεσημεριανό γεύμα από τις 11:30. Οι παροχές ανήκουν στην πυροσβεστική υπηρεσία Kings Mountain Volunteer Fire and the Elementary School του Kings Mountain.
Στο Kings Mountain Community Center και το Firehouse, 13889 Skyline Blvd. (Highway 35), πάνω από το Woodside. Δωρεάν είσοδος και στάθμευση. Οι αγορές τροφίμων και ποτών είναι μόνο μετρητά.

Φεστιβάλ τέχνης Sausalito
30 και 31 Αυγούστου, στις 10 π.μ.-7 μ.μ., 1η Σεπτεμβρίου, στις 10 π.μ.-5 μ.μ.
Γνωρίστε περίπου 260 καλλιτέχνες και δείτε την τέχνη τους. Οίνος, γκουρμέ φαγητό και σκηνές από τον Τάι Μάγιαλ, τον Τόμι Κάστρο, τα Φανταστικά Thunderbirds και Pride & Joy. Για κάτι διαφορετικό, μεταβείτε με το πορθμείο Golden Gate ή Blue & Gold Fleet.
Στο Marinship Park κατά μήκος της προκυμαίας, Sausalito. Εισιτήρια: Δωρεάν- $ 25.

Δωρεάν Σαίξπηρ στο πάρκο

3-18 Σεπτεμβρίου, στις 2 μ.μ.
Το Φεστιβάλ Σαίξπηρ του Σαν Φρανσίσκο τιμά τον Bard αυτό το καλοκαίρι, ερμηνεύοντας το ρομαντισμένο ρομαντισμό A Winter's Tale .
Στο Presidio, Main Post Parade Ground Lawn (μεταξύ Graham St. και Keyes Ave.), Σαν Φρανσίσκο. Ελεύθερος.