Να φτάσετε στο Σαν Φρανσίσκο

Να φτάσετε στο Σαν Φρανσίσκο αεροπορικώς

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε τρία μεγάλα αεροδρόμια για το ταξίδι σας στο Σαν Φρανσίσκο και αν και προφανές, το SFO μπορεί να μην είναι πάντοτε η βέλτιστη επιλογή. Ανακαλύψτε τις εναλλακτικές λύσεις του αερολιμένα του Σαν Φρανσίσκο για να μάθετε ποια είναι η καλύτερη για εσάς.

Οι περισσότερες μεγάλες αεροπορικές εταιρείες πετούν σε SFO. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Tripadvisor για να ελέγξετε τους ναύλους και να συγκρίνετε τις τιμές, αλλά μην σταματήσετε εκεί. Γνωρίζατε ότι η Southwest Airlines και η Jet Blue δεν συμμετέχουν σε κανένα από τα sites σύγκρισης των ναύλων;

Ελέγχετε πάντα ξεχωριστά τις τιμές τους κατευθείαν στην ιστοσελίδα τους.

Να φτάσετε στο Σαν Φρανσίσκο από το αεροδρόμιο

Το SFO είναι περίπου 13 μίλια νότια από το κέντρο της πόλης. Για να φτάσετε στο κέντρο του Σαν Φρανσίσκο από εκεί, μπορείτε να πάρετε τα μέσα μαζικής μεταφοράς, να πάρετε ένα λεωφορείο, να χαλάσετε ταξί ή να οδηγήσετε τον εαυτό σας:

Με τη δημόσια συγκοινωνία: Αν πάτε στο Σαν Φρανσίσκο, το BART είναι μια βολική επιλογή εάν πηγαίνετε στην Union Square, κατά μήκος της Market Street ή κάπου κοντά στο συνεδριακό κέντρο, αλλά λιγότερο εάν είστε επικεφαλής για ξενοδοχεία κοντά στην προκυμαία , τα οποία απέχουν πολύ από το πλησιέστερο σταθμό BART. Για να μάθετε πώς να το χρησιμοποιήσετε, ανατρέξτε στον οδηγό για να φτάσετε στο Σαν Φρανσίσκο από το SFO στο BART . Για να φτάσετε στο San Jose από το SFO, πάρτε το BART στο σταθμό Millbrae και μεταβείτε στο Caltrain. Caltrain πηγαίνει επίσης βόρεια στο Σαν Φρανσίσκο από εκεί.

Shuttle Hotel: Μόνο τα ξενοδοχεία κοντά στο αεροδρόμιο προσφέρουν αυτή την υπηρεσία. Ζητήστε μπροστά αν παρέχουν υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο και να τα συναντήσετε στο κεντρικό νησί της οδού αναχωρήσεων / εισιτηρίων.

Τα λεωφορεία των λεωφορείων Van και Limo: Ένας πολύ πιο χαλαρωτικός τρόπος να φτάσετε στον προορισμό σας από το αεροδρόμιο, οι εμπορικές εταιρείες λεωφορείων και οι λιμουζίνες θα σας ρίξουν όπου θέλετε. Μπορείτε να πιάσετε υπηρεσία μεταφοράς από / προς το αεροδρόμιο στο αεροδρόμιο SFO, πηγαίνοντας στο κέντρο του οδικού άξονα έξω από οποιοδήποτε τερματικό σταθμό.

Εάν προτιμάτε να κάνετε κράτηση, τα προκαθορισμένα δρομολόγια παραλαβής στο Courtyards 1 και 4 των Οικιακών τερματικών και αυλών A και G στο Διεθνή Αεροδρόμιο (στο Επίπεδο Απαιτήσεων Αφίξεων / Αποσκευών).

Ταξί: Πάρτε ένα ταξί στο νησί της κεντρικής οδού στο Επίπεδο Αξιώσεων Αφίξεων / Αποσκευών οποιουδήποτε τερματικού σταθμού. Ομοιόμορφοι συντονιστές ταξί είναι σε ετοιμότητα κατά τη διάρκεια των πιο πολυσύχναστων ωρών για να σας βοηθήσουν. Μπορείτε να πάρετε μια ιδέα του ναύλου στο Taxi Wiz. Αυτό μπορεί να είναι μια οικονομικά αποδοτική επιλογή για μεγαλύτερες ομάδες 3 ή περισσότερων, χωρίς καμία αλλαγή στο ναύλο μέχρι 5 άτομα.

Οδηγήστε τον εαυτό σας: Μπορείτε να φτάσετε στην κεντρική περιοχή ενοικίασης αυτοκινήτων από οποιοδήποτε τερματικό σταθμό, αλλά σκεφτείτε προτού επιλέξετε αυτή την επιλογή. Το Σαν Φρανσίσκο είναι αρκετά μικρό ώστε να μην χρειαστείτε ένα αυτοκίνητο για να περάσετε. Η εύρεση χώρου στάθμευσης μπορεί να επιδεινώνεται στις καλύτερες περιόδους και τα περισσότερα ξενοδοχεία χρεώνουν $ 20 ή περισσότερα μια νύχτα για στάθμευση εκτός από το κόστος του δωματίου σας. Εκτός αν πηγαίνετε έξω από την πόλη κάθε μέρα ή χρειάζεται να βγείτε σε λιγότερο περιηγημένα μέρη της πόλης, ίσως είστε καλύτερα να παραλείψετε το αυτοκίνητο. Ή απλά νοικιάστε ένα σε μια τοποθεσία στην πόλη για την ημέρα ή δύο που το χρειάζεστε (αν πρόκειται για Napa για την ημέρα, για παράδειγμα).

Αν τα χρειάζεστε, μπορείτε να νοικιάσετε προσπελάσιμα μίνι βαρίδια με ράμπες ή ανελκυστήρες, σκούτερ και αναπηρικές πολυθρόνες από τις αποδράσεις αναπηρικών αμαξιδίων.

Θα σας πάρουν και θα σας αφήσουν στο αεροδρόμιο.

Να φτάσετε στο Σαν Φρανσίσκο από άλλες δημοφιλείς τοποθεσίες

Σαν Φρανσίσκο από άλλες τοποθεσίες

Να φτάσετε στο Σαν Φρανσίσκο με τρένο ή λεωφορείο: Η ακτή Amtrak Starlight Line περνάει από το Όκλαντ, απέναντι από το Σαν Φρανσίσκο. Εκτελούν λεωφορεία στο Σαν Φρανσίσκο, φτάνουν στο κτίριο των Ferry.

Από το Σαν Χοσέ και τη χερσόνησο, πάρτε το CalTrain. Από το Μπέρκλεϊ, το Όκλαντ ή τις πόλεις του East Bay, χρησιμοποιήστε το BART.

Να φτάσετε στο Σαν Φρανσίσκο με αυτοκίνητο: Πολλοί επισκέπτες του Σαν Φρανσίσκο έρχονται σε αυτοκίνητα. Οι πιο συνηθισμένες προσεγγίσεις είναι: I-80 δυτικά από το Σακραμέντο και τη λίμνη Tahoe, I-280 ή ΗΠΑ Hwy 101 βόρεια από το San Jose και ΗΠΑ Hwy 101 νότια από τη Βόρεια Καλιφόρνια.