Μαρίνα Ελ Κόιντ Ριβιέρα Μάγια

Το Hotel Marina El Cid Riviera Maya είναι ένα από τα πολλά ακίνητα του El Cid στο Μεξικό, συμπεριλαμβανομένων δύο στο Mazatlan και ένα στο Cozumel.

Το Riviera Maya προσφέρει πολλές επιλογές σε θέρετρα all-inclusive. Ολόκληρη η περιοχή είναι καταπληκτική για τις οικογένειες, λόγω των πολλών δραστηριοτήτων που είναι διαθέσιμες εκτός των μίνι-κόσμων του θέρετρου. Δύο τάσεις που πρέπει να σημειωθούν: οι τιμές είναι υψηλές σε αυτήν την περιοχή και τόσο τα νέα και τα νεοανακατασκευασμένα θέρετρα τείνουν προς την κατεύθυνση "upscale" και "πέντε αστέρων".

Εξαιρετική τοποθεσία

Το Marina El Cid Riviera Maya βρίσκεται στην παραλία, νότια του Πουέρτο Μορέλο, στα μισά του δρόμου μεταξύ Κανκούν με την 25χμ. Hotel Zone και την πολυσύχναστη Playa del Carmen. Η διαδρομή από το αεροδρόμιο είναι λιγότερο από μισή ώρα. Οι επισκέπτες μπορούν να επισκεφθούν την πόλη Puerto Morelos , μόλις 5 λεπτά με το ταξί. Η εγγύτητα με τον κοραλλιογενή ύφαλο είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα: το Puerto Morelos είναι ένα από τα καλύτερα μέρη για να επισκεφθείτε το Εθνικό Πάρκο Barrier Reef.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί:

Από την εποχή αυτής της ανασκόπησης, το θέρετρο έχει προσθέσει 150 πολυτελείς σουίτες, ένα σπα εμπνευσμένο από τη Μάγια και πολλά άλλα. Οι νέες junior σουίτες διαθέτουν κρεβάτια Murphy και μικρές κουζίνες.

Χαρακτηριστικά για οικογένειες

Φυσικά, αυτό που είναι διαθέσιμο έξω από το θέρετρο είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα, επίσης, για τις οικογένειες: κολύμβηση με αναπνευστήρα στον φραγμό. εκδρομές στο πάρκο οικολογικού θεάτρου Xcaret , ερείπια των Μάγια στο Tulum, στο νησί Cozumel κ.λπ.

Πράγματα που πρέπει να θυμάστε

Ελέγξτε τα πρόσφατα σχόλια επισκεπτών στο TripAdvisor.com

Όπως συνηθίζεται στην ταξιδιωτική βιομηχανία, ο συγγραφέας έλαβε δωρεάν καταλύματα με σκοπό την αναθεώρηση. Αν και δεν έχει επηρεάσει αυτήν την αναθεώρηση, πιστεύει στην πλήρη αποκάλυψη όλων των πιθανών συγκρούσεων συμφερόντων. Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε την πολιτική δεοντολογίας μας.