Εβδομάδα Fiesta στο Σαν Αντόνιο του Τέξας

Το Σαν Αντόνιο, Τέξας, ξέρει να κάνει πάρτυ. Δεν κάνει μόνο ένα fiesta. Κάνει μια ολόκληρη εβδομάδα Fiesta. Και αυτή η εβδομάδα δεν είναι μόνο μία εβδομάδα. Περίπου 10 ημέρες. Μερικές φορές περισσότερο.

Η επιτροπή Fiesta San Antonio καλεί την ετήσια fiesta τη "γιαγιά" των γεγονότων. Περιλαμβάνει τον διαγωνισμό Miss Fiesta San Antonio, παρελάσεις, μουσική, αθλητικά γεγονότα, πωλητές όλων των ειδών και πολλά άλλα. Το κατάστημα Fiesta είναι επίσης μια μεγάλη κλήρωση.

Αν σχεδιάζετε μια επίσκεψη στο Τέξας, σίγουρα θα θέλετε να προγραμματίσετε μπροστά και να συμπεριλάβετε την εβδομάδα Fiesta στο δρομολόγιό σας.

Ιστορία της εβδομάδας Fiesta

Το Fiesta San Antonio, το οποίο στο παρελθόν ονομάζεται Fiesta San Jacinto, είναι συνήθως ένα φεστιβάλ 10 ημερών. Αποτελεί εξέλιξη από την παρέλαση των λουλουδιών του 1891 που συνέλαβε η Ellen Maury Slayden, σύζυγος του Κογκρέσου James L. Slayden, ως χαιρετισμός στις 21 Απριλίου στους ήρωες των μαχών του Alamo και San Jacinto.

Με την άφιξη των ακραίων καιρικών συνθηκών, οι συμμετέχοντες σε αμαξίδια περπατούσαν μεταξύ τους με λουλούδια καθώς στρογγυλοποιούσαν το Alamo Plaza . Μια ομάδα γυναικών του Σαν Αντόνιο σχημάτισε τότε τη Συμμαχία Μάχη των Λουλουδιών. Μέχρι το 1895, μια περίτεχνη εβδομαδιαία γιορτή περιβάλλει τη μάχη της παρέλασης των λουλουδιών και γεννήθηκε το γεγονός, το οποίο απολαμβάνουμε σήμερα.

Μάθετε περισσότερα για την ιστορία της εβδομάδας Fiesta

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πολύχρωμο ιστορικό της εβδομάδας Fiesta μπορούν να βρεθούν στην ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου του Τέξας. Επίσης, μάθετε περισσότερα σχετικά με τη σημερινή αστική και πατριωτική μάχη των λουλουδιών στο δικτυακό τόπο της ένωσης.

Η σημερινή εβδομάδα Fiesta

Το Fiesta San Antonio λαμβάνει χώρα τον Απρίλιο κάθε έτους. Συνήθως ξεκινάει την Παρασκευή στις 21 Απριλίου, ημέρα San Jacinto.

Το Fiesta είναι μια πανηγυρική, γεμάτη διασκέδαση, πολυπολιτισμική, οικογενειακή γιορτή. Με περισσότερα από 100 διαφορετικά γεγονότα, είναι το μεγαλύτερο κόμμα και το μεγαλύτερο κοινοτικό όφελος στην πολιτεία του Τέξας.

Απολαύστε παρελάσεις, φεστιβάλ, εκθέσεις τέχνης , πάρτι και πολλά άλλα. Ένα από τα σημαντικότερα αξιοθέατα είναι η γεύση της γεύσης του Τέξας, όπου τα VIP μπορούν να δοκιμάσουν φαγητά παρασκευασμένα από τοπικούς σεφ, που παρασκευάζονται με τοπικό κρασί και βιοτεχνική μπύρα.

Ελέγξτε το online πρόγραμμα για κάθε γιορτή του έτους Fiesta Week.

Αποκτήστε εισιτήρια για την εβδομάδα Fiesta

Πληροφορίες σχετικά με τα εισιτήρια παρέλασης και άλλες εκδηλώσεις βρίσκονται στην ιστοσελίδα του Fiesta San Antonio. Μπορείτε να "νοικιάσετε" μια καρέκλα κατά μήκος των διαδρομών παρέλασης.

Τα εισιτήρια για πολλές εκδηλώσεις Fiesta κυκλοφορούν στο τέλος του Μαρτίου online ή στο Fiesta San Antonio Commission, 2611 Broadway, San Antonio.