Ασφάλιση Travelex: Ο πλήρης οδηγός

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν αγοράσετε ένα σχέδιο ασφάλισης Travelex

Αν και δεν συνδέεται πλέον άμεσα με την ομώνυμη εταιρία, η Travelex Insurance Services εξακολουθεί να είναι μία από τις πιο δημοφιλείς ταξιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες στον κλάδο. Προσφέροντας τέσσερα κύρια προϊόντα, η Travelex ειδικεύεται σε χαμηλού κόστους κάλυψη για όσους ταξιδεύουν για τις διακοπές τους, κυρίως σε αεροπλάνα.

Είναι οι Ασφαλιστικές Υπηρεσίες της Travelex στο ραντάρ σας; Αν ναι, είναι η σωστή επιλογή για τις ασφαλιστικές σας ανάγκες;

Πραγματοποιήσαμε την έρευνα και καταργήσαμε την κάλυψη, ώστε να μπορείτε να κάνετε τη σωστή επιλογή για την επόμενη διεθνή σας περιπέτεια.

Σχετικά με τις Ασφαλιστικές Υπηρεσίες της Travelex

Η Travelex Insurance Services ιδρύθηκε αρχικά ως ο ταξιδιωτικός ασφαλιστικός βραχίονας της εταιρείας Αμοιβαίων Omaha και εξακολουθεί να εδρεύει στο Omaha της Νεμπράσκα. Το 1996, η βρετανική εταιρεία Travelex Group αγόρασε τον πάροχο ασφάλισης ταξιδίων, αλλάζοντας την εταιρεία με το ίδιο όνομα με την υπηρεσία ανταλλαγής χρημάτων. Η σχέση αυτή διήρκεσε μόνο 20 χρόνια, όταν η Travelex Insurance Services πωλήθηκε στο Cover-More Group της Αυστραλίας, η μεγαλύτερη εταιρεία του έθνους που ειδικεύεται στην ταξιδιωτική ασφάλιση, την ιατρική βοήθεια και την βοήθεια των εργοδοτών.

Παρόλο που το Cover-More Group είναι μια αυστραλιανή εταιρεία και διαπραγματεύεται στο Χρηματιστήριο της Αυστραλίας, η Travelex Insurance Services παρέχει προϊόντα ταξιδιωτικής ασφάλισης σε ταξιδιώτες σε όλο τον κόσμο. Η εταιρεία ειδικεύεται σε ολοκληρωμένα ταξιδιωτικά προγράμματα ασφάλισης, καθώς και σε ειδικά σχεδιασμένα για πτήσεις.

Πώς αξιολογούνται οι ασφαλιστικές υπηρεσίες της Travelex;

Παρόλο που οι Ασφαλιστικές Υπηρεσίες της Travelex ήταν κάποτε μέρος της αμοιβαίας σχέσης της Omaha, ούτε η αρχική μητρική τους εταιρεία ούτε η σημερινή μητρική τους εταιρεία ανέλαβαν ασφαλιστήρια συμβόλαια. Αντίθετα, οι πολιτικές έχουν αναληφθεί από την Berkshire Hathaway Specialty Insurance Company, παλαιότερα γνωστή ως Stonewall Insurance Company.

Η AM Best Rating Services δίνει στην Berkshire Hathaway Specialty Insurance Company την καλύτερη βαθμολογία τους, A ++ Superior, με σταθερή προοπτική για το μέλλον.

Ενώ η Berkshire Hathaway αναλαμβάνει τέσσερα βασικά προϊόντα της Travelex Insurance Services, αυτό δεν πρέπει να συγχέεται με την Berkshire Hathaway Trip Protection . Τα δύο προϊόντα είναι εντελώς ξεχωριστά μεταξύ τους, με διαφορετικά ασφαλιστικά οφέλη, επίπεδα κάλυψης και ασφαλιστικούς όρους.

Για την εξυπηρέτηση των πελατών, η Travelex Insurance Services έχει λάβει υψηλές βαθμολογίες τόσο από τις μη κερδοσκοπικές αγορές καταναλωτικών αγαθών όσο και από την ταξιδιωτική ασφάλιση συγκριτικά με την αγορά Squaremouth. Στις υποθέσεις καταναλωτών, οι ασφαλιστικές υπηρεσίες της Travelex έλαβαν συνολική βαθμολογία ικανοποίησης 4,5 ξεκινώντας από πέντε, με πολλούς να εκφράζουν την ικανοποίησή τους για την απάντηση των ερωτημάτων από τους ασφαλιστικούς πράκτορες καθώς και για τη διεκδίκηση αξιώσεων. Οι χρήστες της Squaremouth δίνουν στον ασφαλιστή μια συνολική βαθμολογία 4,45 αστέρια στα πέντε, με περισσότερα από 49.000 σχέδια να πωλούνται.

Τα αρνητικά σχόλια σε αμφότερους τους ιστότοπους περιστρέφονταν γύρω από την τιμή των ταξιδιωτικών ασφαλιστικών σχεδίων, καθώς και τη συνολική εξυπηρέτηση πελατών για απορριφθείσες αξιώσεις. Οι αρνητικές κριτικές ισχυρίστηκαν ότι τα σχέδιά τους δεν κάλυπταν ορισμένες καταστάσεις έκτακτης ανάγκης κατά τη διάρκεια ταξιδιών, ενώ οι μεγαλύτεροι ταξιδιώτες ισχυρίστηκαν ότι τα ασφαλιστικά σχέδια ήταν υψηλότερα με βάση την ηλικία.

Ποια Ασφαλιστικά Προϊόντα Ταξιδιού προσφέρουν οι Ασφαλιστικές Υπηρεσίες της Travelex;

Η Travelex Insurance Services προσφέρει τέσσερα βασικά σχέδια για ταξιδιώτες: δύο ολοκληρωμένες ταξιδιωτικές ασφαλιστικές συμβάσεις και δύο που περιστρέφονται αυστηρά γύρω από την πτήση. Όλα τα ασφαλιστικά προγράμματα προσφέρουν δωρεάν περίοδο ακύρωσης 15 ημερών με δωρεάν ακύρωση αν δεν έχετε αναχωρήσει στο ταξίδι σας ή δεν έχετε υποβάλει αξίωση, πρόσθετα οφέλη για πρόωρη αγορά (συμπεριλαμβανομένης προϋπάρχουσας παραίτησης από την κατάσταση), πρωταρχική κάλυψη για όλους τους ταξιδιώτες στο σχέδιο , καθυστέρηση καθυστέρησης ταξιδιού σε όλα τα ταξιδιωτικά σχέδια ασφάλισης. Ανάλογα με το είδος του ταξιδιού που παίρνετε και τις δραστηριότητες που σκοπεύετε να κάνετε, κάθε ταξιδιωτικό σχέδιο ασφάλισης προσφέρει κάτι διαφορετικό για να εξετάσετε.

Παρακαλώ σημειώστε: όλα τα προγράμματα παροχών υπόκεινται σε αλλαγές. Για τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες κάλυψης, επικοινωνήστε με τις Ασφαλιστικές Υπηρεσίες της Travelex.

Τι δεν θα καλύψει η ασφαλιστική κάλυψη του Travelex;

Όπως συμβαίνει με κάθε ασφαλιστικό σχέδιο, τα σχέδια της Travelex Insurance Services έχουν αρκετούς περιορισμούς κάλυψης. Εάν η κατάστασή σας εμπίπτει σε μία από αυτές τις κατηγορίες, η ταξιδιωτική ασφάλισή σας μπορεί να απορριφθεί.

Πώς μπορώ να ασκήσω απαίτηση με την ασφάλιση Travelex;

Αν έχετε σχέδιο ασφαλιστικών υπηρεσιών της Travelex, ο τρόπος με τον οποίο υποβάλλετε αξίωση θα εξαρτηθεί από το ποιος αγοράσατε το σχέδιό σας. Για τα παραπάνω σχέδια, πολλές αξιώσεις μπορούν να ξεκινήσουν online με την επίσκεψη στον ιστότοπο των ασφαλιστικών υπηρεσιών της Travelex και την υποβολή του αριθμού του σχεδίου σας. Μπορείτε να βρείτε αυτές τις πληροφορίες σχετικά με την πολιτική σας Travelex, την περιγραφή της κάλυψης ή την επιβεβαίωση της κάλυψης.

Ενώ οι περισσότεροι μπορούν να υποβληθούν στο διαδίκτυο, άλλοι απαιτούν από εσάς να κατεβάσετε και να ταχυδρομήσετε φόρμες για επεξεργασία. Αν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο θα διεκπεραιωθεί η αξίωσή σας, επικοινωνήστε με την Ασφαλιστική Υπηρεσία της Travelex απευθείας στο 1-800-228-9792.

Ποιος είναι ο ασφαλιστικός οργανισμός Travelex Best for?

Συνολικά, η Travelex Insurance Services προσφέρει τέσσερα σχέδια με ποικίλα επίπεδα κάλυψης, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να αξιολογήσετε προσεκτικά το ταξίδι και τις δραστηριότητές σας πριν αγοράσετε ένα ταξιδιωτικό σχέδιο ασφάλισης. Από την ανάλυσή μας, πιστεύουμε ότι το καλύτερο σχέδιο Travelex Insurance Services είναι το Travelex Travel Select, επειδή προσφέρει την πιο ισχυρή κάλυψη με καλές επιλογές add-on. Εάν σχεδιάζετε ένα μακρύ ή ακριβό ταξίδι, ειδικά σε μέρη όπου η ιατρική περίθαλψη μπορεί να μην είναι άμεσα προσβάσιμη, το Travelex Travel Select είναι ένα σχέδιο που μπορείτε να εξετάσετε για την ισορροπία ιατρικής κάλυψης και κάλυψης υπηρεσιών.

Πριν αγοράσετε άλλα σχέδια Ασφαλιστικών Υπηρεσιών της Travelex, φροντίστε να καταλάβετε τι άλλα επίπεδα κάλυψης μπορεί να έχετε ήδη. Επειδή δύο σχέδια καλύπτουν μόνο πτήσεις, ενώ το σχέδιο Travelex Travel Basic έχει χαμηλά μέγιστα όρια για καθυστέρηση ταξιδιού και καθυστέρηση αποσκευών, τα σχέδια που ισχύουν από πιστωτικές κάρτες ή άλλα σχέδια ενδέχεται να προσφέρουν μεγαλύτερη κάλυψη χωρίς πρόσθετη αγορά.