Πακέτα διακοπών της Disneyland: Γιατί ή γιατί να μην αγοράσετε

Επιλογές για πακέτα διακοπών της Disneyland: Τι παίρνετε (και μην κάνετε)

Εάν έχετε ερευνήσει τα πακέτα διακοπών της Disneyland για λίγο πριν φτάσετε εδώ, το ξέρετε - και αν ξεκινάτε, σύντομα θα μάθετε: Η εύρεση και σύγκριση των πακέτων διακοπών της Disneyland είναι μία από τις πιο δύσκολες, πολύπλοκες και συγχέοντας τις εργασίες σχεδιασμού ταξιδιών που μπορεί να αντιμετωπίσετε ποτέ. Θα τολμούσα να πω ότι είναι πιο δύσκολο από το σχεδιασμό ενός αφρικανικού σαφάρι (και έχω κάνει και τα δύο).

Μην αφήνετε αυτό να σας ανησυχεί, όμως. Έχω εξετάσει και συγκρίνει τα πακέτα της Disneyland εδώ και χρόνια. Έχω εργαστεί ακόμη και ως ταξιδιωτικός πράκτορας της Disney για λίγο και μόνο για να μάθω περισσότερα γι 'αυτό και είμαι εδώ για να μοιραστώ αυτό που έχω μάθει μαζί σου.

Τι σημαίνει "πακέτα Disneyland;"

Μπορείτε να σκεφτείτε πολλά πράγματα όταν λέτε τα πακέτα της Disneyland, αλλά είναι καλό να έχετε κατά νου ότι ένα πακέτο διακοπών (ή το πακέτο διακοπών όπως το αποκαλούν οι φίλοι μας στο Ηνωμένο Βασίλειο) δεν είναι τίποτα περισσότερο από εισιτήρια για ξενοδοχεία, για μία αγορά.

Μπορείτε να σκεφτείτε "εξοικονόμηση" όταν λέτε "πακέτο", αλλά οι λαοί που τους προσφέρουν μπορεί να μην χρησιμοποιούν τον ίδιο ορισμό. Θα έχετε τις καλύτερες δυνατές προσφορές εάν έχετε αυτό κατά νου όταν επιλέγετε ένα.

5 σπουδαίοι λόγοι για να αγοράσετε πακέτα Disneyland

Σημειώστε ότι "σταθερά χαμηλότερες τιμές" δεν περιλαμβάνονται στον κατάλογο αυτό. Στην πραγματικότητα, τις περισσότερες φορές μπορείτε να πληρώσετε τουλάχιστον $ 100 λιγότερο σε ένα οικογενειακό ταξίδι τεσσάρων ημερών κάνοντας το μόνοι σας αντί να αγοράσετε αυτά τα πακέτα διακοπών της Disneyland που σκέφτεστε.

Αλλά έχουν και άλλα πλεονεκτήματα:

  1. Εύκολα . Εάν είστε απασχολημένοι και δεν έχετε πολύ χρόνο για προγραμματισμό ταξιδιού, μπορείτε να πάρετε τα πάντα σε ένα μέρος, να έχετε ένα μόνο σημείο επαφής και να βλέπετε το συνολικό κόστος ως έναν ενιαίο αριθμό.
  2. Οι εποχιακές προσφορές που προσφέρονται από τον Ιανουάριο μέχρι τον Μάρτιο (περισσότερο ή λιγότερο) θα μπορούσαν να έχουν μερικές μεγάλες τιμές.
  1. Επιλογές για αλλαγές και ακυρώσεις χωρίς ποινή που ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμες εάν το κάνετε μόνοι σας, συμπεριλαμβανομένης της αλλαγής του αριθμού των ημερών για τους οποίους τα εισιτήριά σας είναι καλά. Κάντε τις αλλαγές 30 ή περισσότερες ημέρες εκ των προτέρων και ίσως μπορείτε να το κάνετε δωρεάν. Μετά από αυτό, θα πληρώσετε ένα τέλος αλλαγής ή θα χάσετε την κατάθεσή σας, εάν πρόκειται για ακύρωση. Το Airfare είναι η εξαίρεση και υπόκειται στους κανόνες της αεροπορικής εταιρείας, όχι της Disney. Η ασφάλεια των διακοπών δεν επιστρέφεται.
  2. Κάντε κράτηση τώρα, πληρώστε ένα μέρος αργότερα . Κατά την πραγματοποίηση της κράτησης απαιτείται προκαταβολή μερικών εκατοντάδων δολαρίων, αλλά δεν χρειάζεται να καταβάλετε το υπόλοιπο μέχρι τις 30 ημέρες πριν την άφιξη.
  3. Θα πάρετε κάποια επιπλέον με πολλά πακέτα της Disneyland, τα οποία διαφέρουν ανάλογα με τον πωλητή και την εποχή του χρόνου. Ορισμένες από τις πιο συνηθισμένες παρατίθενται παρακάτω.

Ο σημαντικότερος λόγος για να δημιουργήσετε τα δικά σας πακέτα Disneyland Αντ 'αυτού

Εκτός από τις προσφορές που προσφέρονται σε χαμηλές περιόδους, συνήθως εξοικονομείτε χρήματα επιλέγοντας και κρατάτε εσείς οι ίδιοι εισιτήρια, ξενοδοχεία και αεροπορικά εισιτήρια. Θα έχετε τον έλεγχο του δικού σας χρονοδιαγράμματος και θα μπορείτε να βρείτε εκπτώσεις και χαρακτηριστικά που ταιριάζουν με τα σχέδια και τις ανάγκες σας.

Θα σας πάρει πολύ χρόνο για να ερευνήσετε όλες τις επιλογές και να βρείτε το χαμηλότερο συνολικό κόστος. Εάν κάνετε μια τυχαία βόλτα μέσα από την έρευνα, θα καταλήξετε να γυρίσετε ξανά και ξανά για να ελέγξετε κάτι που δεν σκέφτεστε όταν ξεκινήσατε.

Για να εξοικονομήσετε χρόνο, σκεφτείτε για ένα λεπτό ή δύο:

Buzzwords θα δείτε στα πακέτα της Disneyland

Είναι καλό να ξέρετε τι σημαίνουν μερικοί από τους λέξεις-κλειδιά προτού αρχίσετε να ψωνίζετε.

Το Dirty Little Gotchas των πακέτων της Disneyland και πώς να τα αποφύγετε

Κάθε σύστημα κρατήσεων έχει τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις και μερικές από αυτές για τα πακέτα της Disneyland μπορούν να κάνουν το ταξίδι σας πιο ακριβό από αυτό που χρειάζεται. Αυτές είναι οι ερωτήσεις που πρέπει να ρωτήσετε - και τα πράγματα που πρέπει να ξέρετε - για να είστε σίγουροι ότι δεν θα πιαστούν σε ένα από αυτά τα μικρά "gotchas".

Κοινά πρόσθετα με πακέτα Disneyland

Μην περιμένετε να βρείτε ένα πακέτο που να περιλαμβάνει όλα αυτά, αλλά αυτά είναι παραδείγματα των πρόσθετων που προσφέρονται κατά το παρελθόν έτος.

Οι καλύτεροι πόροι για τα πακέτα της Disneyland