Τα Φαντάσματα του Αρκάνσας

Το λευκό ποτάμι τέρας

Το Αρκάνσας έχει το μερίδιό του από περίεργα πλάσματα που κρύβονται σε δάση και λίμνες. Το κρυπτοζωτικό μας ταξίδι μας οδηγεί προς τα βόρεια στην εθνική οδό 67 προς τη μικρή πόλη του Νιούπορτ, Αρκάνσας. Το Newport έχει μια έκδοση του Loch Ness Monster που είναι ευρέως αποδεκτή ως πραγματικό φαινόμενο. Το White River Monster έχει ακόμα και το δικό του παιχνίδι.

Από το 1915 περίπου έως το 1924, οι κάτοικοι του Newport ανέφεραν ότι είδαν ένα τέρας στον Λευκό Ποταμό.

Αυτό το τέρας, με το παρατσούκλι "Whitey", περιγράφηκε σαν φίδι και τουλάχιστον τριάντα πόδια μακριά. Ο Whitey ήταν πραγματικά πολύ προβλέψιμος. Οι κάτοικοι δήλωσαν ότι θα περάσουν το απόγευμα και θα παραμείνουν για 10 ή 15 λεπτά πριν εξαφανιστούν ξανά. Εκατοντάδες άνθρωποι ισχυρίστηκαν ότι τον είδαν.

Οι μάρτυρες στη δεκαετία του 20 ανέφεραν ότι έκανε ένα δυναμικό θόρυβο και είχε μια σπονδυλική στήλη. Πολλές αναφορές έγιναν από ψαράδες και κατασκηνωτές κατά μήκος του ποταμού.

Ο Whitey εξαφανίστηκε για λίγο, με μόνο τυχαία παρατήρησή του, αλλά επέστρεψε το 1937 όταν ένας ιδιοκτήτης φυτειών ισχυρίστηκε ότι είδε το τέρας. Ισχυρίστηκε ότι είδε κάτι επιφάνεια μήκους δώδεκα μέτρων και πλάτους τεσσάρων ή πέντε μέτρων. Ισχυρίστηκε ότι είδε το τέρας αρκετές φορές μετά από αυτό, αλλά δεν μπορούσε ποτέ να καθορίσει το μέγεθος ή τι ακριβώς ήταν.

Με αυτές τις νέες παρατηρήσεις, οι ντόπιοι έχτισαν δίχτυα για να πιάσουν το Whitey. Οι δύτες τον έχουν ακόμη ψάξει. Δεν έχουν βρει ποτέ τίποτα και η Whitey εξαφανίστηκε ξανά για δεκαετίες.

Το 1971, δύο άντρες ανέφεραν ότι είδαν τρισδιάστατα μονοπάτια κατά μήκος των λασπώδεις ποτάμιες όχθες και χώρους όπου τα δέντρα και η βλάστηση είχαν σπάσει εξαιτίας του μεγέθους του τέρατος. Το πλάσμα φωτογραφήθηκε ακόμα το 1971 από τον Cloyce Warren της White Lumber Company . Αυτή είναι η μόνη φωτογραφία που έχουμε στο Whitey.

Ήταν η φωτογραφία πραγματικά τέρας; Οι νομοθέτες του Αρκάνσας έμοιαζαν να το σκέφτονται.

Το πιο ενδιαφέρον κομμάτι αυτού του θρύλου συνέβη το 1973. Ο νομοθέτης του Αρκάνσας, και συγκεκριμένα ο γερουσιαστής του Αρκάνσας Ρόμπερτ Χάρβεϊ, δημιούργησε το Λευκό Ποτάμι Καταρράκτη του Λευκού Ποταμού κατά μήκος της περιοχής του Λευκού Ποταμού που βρίσκεται δίπλα στο State Park του Jacksonport. Ενέκριναν ένα ψήφισμα το οποίο καθιστά παράνομο να «ενοχλεί, να σκοτώνει, να καταπατάει ή να βλάπτει το λευκό τέρας του ποταμού ενώ βρίσκεται στην υποχώρηση». Είναι αυτή η απόδειξη της ύπαρξής του ή απλώς μια προσπάθεια να προσελκύσει τους τουρίστες; Ο Whitey είναι ένας από τους λίγους προστατευόμενους αστικούς θρύλους.

Δεδομένου ότι η Whitey είχε δει τόσο τακτικά στην αρχή, οι περισσότεροι μελετητές πιστεύουν ότι υπάρχει πραγματικά κάποια αλήθεια σε αυτό το μύθο. Οι πρώιμες παρατηρήσεις ήταν πιθανώς κάποιο γνωστό ζώο που δεν βρίσκεται συνήθως στο Αρκάνσας. Οι μεταγενέστερες παρατηρήσεις ήταν πιθανώς αλιγάτορες χελωνών (που μπορούν να πάρουν αρκετά μεγάλες) που ήταν υπερβολικές στο μυαλό του παρατηρητή λόγω των θρύλων.

Οι βιολόγοι πιστεύουν ότι ο Whitey ήταν στην πραγματικότητα μια χαμένη σφραγίδα ελέφαντα που με κάποιο τρόπο μετανάστευσε λανθασμένα και κατέληξε στο Newport. Κάποιοι κάτοικοι της πόλης πιστεύουν ότι ήταν ένα περίπλοκο οικόπεδο για να κερδίσει την προσοχή των αγροτών στην περιοχή. Κανείς δεν γνωρίζει σίγουρα.

Το τέρας δεν έχει δει πολλά τα τελευταία χρόνια, αλλά πολλοί από τους ανθρώπους που ζουν γύρω από το White River εξακολουθούν να πιστεύουν ότι είναι εκεί.

Κάποιοι πιστεύουν ότι πέθανε επειδή ο ποταμός έχει γίνει πιο ρηχός. Θα πρέπει να μάθετε μόνοι σας. Υπάρχουν πολλά αναμνηστικά τεράτων γύρω από το White River (μπλουζάκια κ.λπ.), ακόμη και αν δεν βλέπετε το πραγματικό τέρας, μπορείτε να πάρετε ένα μπλουζάκι που λέει ότι είστε αρκετά γενναίοι για να τον αναζητήσετε.

Αν θέλετε να πάρετε μια στοιχειωμένη περιοδεία στο Little Rock, πρέπει να επισκεφτείτε το Μουσείο Παλαιάς Πολιτείας. Το σπίτι του Παλαιού Κράτους ήταν το αρχικό κτίριο του Αρκάνσας και η αρχαιότερη κρατική πρωτεύουσα που επιβίωσε δυτικά του ποταμού Μισισιπή. Φυσικά είναι στοιχειωμένο! Λέγεται ότι στοιχειοθετείται από ένα μόνο φάντασμα. Το φάντασμα του ποιος είναι το ερώτημα. Η πολιτική του Αρκάνσας ήταν βρώμικη, οπότε οποιοσδήποτε αριθμός ανθρώπων θα μπορούσε να έχει αφύσικη προσκόλληση στο κρατίδιο.

Έχουμε δύο βασικούς υπόπτους.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η επίσημη δήλωση του Old State House είναι ότι δεν υπάρχει φάντασμα. Έχω μιλήσει σε πολλούς ντόπιους και ακόμη και σε λίγους υπαλλήλους που λένε ότι μπορεί να στοιχειοθετηθεί, εκτός ρεκόρ. Τούτου λεχθέντος, πραγματικά δεν πρέπει να φοβάστε να επισκεφτείτε το Statehouse. Είναι ένα σπουδαίο μουσείο και μια ενδιαφέρουσα ματιά στην ιστορία του Αρκάνσας. Αυτό είναι μόνο για διασκέδαση.

Ένας από τους υποψιασμένους φιγούρες είναι ο John Wilson, ο πρώην Πρόεδρος του Σώματος και το θέμα μιας από τις πιο διάσημες μονομαχίες του Αρκάνσας. Μερικές από τις λεπτομέρειες της μονομαχίας είναι συγκαλυμμένες, αλλά ήταν, όπως πολλές μονομαχίες, το αποτέλεσμα μιας πολιτικής διαφωνίας.

Κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης το 1837, ο Wilson αποφάνθηκε ότι ένας εκπρόσωπος, Major Joseph Joseph Anthony, ήταν "εκτός λειτουργίας". Ο Anthony και ο Wilson δεν πήγαν καθόλου έτσι κι αλλιώς. Οι δύο είχαν ανταλλάξει τα λόγια πριν από αυτό το συμβάν. Ο Anthony άρχισε προσωπικά να επιτίθεται στον Wilson και τον απείλησε.

Οι δύο άνδρες πήραν μια μάχη με μαχαίρι και ο Anthony σκοτώθηκε από τον Wilson, παρόλο που ένας άλλος εκπρόσωπος έριξε μια καρέκλα σε τους για να τους σπάσει. Ο Wilson αθωώθηκε για λόγους "συγγνωστής ανθρωποκτονίας". Η πολιτική ήταν σκληρή.

Λέγεται ότι το φάντασμα του Wilson έχει δει δυστυχώς να περιπλανιέται στους διαδρόμους του Old State House φορώντας ένα παλτό.

Οι υπάλληλοι του κτιρίου ανέφεραν ότι είδαν την εμφάνισή του.

Αλλά, είναι πραγματικά το φάντασμα Wilson; Άλλα μέλη του προσωπικού έχουν διαφορετική ιδέα.

Το 1872, ο Ελισέ Μπάξτερ ορίστηκε κυβερνήτης του Αρκάνσας μετά από αμφισβητούμενες εκλογές. Ο αντίπαλός του, Joseph Brooks, δήλωσε ότι είχε εξαπατηθεί από τη νίκη. Δεκαοκτώ μήνες αργότερα, ο Brooks πραγματοποίησε ένα πραξικόπημα του State House. Έριξε τον Baxter εκτός γραφείου και εγκατέστησε ένα κανόνι στο γκαζόν του State House για να αποθαρρύνει τις επιθέσεις. Το κανόνι παραμένει εκεί. Ο ανατρεπτικός κυβερνήτης μετακόμισε στο δρόμο και ίδρυσε ένα άλλο γραφείο, λειτουργώντας τη δική του κυβέρνηση εναντίον του Brooks. Ήταν μόνο λίγα λεπτά πριν ο πρόεδρος Grant επέμβει και αποκατέστησε την τάξη στο Αρκάνσας. Ο Μπάξτερ ονομάστηκε νόμιμος κυβερνήτης και ο Μπρούκς αναγκάστηκε να αποσυρθεί.

Ορισμένα μέλη του προσωπικού πιστεύουν ότι ο Brooks εξακολουθεί να είναι αναστατωμένος για να αναγκαστεί από το γραφείο του. Ακόμη και στο θάνατο, θεωρεί τον εαυτό του τον νόμιμο κυβερνήτη. Ίσως είναι αυτός που συνεχίζει να στοιχειώνει την Παλιά Κρατική Ομοσπονδία.

Ο πόλεμος Brooks-Baxter είναι ένα από τα πιο γνωστά γεγονότα στην ιστορία του Αρκάνσας. Θα ήταν πολύ κατάλληλο αν ο Brooks αρνιόταν ακόμα να εγκαταλείψει το σπίτι του στην πρωτεύουσα.

Φανταστείτε, ένα νεαρό κορίτσι στο δρόμο για το μπαγκάκι σκοτώνεται σε ένα τρομερό αυτοκινητιστικό ατύχημα. Νομίζω ότι κάθε τόπος έχει τη δική του εκδοχή αυτού του αστικού μύθου. Νομίζω ότι κάθε πόλη ορκίζεται ότι είναι πραγματικά αλήθεια. Το ίδιο ισχύει και για το Αρκάνσας. Αυτό το φαινόμενο φάντασμα μας οδηγεί στον αυτοκινητόδρομο 365 ακριβώς νότια του Little Rock. Ρωτήστε οποιονδήποτε ζει γύρω από αυτή την περιοχή και θα ορκιστεί ότι ξέρουν ότι ο αναβάτης είναι πραγματικός.

Σύμφωνα με την ιστορία, κάθε χρόνο γύρω από τη νύχτα του χορού μια νεαρή γυναίκα σε ένα λευκό φόρεμα (μερικές φορές το φόρεμα αναφέρθηκε ότι ήταν κουρελιασμένο και η γυναίκα που καλύφθηκε με αίμα και μελανιασμένο) σταματάει έναν οδηγό στον αυτοκινητόδρομο 365.

Έχει δει από την πλευρά που τρέχει λίγο νότια από το Little Rock και πέρα ​​από τις πόλεις Woodson, Redfield και ακόμη και ως Pine Bluff αλλά τις περισσότερες φορές που βρήκε στη γέφυρα. Λέει στον ανυποψίαστο οδηγό ότι ήταν σε ατύχημα και χρειάζεται μια βόλτα στο σπίτι.

Ανεπαρκής, κάποιο φτωχό σμήνος της δίνει μια βόλτα στο σπίτι μόνο για να διαπιστώσει ότι όταν φτάσουν στο σπίτι που ζήτησε να πέσει, δεν είναι πλέον στο αυτοκίνητο. Έχει εξαφανιστεί εντελώς. Το πρόσωπο είναι πάντα μπερδεμένο αρκετά για να χτυπήσει στην πόρτα του σπιτιού που έχει ληφθεί. Ο κάτοικος ανοίγει την πόρτα και αναφέρει ότι η κόρη του σκοτώθηκε τη νύχτα της νύχτας και κάθε νύχτα της χορογραφίας από τότε που έφερε κάποιον άλλο στο σπίτι της. Μία παραλλαγή σε αυτό το μύθο αναφέρει ότι το κορίτσι άφησε ένα παλτό στο ανούσιο αυτοκίνητο του οδηγού και όταν χτύπησε στην πόρτα, παλτό στο χέρι, η μητέρα έσπασε σε δάκρυα φωνάζοντας: «Αυτό ήταν το παλτό της κόρης μου».

Πεισμένος; Προσωπικά, μερικές από τις ιστορίες φαντασμάτων του Αρκάνσας είναι πιο πειστικές για μένα. Αυτό το κορίτσι πηγαίνει σε ένα διαφορετικό σπίτι σε μια διαφορετική μικρή πόλη κάθε φορά που το ακούω. Μερικές φορές σκοτώνεται στο χορό, μερικές φορές επιστρέφει στο σπίτι και μερικές φορές απλά οδηγεί στο σπίτι με μια ημερομηνία. Δεν έχω βρει ποτέ πληροφορίες σχετικά με κανέναν που ισχυρίζεται ότι είναι η οικογένεια της νεαρής κοπέλας ή κάτι για το θάνατό της.

Αν έχετε περισσότερες ακριβείς πληροφορίες σχετικά με αυτό το μύθο, ενημερώστε με. Μέχρι σήμερα, δεν το αγοράζω ολόψυχα. Φαίνεται ότι οι γονείς του κοριτσιού θα είχαν έρθει σε ένα σταθμό ειδήσεων μέχρι τώρα.

Παρόλα αυτά, δεν πρόκειται να πιάσω ιππασία σε αυτή τη γέφυρα σε μια σκοτεινή και θυελλώδη νύχτα!

Ξέρω τι σκέφτεστε, δεν είναι όλοι πιανίστας λίγο στοιχειωμένος; Αυτό είναι διαφορετικό, εμπιστευθείτε. Πάρτε μια σειρά από την εθνική οδό των ΗΠΑ 67 και κατευθυνθείτε προς Searcy για να επισκεφθείτε το πανεπιστήμιο Harding, και το φάντασμα που στοιχειώνει τις αποδυμένες αίθουσες του. Για να δείτε το φάντασμα, πρέπει να κατευθυνθείτε προς το μουσικό τμήμα και το μουσικό κτίριο.

Ιστορικά, ο μύθος αυτός φαίνεται να είναι ακριβής. Το φάντασμα αναφέρεται ως "Galloway Gertie", επειδή ο Harding ήταν ακόμα το Galloway College για τις γυναίκες όταν παρέστη ο Gertrude.

Ο Galloway ήταν ένας από τους καλύτερους θεσμούς στο Νότο, και ο Gertrude ήταν σημαντικός μουσικός.

Υπάρχουν δύο εκδοχές αυτής της ιστορίας που έχω ακούσει. Το πιο αποδεκτό είναι το εξής. Μια νύχτα η Gertrude επέστρεφε στο dorm της από μια ημερομηνία. Του είπε καλή νύχτα και μετέβη επάνω στο δωμάτιο της στην αίθουσα Gooden. Ακούστηκε ένα θόρυβο στο εσωτερικό του ανελκυστήρα και πήγε να το ελέγξει έξω και κάπως έπεσε στο θάνατό της. Λέγεται ότι μια κραυγή πηκτώματος αίματος ξύπνησε τα άλλα κορίτσια επάνω και ένας είδε μια σκοτεινή φόρμα να σπεύδει από τη σκηνή, αλλά το φάουλ δεν ήταν ποτέ αποδεδειγμένο. Ο Γκέρτι φορούσε ένα λευκό δαντελωτό φόρεμα, όπως οι γυναίκες της εποχής συνήθως έκαναν για μια ημερομηνία, όταν έπεσε. Μερικές ιστορίες λένε ότι θάφτηκε σε αυτό το φόρεμα.

Δεν ήταν πολύ καιρό μετά το θάνατο του Gertrude ότι οι μαθητές αρχίζουν να βλέπουν μια ξανθιά σε μια δαντελωτή φόρεμα στον άξονα του ανελκυστήρα ή στις αίθουσες. Κάποιοι ισχυρίστηκαν ακόμη ότι μπορούσαν να ακούσουν το χτύπημα της φόρεσής της καθώς περπατούσε τις αίθουσες ενώ προσπάθησαν να κοιμηθούν.

Ο Harding απέκτησε το Galloway το 1934. Ο Gooden Hall κατεδαφίστηκε το 1951. Το Κτίριο Διοίκησης του Harding είναι τώρα όπου ήταν ο Gooden Hall. Το kicker είναι ότι χρησιμοποίησαν τα τούβλα από το Gooden Hall για να χτίσουν την αίθουσα διαμονής των γυναικών Pattie Cobb και το Claude Rogers Lee Music Center.

Ο Gertie άρεσε το μουσικό κέντρο.

Οι μαθητές ανέφεραν ότι μπορούσαν να ακούσουν ένα ελαφρύ πιάνο παίζοντας απαλά, ή να πιάσουν τις λευκές ρόμπες της και να ακούσουν τα χτενισμένα από το παρελθόν της. Ο θρύλος λέει ότι μια ομάδα αγόρων αποφάσισε να περάσει τη νύχτα στο μουσικό κέντρο για να αποδείξει ότι ο Gertie δεν υπήρχε. Ασφαλίστηκαν και η ασφάλεια έλεγξε το κτίριο για να βεβαιωθεί κανείς ότι δεν υπήρχε κανένας άλλος. Λίγο αργότερα, αφού άφησαν μόνοι τους, άρχισαν να ακούν το μυστήριο πιάνο. Φοβισμένοι, αποκαλούσαν την ασφάλεια, αλλά πριν να φτάσουν οι δυνάμεις της ασφάλειας, συγκέντρωσαν τη γενναιότητα για να το ελέγξουν. Καθώς πλησιάστηκαν στον ήχο, το παιχνίδι σταμάτησε και κανείς άλλος δεν βρέθηκε στο κτίριο.

Το παλιό κτήριο Lee δεν χρησιμοποιείται πλέον ως κτίριο μουσικής, δεδομένου ότι χτίστηκε το κτίριο Reynolds. Δεν υπάρχουν πιάνα στο κτίριο. Οι εμφανίσεις του Gertie έχουν μειωθεί, αλλά είναι ακόμα γύρω.

Ένας δάσκαλος αφηγείται:

Βάζω εξοπλισμό στην παλιά ντουλάπα στην πλάτη και ακούω μουσική. Ακούω την πορεία του πιάνο και είναι η όμορφη φωνή αυτής της γυναίκας. Το μόνο που σκέφτηκα ήταν «άνθρωπος, αυτό είναι τόσο όμορφο», αλλά στη συνέχεια θυμήθηκα ότι δεν υπάρχουν πιάνα στο κτίριο και ήμουν μόνος.

Η άλλη, λιγότερο αξιόπιστη, ιστορία είναι ότι στη δεκαετία του 1930, μια νεαρή γυναίκα με μια πολλά υποσχόμενη καριέρα παρακολούθησε τον Harding.

Έχει ειδίκευση στη μουσική. Έπεσε ερωτευμένος με έναν άλλο φοιτητή του Harding, ο οποίος τραυματίστηκε με τραύμα σε τροχαίο ατύχημα λίγο μετά τη συνάντησή του. Ήταν πολύ καταθλιπτική και πέρασε κάθε ξύπνημα της ημέρας στον τρίτο όροφο του κτιρίου μουσικής παίζοντας πιάνο. Αργότερα στο ίδιο εξάμηνο σκοτώθηκε, πέθανε επίσης. Ο θρύλος λέει ότι πέθανε από μια σπασμένη καρδιά. Σύντομα μετά το θάνατό της, οι μαθητές ανέφεραν να ακούν μουσική πιάνου από τον τρίτο όροφο του κτιρίου μουσικής. Κάθε φορά που θα πήγαιναν για να ερευνήσουν, δεν θα βρούζαν κανέναν εκεί. Οι περισσότεροι πίστευαν ότι ήταν το νεαρό κορίτσι που έπνιξε τον εραστή της από πέρα ​​από τον τάφο.

Αυτή η ιστορία ειπώθηκε στα Haunted Halls of Ivy: Φαντάσματα των νότιων κολλεγίων και πανεπιστημίων. Εντούτοις, οι αξιωματούχοι του Harding που ήρθαν σε επαφή είχαν μόνο ακούσει για τον Gertie.

Ένα άλλο στοιχειωμένο κολέγιο στο Αρκάνσας είναι το Κρατικό Πανεπιστήμιο του Henderson στο Arkadelphia. Ο Henderson και το γειτονικό πανεπιστήμιο Baptist Ouachita ήταν πάντα αντίπαλοι σχολές. Η αντιπαλότητα είναι η αιτία αυτών των αστικών θρύλων. Ακόμα και στους Urban Legends, κάθε σχολείο το λέει λίγο διαφορετικά.

Δεδομένου ότι ο Henderson είναι αυτός που στοιχειώνει, θα ξεκινήσουμε με την έκδοση τους.

Η ιστορία μας οδηγεί πίσω στη δεκαετία του 1920, μια εποχή που οι πολεμικές αντιπαλότητες ήταν σοβαρές επιχειρήσεις.

Ο θρύλος λέει ότι ένας παίκτης ποδοσφαίρου της Ouachita, Joshua, χρονολογεί έναν πρωτοεμφανιζόμενο στο Henderson, Jane. Ήταν τρελά ερωτευμένοι, ωστόσο το γεγονός ότι η Τζέιν ήταν από τον Χέντερσον αποδείχτηκε ότι ήταν ένας διαλυτής για τον Τζόσε.

Ορισμένες εκδοχές της ιστορίας λένε ότι οι φίλοι του εκφοβίστηκαν και τον πειράζουν να υποβληθούν. Τελικά διαλύθηκε μαζί της και τελικά προχώρησε για να βρει ένα νέο, αποδεκτό κορίτσι Ouachita. Άλλες εκδοχές λένε ότι συναντήθηκε πρώτα με το κορίτσι και έσπασε με τη Jane εξαιτίας της. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ο Ouachita είναι ο πραγματικός ηττημένος στην ιστορία. Αυτοί οι τύποι Ouachita είναι τρελοί, έτσι;

Εκτός, όταν ο Ouachita το λέει, ήταν η Jane ποιος ήταν ο πρωτοετής Ouachita και ο Joshua ο οποίος ήταν ο ποδοσφαιριστής από τον Henderson. Αυτοί οι τύποι του Henderson είναι πραγματικοί τρελοί.

Οι αληθινοί αντίπαλοι είναι αντίπαλοι ακόμα και όταν λένε αστικούς θρύλους.

Εν πάση περιπτώσει, η ιστορία (είτε η έκδοση) λέει ότι όταν η Jane ανακάλυψε ότι χρονολογούσε μια νέα κοπέλα και την έφερε στην επιστροφή στην πατρίδα της, ήταν σπασμένη από καρδιά.

Πήγε στο δωμάτιο της κρεβατοκάμαράς της και έβαλε ένα μαύρο φόρεμα και πέπλο, περπάτησε σε ένα βράχο πάνω από τον ποταμό Ouachita και πήδηξε στο θάνατό της.

Τώρα κάθε χρόνο κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Homecoming, το πνεύμα της Jane, ντυμένο με μαύρο χρώμα με πέπλο, λέγεται σε ένα Henderson College. Έχει δει το περπάτημα μέσα και έξω από Smith Hall, η αίθουσα κατοίκων των γυναικών νεαρών γυναικών και γύρω από το κέντρο της πανεπιστημιούπολης.

Ouachita φοιτητές λένε ότι είναι εκεί ψάχνοντας για τη γυναίκα που έκλεψε τον άνδρα που αγαπούσε μακριά από την (darn κορίτσια Henderson) και τα αγόρια που εκφοβισμένοι και πειραματίστηκε Joshua. Φοιτητές του Henderson

Οι φοιτητές του Henderson λένε ότι ακόμα επιθυμεί να παρακολουθήσει την επιστροφή στο σπίτι με τον Τζος.

Δεν κάνει πολλά. Οι σπουδαστές αναφέρουν ότι βλέπουν μια ελαφριά μαύρη φιγούρα, ακούγοντας γκρίνια, αίσθημα κρύου χεριού ή απότομη πτώση της θερμοκρασίας Είναι αρκετά ακίνδυνη, εκτός αν διαπιστώσει ότι είστε συγγενής με την κοπέλα που έκλεψε τον Josh, υποθέτω.

Στην πραγματικότητα λένε μια εκδοχή της ιστορίας στο προσκήνιο, έτσι οι περισσότεροι μαθητές του Henderson το έχουν ακούσει.

Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην ιστοσελίδα του Henderson λέει:

Ο μύθος της "κυρίας με μαύρο" ξεκίνησε το 1912, έπειτα από τη θητεία ενός μαθητή Henderson που ονομάζεται Nell Page, ο οποίος πιστώνεται με τη δημιουργία της ιστορίας. Σύμφωνα με το μύθο, η κυρία Μαύρη περιπλανιόταν στις αίθουσες του κοιτώνα των κοριτσιών προβλέποντας ποιος θα κερδίσει τη μάχη του ρήγματος. Αν φορούσε μαύρο, σήμαινε μια νίκη για τους Reddies. αν ήταν ντυμένος με λευκό, είχε προβλεφθεί μια νίκη για την Ουαχίτα. Μετά το θάνατο του Nell σε νεαρή ηλικία, η ιστορία πηγαίνει ότι ήταν το φάντασμα της που περπάτησε τις αίθουσες.