Το 2016 Αρκάνσας State Fair Line

Η πτώση σημαίνει πολλά πράγματα, αλλά ένα πράγμα που οι Αρκάνσανοι προσβλέπουν είναι και η Κρατική Έκθεση του Αρκάνσας . Κάθε χρόνο, η έκθεση προσπαθεί να φέρει μεγαλύτερη και καλύτερη ψυχαγωγία. Μπορείτε να λάβετε δωρεάν είσοδο και χώρο στάθμευσης από τις 11:00 π.μ. έως τις 1:00 μ.μ. τις ημέρες της εβδομάδας και διατίθενται εκπτωτικά εισιτήρια .

Το 2016 Arkansas State Fair έχει μια μεγάλη γκάμα ψυχαγωγίας. Οι ανακοινωθείσες ενέργειες περιλαμβάνουν μια μεγάλη ποικιλία μουσικών στυλ.

Ο Bret Michaels, πρώην μέλος της μπάντας Poison, παίζει την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου.

Ο Rick Springfield παίζει στις 8 το απόγευμα στις 18 Οκτωβρίου. Έγινε διάσημος στη δεκαετία του 1980 για το τραγούδι του "Jessie's Girl".

Το Clint Black εκτελεί τις 20 μ.μ. την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου. Αυτός ο δημοφιλής τραγουδιστής και τραγουδοποιός της χώρας έχει περάσει από τα τέλη της δεκαετίας του '80 και είχε πολλά τραγούδια με πινακίδες, όπως "Killin Time" και "When My Ship Comes In". Άλλα αστέρια μουσικής countty στο πρόγραμμα περιλαμβάνουν

Το Mystikal εμφανίζεται στις 7 μ.μ. στις 16 Οκτωβρίου. Ο Mystical είναι ένας ράπερ που έφτασε φημισμένος το 1990 και το 2000 με τραγούδια όπως "Y'all Aint Ready" και "The Man Right Chea".

Ο Blues κιθαρίστας Kenny Wayne Shepard θα εμφανιστεί στις 8 το απόγευμα στις 21 Οκτωβρίου. Έχει το ρεκόρ για το πιο μακροχρόνιο άλμπουμ στο Billboard Blues Charts με το "Trouble Is ..." το 1996.

Άλλοι καλλιτέχνες περιλαμβάνουν τους καλλιτέχνες της R & B Al B. Sure, τον τραγουδιστή country μουσικής Collin Raye, τον R & B group After 7 και τις ροκ μπάντες Trapt και Saliva.

Όλες οι συναυλίες είναι ελεύθερες με δίκαιη είσοδο, ωστόσο μπορείτε να λάβετε "αναβαθμισμένη" εισδοχή για λίγο επιπλέον. Η αναβάθμιση της εισαγωγής δεν θα σας βοηθήσει να ακούσετε καλύτερα την εμφάνιση. Μπορείτε να το ακούσετε οπουδήποτε στη γενική περιοχή εισόδου. Μπορεί να οδηγήσει σε ένα πιο άνετο χώρο καθιστικού και καλύτερη θέα, αλλά τα καθίσματα υψηλής ποιότητας μπορεί να είναι λίγο γεμάτα, ανάλογα με την παράσταση.

Τα καθίσματα Premium μπορούν να αγοραστούν εκ των προτέρων και ξεκινούν από $ 15.

Αν δεν είστε πραγματικά μεγάλος ανεμιστήρας, δεν νομίζω ότι αξίζει τον κόπο. Οι εμφανίσεις δεν πραγματοποιούνται στο Barton Coliseum, η ιππασία είναι ταύρος. Η ακουστική δεν είναι καθόλου καλύτερη στα καθίσματα premium, επειδή είναι ένας υπαίθριος χώρος. Τα καθίσματα υψηλής ποιότητας είναι γενική εισαγωγή και θεωρώ ότι είναι πιο άνετα να καθίσετε λίγο πιο πίσω, όπου οι άνθρωποι δεν είναι τόσο πιεστικοί. Ωστόσο, εάν είστε μεγάλος ανεμιστήρας, μπορείτε να πάρετε λίγο πιο κοντά με τα premium καθίσματα.

Εκτός από τις μουσικές ενέργειες, υπάρχουν μερικές ζωγραφικές εκθέσεις για παιδιά. Φέτος, οι λύκοι του κόσμου θα είναι εκεί με ένα ζωντανό πακέτο λύκων. Η έκθεση ζωικού κεφαλαίου θα συνεχιστεί σε όλη τη διάρκεια της έκθεσης. Θα παρουσιαστούν επίσης διάφορες εκδηλώσεις δημιουργικής τέχνης.

Η Κρατική Έκθεση του Αρκάνσας ήταν η Έκθεση του Κράτους του Αρκάνσας και ο Ροδόο. Εάν θέλετε να είστε μάρτυρες ενός rodeo αυτές τις μέρες, θα πρέπει να εγκατασταθείτε για επαγγελματική ταύρο. Ο διαγωνισμός PBR (επαγγελματικός ταύρος), Ridin 'στο βράχο, είναι στις 21-22 Οκτωβρίου στις 7:30 μ.μ. στο Barton Coliseum. Στατιστικά εισόδου στα $ 10. Είναι ένα αρκετά δημοφιλές γεγονός, γι 'αυτό προτείνετε να προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας εκ των προτέρων. Υπάρχει μια μικρή έκπτωση για τα εισιτήρια που αγοράστηκαν πριν από τις 20 Οκτωβρίου.

Ένα άλλο διασκεδαστικό γεγονός είναι η εναρκτήρια παρέλαση. Η παρέλαση των εκδηλώσεων που αντιπροσωπεύει τη διασκέδαση και το θέμα της Κρατικής Έκθεσης του Αρκάνσας, συμπεριλαμβανομένων μερικών ζώων και των πομπών, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016 στις 10 π.μ. Η διαδρομή παρέλασης ξεκινά από τη 2η οδό στο κέντρο του Little Rock και τελειώνει στο Capitol Λεωφόρος. Η Έκθεση δίνει βραβεία για επιπλέει, ταινίες και φορτάμαξες.

Πλήρες πρόγραμμα:

Η έκθεση δεν είναι μόνο ειδικές εκδηλώσεις και διαγωνισμοί. Είναι δύο ολόκληρες εβδομάδες δίκαιης διατροφής, βόλτες και παιχνίδια.

Η δίκαιη είσοδος είναι $ 2,99 έως $ 5,99 όταν αγοράζεται εκ των προτέρων. Μπορείτε να αγοράσετε περιβραχιόνια βόλτας σχεδόν καθημερινά και εισιτήρια έκπτωσης είναι διαθέσιμα στις περισσότερες τοποθεσίες της Walgreens.