Επισκεφθείτε το νησί της Ταγγέρης στη Βιρτζίνια

Εξερευνώντας το Chesapeake Bay Island

Το νησί της Ταγγέρης αναφέρεται συχνά ως το «καλαίσθητο καβούρι του κεφαλιού του κόσμου» και είναι ένα μοναδικό μέρος για να επισκεφθείτε. Βρίσκεται στον κόλπο Chesapeake της Βιρτζίνια, το Ταγγέρη αποτελείται από πολλά μικρά νησιά χωρισμένα από έλη και μικρά παλιρροϊκά ρεύματα. Βρίσκεται 12 μίλια μακριά από την ηπειρωτική χώρα και είναι προσβάσιμο μόνο με πλοίο ή αεροπλάνο. Το νησί είναι περίπου 1 μίλι πλάτος και 3 μίλια μακριά και έχει περίπου 700 κατοίκους, οι περισσότεροι από τους οποίους ζουν με crabbing και στρείδια.



Υπάρχουν πολύ περιορισμένες παροχές στο νησί Tangier - μερικά καταστήματα και εστιατόρια δώρων, ένα κατάστημα υλικού, ένα μικρό παντοπωλείο και τρία Bed and Breakfasts. Υπάρχουν λίγα αυτοκίνητα στο νησί. Οι κάτοικοι περνούν γύρω από τα καροτσάκια του γκολφ, τα σκάφη, τα μοτοποδήλατα και τα ποδήλατα. Οι δρόμοι είναι αρκετά ευρύς ώστε δύο κάρτες γκολφ να περάσουν ο ένας τον άλλον. Το καλοκαίρι οι επισκέπτες φτάνουν στο νησί με πλοίο και ξοδεύουν το απόγευμα για να εξερευνήσουν την Ταγγέρη και να μάθουν για τον πολιτισμό και τον τρόπο ζωής αυτής της νησιωτικής κοινότητας των υδάτων.

Δραστηριότητες στο νησί Ταγγέρη

Να φτάσετε στο νησί Ταγγέρη

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, τα ακόλουθα πορθμεία και κρουαζιερόπλοια έρχονται στο νησί κάθε μέρα, επιτρέποντας στους επιβάτες να εξερευνήσουν και να αγοράσουν προϊόντα από τους νησιώτες.
Από το Crisfield, MD
Steven Thomas Ferry - Εποχιακή - (800) -863-2338
Sharon Kay III - Γύρος του έτους - (757) 891-2440
Από το Onancock, VA
Joyce Marie II - Εποχιακή - (757) 891-2505
Το Bay Eage - Ολόκληρο το χρόνο, μόνο με κρατήσεις - (410) 968-2545
Από το Reedville, VA
Chesapeake Breeze - Εποχιακό - (804) 453-ΣΚΑΦΟΣ (2628)